За сом с кльонк

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Re: За сом с кльонк

Мнение от GODzillata »

Пачо, затова си вземи подвижна стойка за сонара. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Marco Polo© написа:
Emo-83 написа:...кажи едно мерси някога....никога не съм го чул от съфорумник. :wink:
Бре, деееееа! Верно ли бе, Емо? :wink:
Маре,ти къде се умеша у сомския.Тука има страст на кристали.Е и Годзилата сега ме емна за стръв и захранка.Мани,всичко това е странична литература.
Всъщност този текст го добавих нарочно.Мислех,че ще го види Левака и пак ще ми сложи :prayer: :prayer: :prayer: :lol: :D :lol: Майтапите не са излишни...виж как се разпалихте неочаквано за мен. :rolleyes: :wink: :idea:
Пачо тябва да си нагласиш сондата беце.Така нема да стане.Ти фактически почти не го ползваш.Аз пък тези дни изтрих снимките на мойта стойка.Винаги си гледам стръвта дори да съм пуснал на мн. плитко.
Тук няма нужда да ми благодариш..... :D :lol: :D ....нищо свестно не казах.А бе ще си станеме западняци по обноски скоро. :idea:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Умувам сега, ама нещо не ми идва идея как точно да си направя за Лагуната стойка, която да си местя. Тия със стягите не стават, пробвал съм. Като почна да стягам и двете стени се събират една към друга, а не мога да подпра с нещо между тях :rolleyes:
Ше го измисля аз, като ми дойде муза за мислене :D
Иво Ломски
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Ломски »

Момци, знам че не е тук мястото, но се надявам модераторите да ми простят за това своеволие.....

Днес на обяд направих сефтето, мъж 51 см., 3,200 грама, на име Георги :D :D :D
От сега усещам, че довечера няма да ми е до сомове и кльонкове, за което ви моля за извинение.............. :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
На мястото на човек можеш да седнеш, но не и на късмета!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Иво Ломски написа:Момци, знам че не е тук мястото, но се надявам модераторите да ми простят за това своеволие.....

Днес на обяд направих сефтето, мъж 51 см., 3,200 грама, на име Георги :D :D :D
От сега усещам, че довечера няма да ми е до сомове и кльонкове, за което ви моля за извинение.............. :D :D :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Еееееееее БРАВО. :wink:
При теб явно нещата не идват сами,а се изсипват на куп.
Желая да е живо и здраво детенцето.Много радости,щастие и усмивки на цялото ти семейство.
Довечера ще пийна едно за Иванчо. :drinkers:
Бате тази година ще е щастлива за теб. :wink:
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

Ееее,браво бе Иво,да ти е жив и здрав,се да те радва и голяаам да порасне,и аз ще пия едно сега за негово здраве,нема по убаво нещо от мъжко чедо! :drinkers:
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Еее, Иво ка можа да се отплесваш от темата значи :D :wink:
Ама ние сега тук само по между си ли ще си честитим, ще отцепят сомаджиите още повече така :lol:
Да сте живи и здрави и вие и бебока, много радост в семейството и все напред !
А живи и здрави и мойто сефте иде скоро, след 2 седмици ние термина :? :shock: :) ма знае ли се кога ще се пръкне :?: :idea: :?:

А сега по темата малко:
Искам помощ по въпроса с кльонкането на водоеми с максимална дълбочина 4-5 метра.
Използвам времето въпреки, че е студена още водата да покльонкам па белким хвана и аз един немски сом. Ма пусто чудо не ще и не ще.
Сигурно има специална тактика за която не знам. Никога не съм търсил сом на плитки водоеми или може да се каже почти никаде другаде освен на Ив...грд. Да кажеш, че нямам опит - е не е че от първокласник съм с бащами в лодката с кльонка. Но май си нямам и идея как стоят нещата по плитки водоеми.
Малко инфо за езерата -повечето са плитки 4-5 метра, равни без скали и прочие, широки от 500м до 2-3км. Някои (две от познатите ми) имат и по дълбоки обширни участъци от до 11-12м , но пък казват , че през лятото под 6 метра не оставало кислород(някви служби били мерили кислорода). Почти всички са до гори като по брега се редува шавар или гора с корени във водата(но пък там е 1-1,5м дълбоко.
Пробвах на вибка(3 вида) и на червей (жабите са забранени а попови прасета не мога да намеря :oops: )
Пробвал съм на дълбочени от 2 до почти влачеща се по дъното стръв, без тапа .
С 4 различни кльонка(само толкова имам тук, требе да се дялка скоро) - изпъкнали и вдлъбнати х2 с различни големини на петите.
И пустото не ще, но преди да се откажа или да ме откажат искам да ви помоля да съдействие. Аз може да съм с кльонк в ръка от много време, но пък в никакъв случай не съм бродил повече от някои от вас по гьоловете :) и следователно нито претендирам за спец нито за каквото и да е, но пък такова нещяне от риба която не е чувала звука на кльонк не съм очаквал.
Всчкакви идеи са добре дошли .
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Честитоооо!!!! :D :D :D
Много радости за младежа, за мамата и таткото :smt023
Emo-83 написа:Довечера ще пийна едно за Иванчо. :drinkers:
Сигурно имаше в предвид следващото да е Иванчо :wink: Щото това е Георги Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Честито ти мъжко отроче, Ивчо! Бре, то голяма радост! Хайде да се дипнете(напасете) здраво довечера.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

pachosz написа: Сигурно имаше в предвид следващото да е Иванчо :wink: Щото това е Георги Изображение
Извинявам се за грешката в името....явно съм пийнал чашата веднага и на екс. :drinkers: :oops: :oops: :oops:
Добре,че поне съм написал българско име. :D :lol: :DСипвам си второ...този път за Георги. :axe: :rolleyes: :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Честито, Ивчо! :drinkers:

По въпроса за малките дълбочини...миналата година чух за един забравен гьол с макс. дълбочина 5-6 метра....та там на дъно се били хванали сомове....5-6-12 кг.....и веднага газ натам, кльонкане - но дръжки! :oops:
Може би като е плитичко и не ще да рипа? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

...
Последно промяна от Diman на Вто Юни 08, 2010 1:41 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Иво ,честито и от мен.Да сте здрави и щастливи.
......много хубаво име сте му дали :wink: .
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nikaro »

Иво,да ти е жив и здрав мъжагата,баце!!! :DНай-голямата радост е това!
Моят батко вече е на 5 месеца,ама още от вторея е в играта :wink:
Изображение
Още веднъж,живи и здрави цялото семейтво!Голям кеф ми е.
Наздраве :drinkers: :smt023
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Честита радост Иво!! Желая много здраве на синчето и цялото семейство. :smt023 :smt023 :smt023
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”