Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
И аз подочух че имало сом там и непременно ще се пробва няколко пъти иначе благодаря за инфото колеги!Наслукаkasabinho написа:В квартала има един рибар на 50-тина години, който ходи там редовно изцяло за сом, но познава местата и хваща добри екземпляри.famee написа:Здравейте колеги да ви попитам знаете ли нещо за тец запад и какви успехи имате ако сте пробвали там. Наслука

Хвани и пусни !
-
- кандидат преподавател
kasabinho написа:Някой чувал ли е дали са източвали язовира на Тетово?
Такова нещо за пръв път чувам.Мисля , че никой не се грижи за него.Той постоянно си прелива излишната вода.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
[quote="fonk123"]Дунава не става за никакъв риболов! Висока и мътна вода..
Дунава е ИДЕАЛЕН за риболов!
Водата е висока-ще има проблем с намиране на подходящо място.
Дори и във фарватера видимоста на водата е над 25 см,температурата също е чудесна.
И сега "лошата"новина-комарите са мЕлиарди и с нетърпение очакват прИмоцията на 11.06.-подгответе се с мазила,спрейчета.
Успех на всички желая!
Дунава е ИДЕАЛЕН за риболов!
Водата е висока-ще има проблем с намиране на подходящо място.
Дори и във фарватера видимоста на водата е над 25 см,температурата също е чудесна.
И сега "лошата"новина-комарите са мЕлиарди и с нетърпение очакват прИмоцията на 11.06.-подгответе се с мазила,спрейчета.
Успех на всички желая!
Миналата година бях чул подобно нещо от местни хора и за това питам.ivo75 написа:kasabinho написа:Някой чувал ли е дали са източвали язовира на Тетово?
Такова нещо за пръв път чувам.Мисля , че никой не се грижи за него.Той постоянно си прелива излишната вода.

Здравейте колеги, да споделя нещо. При това ниво 680 всички хубави мвста са заляти.Мартен поляната. Хижа Приста . ТЕЦ запад без 5 6 места.Остава риболов на леко и лек фидер, местата са от Топлата вода до Кранчето .На ферибота също но с телескопи с макара.//болонезе//.Там на входа винаги има мрежари както и влимана
. Наслука , повечето ще бъдат на Текето в с. николово.Много късмет много
и много

-
- научил се да хвърля
На лимана до ся не съм видял мрежи! Лично от 6 ден ходя там! Имаше само един телевизор ли ко му викаха за облез и аз го извадих и го скъсах! Иначе там е добро място от към камъните!ORadev написа:Здравейте колеги, да споделя нещо. При това ниво 680 всички хубави мвста са заляти.Мартен поляната. Хижа Приста . ТЕЦ запад без 5 6 места.Остава риболов на леко и лек фидер, местата са от Топлата вода до Кранчето .На ферибота също но с телескопи с макара.//болонезе//.Там на входа винаги има мрежари както и влимана![]()
![]()
. Наслука , повечето ще бъдат на Текето в с. николово.Много късмет много
и много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако е този лиман които е до яхт клуба всеки ден редовно се опъват мрежи,че и даже знаят кога пристигат корабите за да си ги изкарват 

Хвани и пусни !
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
На Текето :петък събота неделя - състезание по гребане
.Наслука на всички .

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
На мене ми казаха че е само събота и неделяMiTKo_Fisher написа:На Текето :петък събота неделя - състезание по гребане.Наслука на всички .

-
- научил се да хвърля
Аз мисля да отида на Чифлика в събота... За Борово стана издънка! И сега мисля с приятели на Чифлика си напрайм кефа 

-
- вече хвърля и на тежко
На чифлика таранки то друго няма там.
-
- сериозен играч
mmirchev71 написа:На чифлика таранки то друго няма там.
Че може и таранки да няма.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
-
- вече хвърля и на тежко
Несе пънете толкова,вчера бях там имам 6 килограма таранка и под 500 грама нямаше,дори някой ги кепвах че направо късаха.Има и много малки шаранчета около 300гр.Трудно можеш да се оттървеш от тях.