Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Просто - фантастиш!!!
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Просто - фантастиш!!!
Наистина страхотно поднесен репортаж- един от най-добрите които съм гледал! Браво колега, начесали сте добре..
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Изкефих се на мах.Маняшко от-до.А за верижката...no comment.Фен съм на перфекционистите
БРАВО!

Всичко ти е Фантастиш

-
- новобранец
Здр. Колега били казъл каде се намира този водоем и какви са условията . Така като гледам май е свободен. Браво за добрия репортаж.Поздрави.

С ВЪДИЦА А НЕ С МРЕЖИ
Браво колеги невероятно изкарване
Благодаря на всички колеги за поздравите. А относно:
Водоема се намира но около 15 километра от Враца - посока Бяла Слатина, Кнежа, Плевен. От главния път има отбивка за селото. Кара се само направо докато не излезете от селото. Веднага след края на селото, се завива надясно по земен път около 300 метра и си на водоема. Внимание - при валеж, става опасно. Регламент - такса 5лв. на човек за целия ден, без ограничение на брой въдици, рибата не се заплаща независимо какво и колко уловиш.SVETLIO GEN4EV написа:Здр. Колега били казъл каде се намира този водоем и какви са условията . Така като гледам май е свободен. Браво за добрия репортаж.Поздрави.![]()
Колега за да не отварям нова тема ще си позволя да сложа и аз няколко снимки не с такова качество като твоите, но пък от друга част на водоемчето. Та ако някой ми беше казал, че ще навъртя 120-130- километра за да отида на платен водоем и да ловя каракуда, щях да го призова на дуел за да изтрия с кръв тази обида. Просто не съм фен на платените язовири а и си падам предимно по спининга. Но (както се казва винаги има едно но) язовирчето наистина е много приятно. Каракуда има бол, вярно не големи но борбени. Според собствениците има още бяла риба и уклей. Тъй като останах верен на себе си в начлото си сглобих една спининг въдица и успях да излъжа две кленета на едно зелено 5см голди видях и едно подгонване на малка бяла риба. Ние бяхме на стената от където качвам и няколко снимки:

И накрая завършихме ето тук също досто приятно местенце

И накрая завършихме ето тук също досто приятно местенце

Това всъщност беше и последният ни излет на този водоем за тази година. Там ходим само за таранчета - изключвам епизодичните малки бели и шаранчета, но всъщност извън загаражденията с хранените шарани друго освен таранка не е останало. Изказванията на собствениците за присъствието на всякакви други видове риба в този вадоем, дори не заслужават да ги коментирам. Аз изводи съм си направил преди години..., в заключение ще пожелая наслука на всички колеги от петък натам.
-
- новобранец
Накефих се на МАХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ.
Спокойствие и само спокойствие.
Браво, начестали сте си крастата! Този язовир ми е оставил много мили спомени...баща ми, лека му пръст, беше от с.Баурене, Врачанско, и почти всяка зима, сме посещавали язовира за кефал (клен), като го скове леда, а лятно време и скъсвахме трътката на таранката - от 1979 до 1984 г ....много дашен беше...ех, ..спомени, споменииииии...
-
- ще става разбирач
страхотен излет и страхотни риби

-
- ще става разбирач
Браво
Разтреляли сте ги