Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА
Модератор: bobopeli
НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА
Става въпрос за този уикенд 05-06 юни.Решихме да отидем на язовир Сопот защото е разрешенн риболова.Колегите пристигнаха сутринта да запазят бунгала,ние по обяд.Веднага след пристигането извадихме такъмните,надухме лодката и във водата хахахха.Дк всичко добре.Но за наш лош късмет заваля Прибрахме се на брега,а и доста колеги с нас (дъжда ги уплаши) Докато извадим нещатата от лодката ни понамокри доста.И сме забравили 1 спасителна жилетка в лодката.Изчакахме да поспре дъжда и какво да видим.Някой от колегите я е ОТКРАДНАЛ.Имаме съмнения кой я е взел,но без да сме го видяли не можем да обвиняваме никой.Каква колегиалност е това ми кажете драги съфорумци????
Стана ми доста обидно не заради тъпата жилетка а за това че се КРАДЕМЕ един друг.Искам да се отвори специална тема в форума точно за такива (РИБАРИ)Които не ходят за риба а за да КРАДАТ.
Извинявам се на модераторите че съм пуснал 2 теми,просто не знам къде да пусна тази тема.
Стана ми доста обидно не заради тъпата жилетка а за това че се КРАДЕМЕ един друг.Искам да се отвори специална тема в форума точно за такива (РИБАРИ)Които не ходят за риба а за да КРАДАТ.
Извинявам се на модераторите че съм пуснал 2 теми,просто не знам къде да пусна тази тема.
"GALIDO "TEAM
Re: НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ОТ ФОРУМА
Случва се 

Последно промяна от сомчо на Пон Юни 21, 2010 4:23 pm, променено общо 1 път.
- borislav58
- сериозен играч
Един гледа свадба друг брадва .Така е в Абсурдан грозни неща се случват .
Точно поради тази причина искам да се отвори тема в форума за да ги спрем тея боклуци.На колко колеги им откраднаха въдици,лодки,такъми.Нека всеки който е бил жертва на кражба да напише в темата, да сложи снимки ако има.
"GALIDO "TEAM
Възможно е да я е отвял вятъра,,,щом не сте видели не нападайте човека,,,може пък и да не е той 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Мога само едно да ти кажа;Това е БЪЛГАРИЯ 

Не исках да влизам в подробности.Но явно ще трябва.Имаше колеги до нас и ги попитахме дали са виждали жилетката.Те потвърдиха,Думите им бяха ----Една червена ли.хахахха
И след това си тръгнаха
Не сме от хората които ще правят скандали
И след това си тръгнаха
Не сме от хората които ще правят скандали
"GALIDO "TEAM
а мерси кмете