Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Душанци ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- кандидат преподавател
Какво кълве на яз.Душанци ?

Язовир Душанци е разположен в подножието на Стара планина до село Душанци в близост до гр. Пирдоп. Всяка година той радва мераклиите с добри количества риба, като се слави с огромни количества червеноперки.
Червеноперката се лови навсякъде, но все пак през летния сезон предпочита дълбочините от 3 до 5 м. Налита стръвно на бял червей, а след захранване с варено жито и на него. Много добре се привлича от топки захранка.Има популаций на платика,клен и щука .
Нека тук съберем инфото за кълването, методите и тънкостите на този язовир

Re: Какво кълве на яз.Душанци ?
а дали е платен ? че ще ходя този ликенд
мисля да ловя на царевица но не знам с какъв аромат за шарко

- ivan_yo
- разбира нещата
Популацията му е и още :ШАРАН ,КАРАКУДА, СОМ , КОСТУР,( много УКЛЕЙ) И ПЪСТЪРВАslivnalia написа:![]()
Язовир Душанци е разположен в подножието на Стара планина до село Душанци в близост до гр. Пирдоп. Всяка година той радва мераклиите с добри количества риба, като се слави с огромни количества червеноперки.
Червеноперката се лови навсякъде, но все пак през летния сезон предпочита дълбочините от 3 до 5 м. Налита стръвно на бял червей, а след захранване с варено жито и на него. Много добре се привлича от топки захранка.Има популаций на платика,клен и щука .
Нека тук съберем инфото за кълването, методите и тънкостите на този язовир
ХАЙДЕ И НАСЛУКА и

ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ivan_yo
- разбира нещата
Никога не е бил платен, но и сега немуе време за шарко.grinji написа:а дали е платен ? че ще ходя този ликендмисля да ловя на царевица но не знам с какъв аромат за шарко
благдаря колега а ако межеш да ме ориентираш към каква риба да се ориентирам 

- ivan_yo
- разбира нещата
Бабушка , уклей, костур, платика и случайно някоя пъстърва, но предимно бабушка и уклей. Около шаварите с тапа и на жива рибка голяма вероятност има за удар от щука.grinji написа:благдаря колега а ако межеш да ме ориентираш към каква риба да се ориентирам
Здравейте колеги както е написал колегата Сливналия и то добре също има и шаран от миналата година язовира беше зарибен с шаран но малък а лошото е че доста от колеги него връщат обратно .Няма какво да изяде от 500-700 г шаран пускаитеги за да има и до година. Сега оклей и червеноперка по устието и ръкавите като се затопли е друго.Но и там си има бракониери гледаите колеги и пишете , на фидера мината година при вадене закачих нещо и едва се движи във водата голям зор и накрая парашут и умотал се в него шаран около 500.600 г с жестоки рани.
Здравеите колеги другата седмица мисля да ходя до този язовир за 1-ви път , може ли някои да ми каже къде да я търся рибата и дали са проходими патищата с по ниска кола
-
- ще става разбирач
Няма да имаш проблеми. На слука.
какво кълве
Какво кълве на язовира и какви захранки ползвате,че 11наближава?
- CERRUTI
- сериозен играч
Re: какво кълве
Колегите по нагоре са ти отговорили.....само мога да добавя към рибите и клен....има много добри екземпляри особенно по заливчетата в гората!ellka написа:Какво кълве на язовира и какви захранки ползвате,че 11наближава?

Още малко 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
колеги я кажете на тоя язовир има ли равно място да се стига с кола и да има място за около 15- тина палатки , че като ме води март една приятелка колата я зарязахме на патя и до долу памаира на гръб ???