SUZUKI 6 KS.

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

stivan_66@abv.bg
новобранец
новобранец

SUZUKI 6 KS.

Мнение от stivan_66@abv.bg »

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ РИБОЛОВЦИ.МОЛЯ ЗА СЪВЕТ. КУПИХ СИ ОТ ВЪН НОВ ДВИГАТЕЛ СУЗУКИ 6 КС.НО СЪС ДЪЛАГ БОТУШ А ПОСЛЕ РАЗБРАХ ЧЕ МИ Е НЕОБХОДИМ СЪС КЪС.ТЪЙ КАТО ГЛЕДАМ ЧЕ ИМА УДЪЛЖЕНИЕ НА БОТУША МОГА ЛИ ДА ГО МАХНА И ДА СЛОЖА КЪС ВАЛ . ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ?
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: SUZUKI 6 KS.

Мнение от pachosz »

Трябва да се отвори и да се види. Доколкото знам, на някои се скъсява без да се реже вала, тъй като има удължител вала и само се маха тоя удължител и на кожуха удължителя. На други обаче е цял и като се махне удължението на кожуха, вала се реже и заварява.
Моя също е с дълъг ботуш, а лодката ми е за къс. Оказа се, че вала на двигателя ми е цял, и за да не го режат, направих си по-висок транеца с около 12 см.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ако ще буташ по-голяма лодка(която не може по принцип да излезе на глисаж с такъв мотор) нищо не му пречи да си я караш с дългия боруш и с къс транц.
Може малко да завърта водата, но пък толкова лошо не е.
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Може разбира се, но не върви както трябва така.
Аз например моята първо я пробвах както си беше стария транец. След като го направих по-висок, се оказа, че скоростта сметната в проценти е почти 50% по-висока! Т.е. с малкия транец при същите условия скоростта беше макс. 14 км/ч., а с високия - 20 км/ч. Пак за 6 к.с. става реч.
stivan_66@abv.bg
новобранец
новобранец

Мнение от stivan_66@abv.bg »

ИЗВИНЯВАЙТЕ КОЛЕГИ НО НЕ СЪМ ПИСАЛ ЗА ЛОДКАТА НИЩО.ТЯ Е ЗОДИАК 3.40м С НАДУВАЕМ КИЛ. АКО МОЖЕ ДА ЯКАРАМ ТАКА ЩЕ Е НАЙ ДОБРЕ.
HAZART
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от HAZART »

Предложението на VGS е най-добро за твоя случай.
ТОВА,ЧЕ БРАКОНИЕРИТЕ СА НА СВОБОДА,НЕ Е ТЯХНА ЗАСЛУГА А Е НАША ГРЕШКА.

Изображение
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Моя мотор също беше така. Махнаха ми представката и срязаха вала, Правят се шлици и заспива.Някой мотори може и без рязане има си удължител който се маха. Няма никакви проблеми стига този който ти го прави да знае за какво става въпрос. Човека е от Харманли много точен от него си купих и мотора. Ако си заинтересован мога да ти дам телефон.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”