Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Оцветяване на бял червей ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- георги н.
- ще става разбирач
Оцветяване на бял червей ?
колеги искам да попитам възможно ли е оцветяването на белия червей . преди предлагаха в магазините оцветени в оранжаво и зелено бели червеи . ако има начин ще бъда благодарен да споделите .
-
- новобранец
- Обратна връзка:
шареният червей, за който говорите , се продава по магазините и е бяло-червеникав. Той се произвежда, като самата храна ,която му се дава е с червени оцветители и така му се отцветява месото. А иначе се продаваше и един прах с който се поръсват като със сол. Аз бях попадал на един немски, такъв. Фирмата я забравих но е същата и която произвежда "sperm amino" (пак подобен прах за ароматизиране на червеи при риболов на пъстърва).
- чуруликпенчо
- сериозен играч
- Carp Master
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
не се мъчете наоразно.сладкарската боя е нетрайна.боята с която се боядисва червея е доста скъпичка,още повече,че на пазара се предлага такъв.ловете риба и оставете производителите да си боядисват.Жоро написа:здравеите!аз си ги оцветявам сам. слагам червеите в нешесте,предварително оцветено с сладкарска боя. има я много разновидности.смесва се в сухо състояние.можеш да си направиш дъга од червеи.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- научил се да хвърля
вярно ,не е траино! при неправилно съхранение ще пукнат след час.а ако искаш да хванеш с един червей една кофа,просто забрави.след 3-4 къпания,червеичето става светло розово. и не на последно място ,маи въобще си нямаш на идеа колко струва боята ,и по колко се слага! а изобщо правил ли си го? Иначе обичам сладкото, инямам намерение да оставям сладкарите на мира.