Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА
Модератор: dantho.mihov
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА
Става въпрос за този уикенд 05-06 юни.Решихме да отидем на язовир Сопот защото е разрешенн риболова.Колегите пристигнаха сутринта да запазят бунгала,ние по обяд.Веднага след пристигането извадихме такъмните,надухме лодката и във водата хахахха.Дк всичко добре.Но за наш лош късмет заваля Прибрахме се на брега,а и доста колеги с нас (дъжда ги уплаши) Докато извадим нещатата от лодката ни понамокри доста.И сме забравили 1 спасителна жилетка в лодката.Изчакахме да поспре дъжда и какво да видим.Някой от колегите я е ОТКРАДНАЛ.Имаме съмнения кой я е взел,но без да сме го видяли не можем да обвиняваме никой.Каква колегиалност е това ми кажете драги съфорумци????
Стана ми доста обидно не заради тъпата жилетка а за това че се КРАДЕМЕ един друг.Искам да се отвори специална тема в форума точно за такива (РИБАРИ)Които не ходят за риба а за да КРАДАТ.
Стана ми доста обидно не заради тъпата жилетка а за това че се КРАДЕМЕ един друг.Искам да се отвори специална тема в форума точно за такива (РИБАРИ)Които не ходят за риба а за да КРАДАТ.
"GALIDO "TEAM
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
Re: НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА
Ами то между бракониер и крадец няма кой знае каква разлика.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Точно поради тази причина искам да се отвори тема в форума за да ги спрем тея боклуци.На колко колеги им откраднаха въдици,лодки,такъми.Нека всеки който е бил жертва на кражба да напише в темата, да сложи снимки ако има.
"GALIDO "TEAM
- orion30
- разбира нещата
Като малък ми откраднаха колелото/велосипеда/, докато бях за риба. И май крадците бяха възрастни чичковци-рибари.
Крадливо племе сме си. And we are proud of it.
И се гордеем.

Крадливо племе сме си. And we are proud of it.

И се гордеем.