Mitchell Premium 2 Carp vs. JRC Contact 3 section

Модератор: sapuna

donka7aa
новобранец
новобранец

Mitchell Premium 2 Carp vs. JRC Contact 3 section

Мнение от donka7aa »

Искам да разбера коя от 2те е подходяща за по едри риби и коя е по добра като цяло .
Прочетох бая форуми но неможах да разбера коя от 2те е по подходяща за това ви моля да ми помогнете в избораси и да ми опишете и 2те пръчки и да кажете плюсове и недостатъци им .Благодаря
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Mitchell Premium 2 Carp vs. JRC Contact 3 section

Мнение от Станимир Бегов »

Колега за по едри риби по-добри са двуколенните тия и двете са по-добри за транспорт.Все пак прътите ги купуваме за риболов не за транспорт.
MonsTer_EnerGy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MonsTer_EnerGy »

Да , но нали все пак затова се произвеждат пръти на повече нади , за да са по-лесни за транспортиране .
Аз лично немога да си купя двуколенни пръти , защото са по 1.85см. транспортна и няма как да ги
пренасям . Имах такива , които бяха с такава транспортна дължина , но просто са много неудобни
и много трудно се събират в колата и вътре става много некомфортно . Иначе няма спор , че при
триколенните се губи строя , но .. ти преценяваш какво точно ти трябва . ;)
Изображение
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Които и да вземеш няма да съжеляваш. JRCто го имах и беше супер добро. Другите са готини,но не съм ги имал и не мога да ти кажа как се държат напрактика.
Това за пръчките на три или две части всеки сам си решава.Аз ползвам само триколенни и си ги харесвам, защото си ги вкарвам лесно в колата а другите дълги колове по два метра транспортна дължина са ми трудни за транспорт - или тях ще счупя или таблото на колата ще одера - а и в двата случая много ще ме е яд.
За мен удачен избор са триколенните. Вземи си Джи Ер Си то Контакт.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”