Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболова около Русе
Мерси колега! Събота от 7 съм там ощеmmirchev71 написа:Несе пънете толкова,вчера бях там имам 6 килограма таранка и под 500 грама нямаше,дори някой ги кепвах че направо късаха.Има и много малки шаранчета около 300гр.Трудно можеш да се оттървеш от тях.

А дано се засечем!fonk123 написа:Мерси колега! Събота от 7 съм там ощеmmirchev71 написа:Несе пънете толкова,вчера бях там имам 6 килограма таранка и под 500 грама нямаше,дори някой ги кепвах че направо късаха.Има и много малки шаранчета около 300гр.Трудно можеш да се оттървеш от тях.))
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А някой да знае нещо за гьола в Щръклево...там ли си е още
P.S. Тази сутрин бях по работа в Писанец и ходих до езерото да видя ква е ситуацията....имаше 2-3 човека. Докато изпуша една цигара на тиферич
единия извади едно шаранче около 1,5кг и маше още един удар на дънните....хич не ми хареса монтажа му обаче-спирала с 3 куки, с царевица и стиропор...

P.S. Тази сутрин бях по работа в Писанец и ходих до езерото да видя ква е ситуацията....имаше 2-3 човека. Докато изпуша една цигара на тиферич

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- вече хвърля и на тежко
Някой утре нА ТЕКЕТО за компания 

-
- кандидат преподавател
Каниш на манифестация аmmirchev71 написа:Някой утре нА ТЕКЕТО за компания

Не че на Янтра ще е много по различно де
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
Янтра е мътна и е качила ,носи и доста треви и клони ,не е такава каквато е по това време на годината обикновенно ,но сме там.
Успешен сезон на всички колеги.
Успешен сезон на всички колеги.
НАСЛУКА НА ВСИЧКИ , КОЛЕГИ. МНОГО ЕМОЦИИ , МНОГО РЕЛАКС, И МНОГО УСПЕШНИ ИЗЛЕТА...........
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Наслука колеги!!! Пожелавам Ви само звука на авансите да чувате
Наслука!
P.S. Тъй като днес съм на работа, ще откривам утре
На Текето не ми се ходя-лудницата ще е голяма...Дунав много пълен...най вероятно към Лом-а ще се засиля, но се колебая и за Щръклево, въпреки , че не съм много обнадежден за там.....някакви препоръки 

P.S. Тъй като днес съм на работа, ще откривам утре

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
-
- научил се да хвърля
Колеги, наслука! Ако искаш ела на Чифликаbachoivo написа:Наслука колеги!!! Пожелавам Ви само звука на авансите да чувате![]()
Наслука!
P.S. Тъй като днес съм на работа, ще откривам утреНа Текето не ми се ходя-лудницата ще е голяма...Дунав много пълен...най вероятно към Лом-а ще се засиля, но се колебая и за Щръклево, въпреки , че не съм много обнадежден за там.....някакви препоръки

Аз миналата година ходих там, беше преградено и вече не пускат по дългия път към ТЕЦ-а. Аз слизам там от страната на ЗИТА. Риболова беше много слаб. НИто на фидера, нито на болонезата . И тъй като бях приготвил една кофа захранка на Van Den Eynde, направо сърцето ми се късаше, приготвих едно чепаре и скусах облеса. Ама увиfamee написа:Здравейте колеги да ви попитам знаете ли нещо за тец запад и какви успехи имате ако сте пробвали там. Наслука

Аз за съжаление няма да дойда !Изникнаха ми други по важни задачи!може би в неделя ще измисля нещо........fonk123 написа: Колеги, наслука! Ако искаш ела на Чифлика! Аз съм там от 7 утре, както и Венци до колкото разбрах
![]()
Наслука на всички!!!!
-
- кандидат преподавател
Малко инфо от Янтра.
Сутринта бях при Долна студена.Водата мътна и никаква активност на риби.Обикновенно рано сутрин поне гони но днес нищо.Комарите са малки но за сметка на това са много - ама много
Преместих се на Ценово .Викам ще пробвам от моста надолу.Да но там имаше нещастен случай и едни полиции и гражанска защита.Помолиха ме да отида от горната страна на моста.Там разбира се няма място .И въпреки всичко се излъга едно кефалче .
Разходих се направих сефтето и се прибрах .Но реката още не е за риболов.
Наслука на всички.
Сутринта бях при Долна студена.Водата мътна и никаква активност на риби.Обикновенно рано сутрин поне гони но днес нищо.Комарите са малки но за сметка на това са много - ама много

Преместих се на Ценово .Викам ще пробвам от моста надолу.Да но там имаше нещастен случай и едни полиции и гражанска защита.Помолиха ме да отида от горната страна на моста.Там разбира се няма място .И въпреки всичко се излъга едно кефалче .
Разходих се направих сефтето и се прибрах .Но реката още не е за риболов.
Наслука на всички.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Иво,де го кефала?Дай снимчица ,че ми е зажадняла душицата за кефалчета,а най вече за митичните!!!
-
- кандидат преподавател
Его бе Венци .Бебешок ама бройка.Сефтосах новото прътле.
пп:А как затънах в една кал не е истина.Добре , че си нося въже и един колега ме дръпна .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
ivo75 написа:
пп:А как затънах в една кал не е истина.Добре , че си нося въже и един колега ме дръпна .
Като ходиш сам така става добре,че добрите хора никога не свършат и си се спасил от калилото

можеше да се поразходя с тебе,но не е толкова фатално,ще има и други пъти!!
Последно промяна от Венци ® на Съб Юни 12, 2010 7:47 am, променено общо 1 път.