Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ЗАЛОВЕНИ БРАКОНИЕРСКИ МРЕЖИ НА ЯЗОВИР АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
Re: ЗАЛОВЕНИ БРАКОНИЕРСКИ МРЕЖИ НА ЯЗОВИР АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ
Браво и само така.. 

-
- новобранец
Тия проверяващи и те са за проверка.Що само таранки дарявате бе, верно ефтина ,пълна с кокали,не става за търговия през забраната.Сега тез мрежи на коѝ ваш човек ще ги дадете.По груби сметки тез мрежи струват към 800 лева.На коѝ мегдан ще ги горите да доѝдем да гледаме как изгарят осем пенсии.Аз като дарявам нещо е наѝ -хубавото.Тука работата смърди не ви щем таранката даѝте 800 лв като сте толкова отворени ма не сте.Аѝде със здраве

-
- ще става разбирач
- hristoogi
- вече хвърля и на тежко
Браво .Радост за ушите .
- kabaero
- вече хвърля и на тежко
Пий си по-често хаповете . А на надзора тоя път браво.старец в дом написа:Тия проверяващи и те са за проверка.Що само таранки дарявате бе, верно ефтина ,пълна с кокали,не става за търговия през забраната.Сега тез мрежи на коѝ ваш човек ще ги дадете.По груби сметки тез мрежи струват към 800 лева.На коѝ мегдан ще ги горите да доѝдем да гледаме как изгарят осем пенсии.Аз като дарявам нещо е наѝ -хубавото.Тука работата смърди не ви щем таранката даѝте 800 лв като сте толкова отворени ма не сте.Аѝде със здраве![]()

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е на такива постове се радваме всички ние, искаме все повече подобни постове, браво колеги! Имате нашата пълна подкрепа!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
ти колега, кога за последно си ходил на контролен преглед при специалист.не хокай всичко наред, когато има добра новина кажи едно БРАВО! така де ,трябва да се радваме на положителните тенденции които наблюдаваме в ИАРА и да не оплюваме всичко и всеки. все пак има и съвестни иараджии! от мен евала за резултата.старец в дом написа:Тия проверяващи и те са за проверка.Що само таранки дарявате бе, верно ефтина ,пълна с кокали,не става за търговия през забраната.Сега тез мрежи на коѝ ваш човек ще ги дадете.По груби сметки тез мрежи струват към 800 лева.На коѝ мегдан ще ги горите да доѝдем да гледаме как изгарят осем пенсии.Аз като дарявам нещо е наѝ -хубавото.Тука работата смърди не ви щем таранката даѝте 800 лв като сте толкова отворени ма не сте.Аѝде със здраве![]()
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!