Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Звяр на точки
Звяр на точки
Здравейте, днес малко след работно време спрях на една рекичка да потренирам новия спининг закупен тук от форума Shimano Sensilite от колегата IvanIvanov. Рекичка беше една такава малка....ама има едно разширение заради някакъв малък ВЕЦ...Започнах да хвърлям уж за кефал....е след няколко неуспешни рапали и патета , сложих едно симпатично голди....още на второто замятане усетих зверски удар!!! Уви само удар!!! Но още на следващото замятане последва същия удар и здраво огъване на горкото лайт шимано....аванса свири та свири....няма спиране....всичката ми кръв се качи в главата.....започна една борба, да не ти е работа...скокове , плясъци и какво ли още не!!! Едни хорица си косиха сеното малко над мен и като видяха какво става се затичаха на кълбета по поляната към мен....да ама аз неподготвен...нямам кеп....нали все пак съм на работа
пък и брега леко височък....на края след изтощителна борба и изкарах главата във въздуха , легнах по корем , и с едната ръка държа въдицата а с другата бръкнах в устата на звяра!!! Ужас....освен зъбите , там беше все още и голдито....поободох се малко ама...нейсе , вдигнах го победоносно във въздухае!!! А сега на тези които ще ме обвинят в садизъм към горката рибка ще кажа само , че голдито беше нанесло сериозно поражение на едното и хрило (задната тройка беше забита в него) и релийза беше невъзможен, за което аз най-искрено съжалявам , защото се прибирам чак утре вечер и е невъзможно да запазя рибата до тогава. Точно за това я снимах и я подарих на сенокосачите , които бяха зяпнали чейнета , чак до земята!!! Ето и две снимчици....(на втората ще видите и УСПЕШНОТО ГОЛДИ)

Последно промяна от evgeniboy на Нед Юни 13, 2010 12:22 pm, променено общо 4 пъти.
- jasonsmith
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Re: Звяр на точки
Голдито малко пък е извадило таквъз голям дзвер .Хубави са били и тройките,че ако бяха български щяха да станат прави.Браво за отличния риболов. 

- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво !! Страхотна пастърва.Интересно ми е колега колко тежи.Според мен е към кило и половина
-
- ще става разбирач
Това сега наистина е звяр 

-
- сериозен играч
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това си е риба отвсякаде

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата

Пожелавам ти всеки път такива да ги вадиш .

-
- вече хвърля и на тежко
браво евгени и ти се записа с пъстърва
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе бих ти казал нещо за днешния риболов ама айде стига негативизъм...
Прекрасна риба и чудесен късмет си извадил ! Браво !
Сега само да ти кажа -косачите ще занесат рибата в селото и утре там ще е изтарашено ! Гарантирам ти !

Сега само да ти кажа -косачите ще занесат рибата в селото и утре там ще е изтарашено ! Гарантирам ти !
-
- сериозен играч
Не знам колега...мямаше каде да я притегля, но наистина беше достоен противник и когато установих , че е наранена безнадежно ми стана доста тъжно и съжалих най-искренно , че не мога да върна живота на тази царица на рекатаDrAkoN написа:Браво !! Страхотна пастърва.Интересно ми е колега колко тежи.Според мен е към кило и половина

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
ибаси мамата

Колега ще ти разкажа и още нещо....веднага след като я хванах и видях че е безнадежно положението....я сложих в една черна найлонова торбичка...след около 5-10 минути се появиха едни селски бекове с въдица в ръка....въдица ама и парашут на нея....мен ми беше малко тъжно заради това че не можах да релийзна тази красавица, и нещеш ли тия малоуници ми викат "Здрасти, дава ли?" Еииииии само това ми трябваше....замълчах си и ги напсувах наум.....те застанаха на около 10-15 метра от мен и зачесоха едни хубави мренки по около педя с парашутите....Аз отидох при тях и ги попитах дали им доставя кеф този риболов , а те ми отговориха че мрянката била страшно мезе!!! И когато аз им казах , че по този начин никога нямат да имат шанса да хванат такава риба и им извадих пъстървата от торбата....Ей да знаеш това са истински бъдещи спинингисти!!! Веднага почнаха да обсъждат и да ме питат какви такъми и воблери да си вземат!!! Ето това исках да ти кажа....те мястото селските си го знаят....но на мен ми достави удоволствие , че тези селски бракониери имат шанс да хвърлят парашутите и да се захванат с истински риболов!!! Е после по погледа им разбрах , че умират от яд че не на тях давам звяра, а на обикновенните сенокосачи....ама това да им е още по-голям стимул да зарежат парашутите , да захванат истинския риболов и да чакат своя голям удар!!!sandista написа:Абе бих ти казал нещо за днешния риболов ама айде стига негативизъм...![]()

Страхотна пъстърва и достойна постъпка, за това че си насърчил селските бракониери да станат истински рибари !!!evgeniboy написа:Колега ще ти разкажа и още нещо....веднага след като я хванах и видях че е безнадежно положението....я сложих в една черна найлонова торбичка...след около 5-10 минути се появиха едни селски бекове с въдица в ръка....въдица ама и парашут на нея....мен ми беше малко тъжно заради това че не можах да релийзна тази красавица, и нещеш ли тия малоуници ми викат "Здрасти, дава ли?" Еииииии само това ми трябваше....замълчах си и ги напсувах наум.....те застанаха на около 10-15 метра от мен и зачесоха едни хубави мренки по около педя с парашутите....Аз отидох при тях и ги попитах дали им доставя кеф този риболов , а те ми отговориха че мрянката била страшно мезе!!! И когато аз им казах , че по този начин никога нямат да имат шанса да хванат такава риба и им извадих пъстървата от торбата....Ей да знаеш това са истински бъдещи спинингисти!!! Веднага почнаха да обсъждат и да ме питат какви такъми и воблери да си вземат!!! Ето това исках да ти кажа....те мястото селските си го знаят....но на мен ми достави удоволствие , че тези селски бракониери имат шанс да хвърлят парашутите и да се захванат с истински риболов!!! Е после по погледа им разбрах , че умират от яд че не на тях давам звяра, а на обикновенните сенокосачи....ама това да им е още по-голям стимул да зарежат парашутите , да захванат истинския риболов и да чакат своя голям удар!!!sandista написа:Абе бих ти казал нещо за днешния риболов ама айде стига негативизъм...![]()

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !