яз.дрангово

Модератори: bobopeli, sapuna

BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.дрангово

Мнение от BZI »

bisqo написа:
BZI написа:Човека си е ПЛАТИЛ за излета и може да си прави с шараните каквото си иска..................Стига с тоз релийз по платени гьолове нафраскани с бракониерска риба!!!!!!!!!!!!!!! Правете релийз на свобозни язовири и се хвалете!!Стига само питахте!!!!!!
Пожелавам ти тогава да идеш на този иначе така хубав язовир и да се капотираш, именно заради такива.
Благодаря за пожеланията..........няма да ми е за първи път :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ramcho_gazara »

tamihal написа:Много добре... :smt023 ,а тези прекрасни шарковци, обратно във водата ли са...?
еми ако си ти ще пуснешли..... таксата е -13лв ... по-някога като се връщам валат някой връщалими парите!!!! :wink:
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

:smt023 :smt023 :smt023 ббб
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
jorkatapl
новобранец
новобранец

Мнение от jorkatapl »

ramcho_gazara написа:
tamihal написа:Много добре... :smt023 ,а тези прекрасни шарковци, обратно във водата ли са...?
еми ако си ти ще пуснешли..... таксата е -13лв ... по-някога като се връщам валат някой връщалими парите!!!! :wink:
не разбрах само какво правиш рибата.изяжда се всичката или се раздава по съседите.и също така какво се чде на малкия амур от снимката(разбира се ако е амур че не мога много хубаво да вида)
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

jorkatapl написа:
ramcho_gazara написа:
не разбрах само какво правиш рибата.изяжда се всичката или се раздава по съседите.и също така какво се чде на малкия амур от снимката(разбира се ако е амур че не мога много хубаво да вида)
ем раздадохги на съседите.... попринцип риба не ям.... много рядко..... много ясно че амура беше пуснат.... то нямаше 0.5кг и не съм го хванал аз ... колегата го хвана ... аз хванах само шаранчетата... и в момента когато се снимах с рибите , той го искара снимахса и после обратно в водата !!!! :wink:
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

ramcho_gazara написа: ем раздадохги на съседите.... попринцип риба не ям.... много рядко..... много ясно че амура беше пуснат.... то нямаше 0.5кг и не съм го хванал аз ... колегата го хвана ... аз хванах само шаранчетата... и в момента когато се снимах с рибите , той го искара снимахса и после обратно в водата !!!! :wink:
Другия път да хванеш повече, че да нахраниш цялото село(или град)
Изображение
Незнанието не е извинение.
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

ми що дане!!!!
mchimev
новобранец
новобранец

Мнение от mchimev »

bisqo написа:
jorkatapl написа:
и аз това щях да попитам ,ама мисля ,че знам отговора.те може и да са му последни,щото рибата и там има свършване.извинявам се за въпроса ама какво правиш с толкова многа риба.иначе поздрави за добрия риболов :D
Търговия брат :evil: пък може и на буркани, и трети вариант - да са голяма фамилия. Това е то, взимай колко можеш, че другия път може и да няма(а като гледам как се взима наистина другия път няма да има)
Точно заради ейтакива колеги като ' bisqo' темите за моя риболовен излед ще стават все по малко както и аз спрях да пускам такива теми изглежда на морераторите им е кеф да се жавкаме от колкото да отстрани един коментар ама както и да е ... Браво пич направил си си кефа , а рибата ти едниствено решаваш какво ще я правиш успех за напред :smt023 :smt023
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Спокойно колега mchimev докато има хора които ходят на арендованите водоеми ще има пари за собствениците, а щом имат пари ще зарибяват и ще има нови теми и така :wink:
Изображение
1 Боклук не е навредил на никой....Така мислиш ти и още 7 милиона българи :!:
mchimev
новобранец
новобранец

Мнение от mchimev »

Lusi_vg написа:Спокойно колега mchimev докато има хора които ходят на арендованите водоеми ще има пари за собствениците, а щом имат пари ще зарибяват и ще има нови теми и така :wink:

Прав си колега ама има хора който вместо да кажат евала брато добре си се справил напукал си я , той почва кво напрай рибата ааа да комший, голяма фамилия и т.н Ако не я вземе той друг ще я вземе така или иначе тея хора за това я отглеждат да правят кинти айде успех на всички през сезон 2010 :smt040 :smt041
sevdalin1970
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sevdalin1970 »

Газар не ги слушай,платил си и си взел рибата :drinkers: Те като искат да пускат :lol: Аз сьщо на платено не пускам рибата :D Ако,е на свободен да но на платен никога :drinkers:
ramcho_gazara
ще става разбирач
ще става разбирач

:)
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

А ве bisqo ли си кой си не те знам ама ти къв се явяваш в тоя случай че не мога да те разбера?Гледай си търговията в форума и не се заяждай с хората.
Човека отишъл,платил,хванал си риба,от тук нататък той решава какво да прави с улова си.
Най ме яд че такива като тебе вземат всяка пеперуда където хванат ама иначе по форумите се правят на голяма работа.
А,и да те питам ти като излизаш в магазина връщаш ли част от покупките или не може да се връща че пара се е давала?
Последно промяна от joko75 на Пон Юни 14, 2010 2:39 am, променено общо 1 път.
SVETLIO GEN4EV
новобранец
новобранец

Мнение от SVETLIO GEN4EV »

Здр.Газар 1-браво за улова,и щом си си платил ще правиш каквото си искаш с рибата.Били казал за този водоем каде се намира и какви са условията за риболовстване ,можели да се спи на язовира.Предварително благодаря. :D :D :D
С ВЪДИЦА А НЕ С МРЕЖИ
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

joko75 написа:А ве bisqo ли си кой си не те знам ама ти къв се явяваш в тоя случай че не мога да те разбера?Гледай си търговията в форума и не се заяждай с хората.
Човека отишъл,платил,хванал си риба,от тук нататък той решава какво да прави с улова си.
Най ме яд че такива като тебе вземат всяка пеперуда където хванат ама иначе по форумите се правят на голяма работа.
А,и да те питам ти като излизаш в магазина връщаш ли част от покупките или не може да се връща че пара се е давала?
Тук имаш некво мноооого леко противоречие.Хем не ме познаваш, хем ме знаеш кво правя? Чаки малко пич, объркал си се много лошо. Първо незнам за кво търговия ми говориш да съм въртял, второ кви са тия пеперуди дет те гонят? Вие сте с много болни мозъци и от там идва целия проблем. Никои не ти казва да не си взимаш риба. Вземи си като се яде, все пак наистина си си платил. Ама да ми казва аз риба не ям и в същия момент да взима толкова риба, понеже незнам си кой ядял, е това е ГСП-то или СОС. На ония като му се яде риба,и неможе да си хване да иде да си купи.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”