Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Река Караагач,или къде около Китен?
Модератор: Paublo_Eskobar
Река Караагач,или къде около Китен?
Здравейте колеги,
отивам към морето.По-точно къмпинг Китен.Някой има ли информация за реката?Какво,къде,кога?
Други сладководни водоеми в този район?Морски риболов в района?Ще съм ви адски признателен за инфото,а пък ако някой минава има
от мен.
Благодаря.
отивам към морето.По-точно къмпинг Китен.Някой има ли информация за реката?Какво,къде,кога?

Благодаря.
When I grow up I want to be,
one of the harvesters of the sea.I think before my days are done,i want to be a fisherman.
one of the harvesters of the sea.I think before my days are done,i want to be a fisherman.
-
- разбира нещата
Re: Река Караагач,или къде около Китен?
Има една река... дяволската мисля и викаха.Та там съм хващал стабилни кефали.Jellikit написа:Здравейте колеги,
отивам към морето.По-точно къмпинг Китен.Някой има ли информация за реката?Какво,къде,кога?Други сладководни водоеми в този район?Морски риболов в района?Ще съм ви адски признателен за инфото,а пък ако някой минава има
от мен.
Благодаря.
На Караагач сме ловили страхотни кефали,но по-късно-август месец.Това обаче не ти пречи да опиташ.Стръв-има един червей с ресни(не знам как му е името,но се къса много лесно) и започваш да опитваш-първо на 40-50 см. дълбочина(тогава ги ловихме на толкова)и т.н.Само че такъма да ти е малко по-здрав,че дърпат яко и скачат като пастърви,а и имаше екземпляри над килограм.Апропо,местните ги ловят на щукарски плувкиJellikit написа:Здравейте колеги,
отивам към морето.По-точно къмпинг Китен.Някой има ли информация за реката?Какво,къде,кога?Други сладководни водоеми в този район?Морски риболов в района?Ще съм ви адски признателен за инфото,а пък ако някой минава има
от мен.
Благодаря.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да , есенно време почват да гонят морсктие кефали
Правил съм много силни риболови на булдо
Иначе ги ловят на морски червей. Копаеш 2-3 лопати дълбочина точно където свършват вълните
Успех !

Правил съм много силни риболови на булдо

Иначе ги ловят на морски червей. Копаеш 2-3 лопати дълбочина точно където свършват вълните

Успех !
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
миналата година колеги ходеха над пречиствателната станция на Китен и казаха че излизат добри шарани, пробваи и там
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
На Дяволската река по-край шаварите с финна линия на перо, рано сутрин на жито, каракуди и диваци!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
виж в търсачката , има точни описания! или прерови ми профила.