Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Мисля да се отдам на риболов около Русе ама пък мога и да отида да видя бабата в Бяла. Като бях 16,17-годишно лапе имаше много добро място под новия мост, но вече след 6 години коритото там много се промени.ivo75 написа:То не трябва да се вика а де се стискат палци.А състезанието предполагам като миналата година .Събиране на моста на Фичето и след старта кой къде му видят очитеkasabinho написа:Къде точно ще правите да дойдем да викаме за нашите съгражданиРосен написа:Не е добра, но ще се оправи до откриването ... или поне така се надяваме, че клуба ще правим състезание на Бяла в събота..
![]()
За сега мисля да присъствам .И има място в колата
Последно промяна от kasabinho на Пон Юни 07, 2010 3:09 pm, променено общо 1 път.

Малкото, където са лебедите - водните колела. Миналата година един приятел го гепа амур в папура там - не беше много голям към 4-5 кг, но аз лично там не съм ловил много и нямам много сполуки.fonk123 написа:На текето за кое езеро се искаше билет?kasabinho написа:Успех и ако няма къде да сложите рибата се обадете да помагамеСлед като се върнем ще ти дам инфо какво сме направилиДано да сполучим с мястото и с риболова
, а тея с парашутите ще ги
. Аз най-вероятно ще заложа на Текето и също ще храня паралелно две места на Дунава.

С колегата от форума Митко (a.k.a kreslio) обсъждаме дали да не посетим тези дни Писанец. Аз лично до сега не съм ходил там досега, тук чета че има чудесни екземпляри. Ще е страхотно ако е така.
Разбрах обаче, че рибата кълве едната седмица, а на следващата не е активна поради "добавки" във водоема! Честно казано бих искал това да не е истина, ще е много неприятно да се отиде, да си платим таксата и цял ден да не пипне.
Разбрах обаче, че рибата кълве едната седмица, а на следващата не е активна поради "добавки" във водоема! Честно казано бих искал това да не е истина, ще е много неприятно да се отиде, да си платим таксата и цял ден да не пипне.
-
- кандидат преподавател
Комшията вчера ходи на Писанец.Този път предимно таранки .Имаше и някой и друго шаранче.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
А предния път?ivo75 написа:Комшията вчера ходи на Писанец.Този път предимно таранки .Имаше и някой и друго шаранче.

Здравейте колеги да ви попитам знаете ли нещо за тец запад и какви успехи имате ако сте пробвали там. Наслука 

Хвани и пусни !
Имам 2 сомчета 2.800 и 2.500 носега нивото е много високо. А после идват комарите. Наслука и късмет...
Тази вечер бях на разходка на Дунава и на свечеряване комарите ми разказаха играта.ORadev написа:Имам 2 сомчета 2.800 и 2.500 носега нивото е много високо. А после идват комарите. Наслука и късмет...

В квартала има един рибар на 50-тина години, който ходи там редовно изцяло за сом, но познава местата и хваща добри екземпляри.famee написа:Здравейте колеги да ви попитам знаете ли нещо за тец запад и какви успехи имате ако сте пробвали там. Наслука

-
- научил се да хвърля
Дунава не става за никакъв риболов! Висока и мътна вода, и се очаква да се покачи още малко! Ето няколко снимки покрай кея, а утре ще сложа от лимана, който го "пазя" зорко от нарушители! Има и интерестни снимки
Сами ще видите малките "рибоци" (Имаше ги и на други меса предимно около тревата) Снимано: sony ericsson k550i

Касабиньо ще питаш ли твоя приятел от Борово дали около водоема има джипове от Гранична, защото един приятел ми каза, че има нещо такова!
Пък е нестопанисван
Пък и след забраната нищо никой неможе да ти каже щот всичко е редовно 

Касабиньо ще питаш ли твоя приятел от Борово дали около водоема има джипове от Гранична, защото един приятел ми каза, че има нещо такова!

Ще го питам утре. Но той работи в Русе и знам, че не си е ходил към 2 седмици така че може и да не знае. Ами нормално е да се завъртят то с тея парашути. Е ти нали все пак ще ходиш на 11-ти и няма да ти правят проблеми освен ако не извадиш търмъка и мрежитеКасабиньо ще питаш ли твоя приятел от Борово дали около водоема има джипове от Гранична, защото един приятел ми каза, че има нещо такова!Пък е нестопанисван

-
- сериозен играч
РОМАНТИКА!!!!fonk123 написа:![]()
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- научил се да хвърля
Хах няма бе аз не съм такъвkasabinho написа:Ще го питам утре. Но той работи в Русе и знам, че не си е ходил към 2 седмици така че може и да не знае. Ами нормално е да се завъртят то с тея парашути. Е ти нали все пак ще ходиш на 11-ти и няма да ти правят проблеми освен ако не извадиш търмъка и мрежитеКасабиньо ще питаш ли твоя приятел от Борово дали около водоема има джипове от Гранична, защото един приятел ми каза, че има нещо такова!Пък е нестопанисван
.

До ник71: Това е за жалост гледката :X, а под Рига какво е :X
Не бе бъзикам сеfonk123 написа:Хах няма бе аз не съм такъвkasabinho написа:Ще го питам утре. Но той работи в Русе и знам, че не си е ходил към 2 седмици така че може и да не знае. Ами нормално е да се завъртят то с тея парашути. Е ти нали все пак ще ходиш на 11-ти и няма да ти правят проблеми освен ако не извадиш търмъка и мрежитеКасабиньо ще питаш ли твоя приятел от Борово дали около водоема има джипове от Гранична, защото един приятел ми каза, че има нещо такова!Пък е нестопанисван
.
Значи няма да имам проблеми! Ще имам една осмица и една четворка телескопи с едно дъно
Мерси все пак! Пък и може да проверяват и за горичките, защото имало животни в тях! Да хващат тея парашутисти, че много летят в облаците вече :X
До ник71: Това е за жалост гледката :X, а под Рига какво е :X