Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Звяр на точки
Re: Звяр на точки
evgeniboy написа:Колега ще ти разкажа и още нещо....веднага след като я хванах и видях че е безнадежно положението....я сложих в една черна найлонова торбичка...след около 5-10 минути се появиха едни селски бекове с въдица в ръка....въдица ама и парашут на нея....мен ми беше малко тъжно заради това че не можах да релийзна тази красавица, и нещеш ли тия малоуници ми викат "Здрасти, дава ли?" Еииииии само това ми трябваше....замълчах си и ги напсувах наум.....те застанаха на около 10-15 метра от мен и зачесоха едни хубави мренки по около педя с парашутите....Аз отидох при тях и ги попитах дали им доставя кеф този риболов , а те ми отговориха че мрянката била страшно мезе!!! И когато аз им казах , че по този начин никога нямат да имат шанса да хванат такава риба и им извадих пъстървата от торбата....Ей да знаеш това са истински бъдещи спинингисти!!! Веднага почнаха да обсъждат и да ме питат какви такъми и воблери да си вземат!!! Ето това исках да ти кажа....те мястото селските си го знаят....но на мен ми достави удоволствие , че тези селски бракониери имат шанс да хвърлят парашутите и да се захванат с истински риболов!!! Е после по погледа им разбрах , че умират от яд че не на тях давам звяра, а на обикновенните сенокосачи....ама това да им е още по-голям стимул да зарежат парашутите , да захванат истинския риболов и да чакат своя голям удар!!!sandista написа:Абе бих ти казал нещо за днешния риболов ама айде стига негативизъм...![]()
Прекрасна риба и чудесен късмет си извадил ! Браво !
Сега само да ти кажа -косачите ще занесат рибата в селото и утре там ще е изтарашено ! Гарантирам ти !
Ти кво, ебаваш ли се или си вярваш,защото ако е второто, явно имаш сериозни психически отклонения...направил ги спинингисти...

Не разбрах......да не би да ме обвиняваш , че съм повъртял блесната в последния ден на забраната в 18.00 часа??? Стига де , прекален светец и Богу не е драг!!!Marco Polo© написа:Сандистчето това има предвид.evgeniboy в четвъртък написа:днес малко след работно време ...
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това имах предвих, но не е проблем както каза
Прави си за това със светеца
Почти съм сигурен ,че мнооого голяма част от нас са престъпили закона , дори и леко, само и само за да си задоволят душевните нужди по време на забраната
Просто някой дават гласност, други не
Друго нещо .. не си мисли,че варварите няма да изтарашат реката
Ще повръткат 1-2 дена със спининга и като не даде резултат ( а те с малко не се задоволяват) нал' се сещаш ... ще дойдат с ел. уредите и ..... ;(
За съжаление това е реалността. Но да ти кажа тази години виждам доста светлина в тунела ... Дано да се криминализира и да почнат проверките и по селата. Всички знаят кой е токаджията в селото ..

Прави си за това със светеца

Почти съм сигурен ,че мнооого голяма част от нас са престъпили закона , дори и леко, само и само за да си задоволят душевните нужди по време на забраната

Друго нещо .. не си мисли,че варварите няма да изтарашат реката

За съжаление това е реалността. Но да ти кажа тази години виждам доста светлина в тунела ... Дано да се криминализира и да почнат проверките и по селата. Всички знаят кой е токаджията в селото ..
-
- разбира нещата
Знае се кои са токаджиите в селото , знае се и кои са мрежарите , но как и на кого да кажеш , като са ти приятели , комшии и познати . В едно село всички се познават .
-
- ще става разбирач
Бе аз си мисля, на никой нито дума. Даже и на познати, щот и те може да се изтърват ей така (Ганя е ненаяден).
Иначе за забраната е ташак. Сега вече по водоемите освен бракониери ще има и риболовци. По принцип съм позитивна личност.
НАСЛУКА!
Иначе за забраната е ташак. Сега вече по водоемите освен бракониери ще има и риболовци. По принцип съм позитивна личност.
НАСЛУКА!
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
не се и надявай колега от тези цървули хора не става ще валатясат 1-2 пъти и хаиде пак скокове във вода
ЛОШОТО ВРЕМЕ ПРЕЧИ НА БОЛНИТЕ НЕ НА ЛУДИТЕ
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сори , аз такива приятели НЯМАМ !MonsTer_EnerGy написа:Знае се кои са токаджиите в селото , знае се и кои са мрежарите , но как и на кого да кажеш , като са ти приятели , комшии и познати . В едно село всички се познават .
Комщия , познат и тн... - 112 и го докладваш ! Ебал съм ги в нахалните типове !
Пак казвам - има светлина. Подавайте сигнали смело !
Браво колега егаси тупалката 

- Naiden71
- научил се да хвърля
Бате,почваш да се повтаряшevgeniboy написа:Не разбрах......да не би да ме обвиняваш , че съм повъртял блесната в последния ден на забраната в 18.00 часа??? Стига де , прекален светец и Богу не е драг!!!Marco Polo© написа:Сандистчето това има предвид.evgeniboy в четвъртък написа:днес малко след работно време ...

Cohiba Fishing
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- вече хвърля и на тежко
А се знае също и че ,един боклук от вашия град ги прави апаратите ,ама никои още не му е строшил главата ,а всичко живо в региона се оплаква от апаратите.Само ще ти кажа и ,че у нашия малък град 50 апарата ги знам поименно как се казват ,а има и незнаини за което съм сигурен.това е действителността за съжаление.sandista написа:Това имах предвих, но не е проблем както каза![]()
![]()
Прави си за това със светеца![]()
Почти съм сигурен ,че мнооого голяма част от нас са престъпили закона , дори и леко, само и само за да си задоволят душевните нужди по време на забранатаПросто някой дават гласност, други не
![]()
Друго нещо .. не си мисли,че варварите няма да изтарашат рекатаЩе повръткат 1-2 дена със спининга и като не даде резултат ( а те с малко не се задоволяват) нал' се сещаш ... ще дойдат с ел. уредите и ..... ;(
Поздрави
-
- научил се да хвърля
Браво колега ! Явно е била късметлийка тая пръчка
!
Иначе кво е виновен толкова човека, че го обесихте публично ?!
1. Има ли особено значение дали ще хванеш рибата в 18:00 на 10 или в 5:00 на 11 ?
2. Целта на риболова му не е била пъстърва, какво да направи, че му е клъвнал звяра ?

Иначе кво е виновен толкова човека, че го обесихте публично ?!
1. Има ли особено значение дали ще хванеш рибата в 18:00 на 10 или в 5:00 на 11 ?
2. Целта на риболова му не е била пъстърва, какво да направи, че му е клъвнал звяра ?
Рибата къща няма...
Отлично попадение,все такъв улов да имаш. 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Уууууу, бракониер, такъв!
Поне метна ли я на скарата после?
Споко, Генко, самопризнанията не са достатъчни да те вкарат в затвора.

Поне метна ли я на скарата после?

Споко, Генко, самопризнанията не са достатъчни да те вкарат в затвора.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...