Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

щука
Модератор: Paublo_Eskobar
щука
Хора кажете на къде точно на Връждебна да хода за да фана щука PLS 

- Диканаров
- кандидат преподавател
щука
Колега Любчо, като излизаш от София по Ботевградско шосе, посока Долни Богоров минаваш моста на р. Искър. Това е преди полицейския пост на отклонението за Кремиковци. Веднага след моста има път на дясно по посока на пистата на летището. Минаваш първите къщи и на 150м от Ботевградското шосе започват баластиерите. Ако имаш лодка влез към островите на "големия" гьол и опитай на рибка на тапа, иначе обикаляне и блеснине от брега по гьоловете. Щука и костур има, но слуката е рядка. На слука и се обади за резултат.
мерси
Мерси мн за точното обяснение 

Оште ено въпросче
Колега а можеш ли да ми кажеш каде да отида за да фана хубава щука 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Оште ено въпросче
lub4o90 написа:Колега а можеш ли да ми кажеш каде да отида за да фана хубава щука
Диканаров написа:Колега Любчо, като излизаш от София по Ботевградско шосе, посока Долни Богоров минаваш моста на р. Искър. Това е преди полицейския пост на отклонението за Кремиковци. Веднага след моста има път на дясно по посока на пистата на летището. Минаваш първите къщи и на 150м от Ботевградското шосе започват баластиерите. Ако имаш лодка влез към островите на "големия" гьол и опитай на рибка на тапа, иначе обикаляне и блеснине от брега по гьоловете. Щука и костур има, но слуката е рядка. На слука и се обади за резултат.
Колега Любчо,не го слушай Диканаров,ами като влизаш в София по Ботевградско шосе, от Долни Богоров преди моста на р. Искър. Това е след полицейския пост на отклонението за Кремиковци. Веднага след моста има път на ляво по посока на пистата на летището. Минаваш първите къщи и на 150м от Ботевградското шосе започват баластиерите.

Благодарско колеги
Мерси мн колеги , а може ли все пак да ми кажете некое место за щука кадето да излизат сега в момента
-
- фен клуб-скобар
Щука
Не е Долни Богоров.Много точно ти е обяснено и от Диканаров и от Сапуна.Едното е като излизаш от София ,другото обяснение е като влизаш.Долни Богоров е след околовръстното, а Враждебна е преди.Има 3-4 км разстояние мужду двете.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Щука
Това не са гьоловете на Долни Богоров.На Долни Богоров голямият гьол се вижда от шосето. На Враждебна не се вижда от Шосето. Аз и Сапуна Ви посочихме баластиерите на Враждебна, които са близо до пистата на летището. Разликата е, че аз посочих посока на излизане от София, а той на влизане. Има и други гьолове , които са от другата страна на пистата или надоло по течението на Искър след Враждебна. Просто като отидете на мястото попитайте стари колеги и за други места. Те там се надявам да Ви дадат ориентири. Така сама с думи е трудно да бъдете информирани точно.
На Долни Богоров гьолове има и от другата страна на шосето, в посока Челопечане. Те не се виждат от шосето и започват зад газостанцията и бензиностанцията. Там също има щука, но слуката е както на другите места. Въобще рядко удря. Ако случиш ден може и да извадиш добра риба. Обадете се за резултат от излета.
На Долни Богоров гьолове има и от другата страна на шосето, в посока Челопечане. Те не се виждат от шосето и започват зад газостанцията и бензиностанцията. Там също има щука, но слуката е както на другите места. Въобще рядко удря. Ако случиш ден може и да извадиш добра риба. Обадете се за резултат от излета.