САФРИД - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
vvt1970
новобранец
новобранец

Re: САФРИД - 2010

Мнение от vvt1970 »

Колеги не знам какво делите тук! Мисля, че всеки има право на мнение, но да го изказва, така че да не засяга съфорумците и да не се заяжда!
А в интернет пространството всеки може да се прави на велик, по-велик и най-велик, но в действителност само той си знае колко му е н....н задника!
Мисля, че сме тук да си помагаме, а не да се вдигаме нервите! Успех на всички в риболова и в живота!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

tuhlaedinichka написа:модераторите ,това момче добрия , явно иска да разшири проблема като въвлича нови, с нищо незасегнали го хора в един спор в който те НЕУЧАСТВАТ...а колкото до добрия,добре е добре да прегледа кой какво е писал и оценките след постовете пример /флуорокарбон/и добре е добре да помисли преди да съди,а между другото добре е да научим кой го е упълномощил да съди кой е полезен и кой не във форума.
Колега,ако сега почна си гледам работата точно по правилата - загинал си.
Какво ще чистя,и кого - си е лично мой проблем,и никой не може да ми дава акъл.
Добрия колкото полезна информация е снесъл тука,ти толкова не си чел.
Нарочно съм дал тука по-свободно да пишете,но при такива обстоятелства,
си променям начина на работа вече.
От тук нататък,всичко извън темата, с Румен ще го трием.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

Тъй като не сам влизал два дена стана за риба,ще съм благодарен за всякъква информация. Фичоза , Черморец ,Траката - тук ли е още сафрида? Благодаря предвариелно.
карид
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от карид »

Galin Dimov написа:Тъй като не сам влизал два дена стана за риба,ще съм благодарен за всякъква информация. Фичоза , Черморец ,Траката - тук ли е още сафрида?
А така колега. Аз от цяла седмица не съм ходил за риба и вече ще утрепя някой :D .
Че последните две-три страници от темата за сафрида нещо много мешана-мешана стана.
И нещо радостно за бургаския сафрид няма ли някой да каже?
Ако не, утре отивам някъде там и ако има нещо интересно ще пиша за сафрид 2010, а не за междуличностните спорове. :drinkers:
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

Ами аз лично се отказах от утрешния ранен риболов . Ще обарна малко внимание на семейството си ,после ще се обадя на прятелите , с които щях да влизам и ще реша дали да макна лодката до морето . Ще пиша по-късно за резултатите.
Риба ако няма поне едно е ясно - бира ще се лее :drinkers: :lol:
miro_atanasov
новобранец
новобранец

Мнение от miro_atanasov »

Тази вечер реших да се пробвам преди втория мач, и резултата 20 прилично големи сафрида и още толкова дракона :) Време:-19.00-20.30 ч. , Място: Веднага след големия завой като слизаш към плажа, с гуменката навътре.С зелено чепаре.Вече консумирам от скарата, с бира и чакам второто полувреме :)
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

По същото време и на траката е дало малко.
За разлика от вчера е било по-добре.
Изображение

Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

Явно резултатите стават все по-слаби. :? И аз косумирам вече ,но рибата от онзи ден . :lol:
Дано да духне някой вятър и да я вкара пак при нас. :axe:
vvt1970
новобранец
новобранец

Мнение от vvt1970 »

Извода - требва да се пробва всекидневно, който пробва хваща, който не купува като мен :D
Galin Dimov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Galin Dimov »

"Извода - требва да се пробва всекидневно" - де да можех да си го позволя ..... Щях да живея 100 години :lol: :lol: :lol:
Аватар
1000n
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от 1000n »

КИРО написа: ....... От тук нататък,всичко извън темата с Румен ще го трием.
А, Киро, това е много добра тактика!
Но понеже имаше мнения на колеги, които казват, че не са разбрали откъде започна голямата дискусия тук ще я синтезирам:
КИРО каза, че трябва да духа вятър от североизток и това ще доведе до затопляне на водата, а аз бях убеден, че вятърът трябва да духа от изток, но си викам КИРО е рибар с опит, а и колегата dhaydhoe подкрепи тезата на КИРО, dobria1 пък каза, че е за изток и североизток, аз казах, че най-добре ще е колегата liubak да помага с инфо от къде духа дневният бриз(вятърът съпътстващ затоплянето на водата), liubak-ът изпрати линк към документ в интернет, от където след внимателно прочитане разбрах, че всъщност ВСИЧКИ сме ПРАВИ и това, което казваме е ВЯРНО( както всички уравнения в една система уравнения са ВЕРНИ, но само всички уравнения взети заедно от системата уравнения ни дават възможност да достигнем до решението и да открием неизвестните променливи - тук отделните уравнения са еквивалента на отделните мнения на гореспоменатите колеги, или друг пример: както съдията в един съдебен процес изслушва всички свидетели, приема показанията им за верни и прави заключение и отсъжда, кое е най-правилно като решение, или друг пример - журналисти и писатели, често наричат някое мнение "гледна точка", и колкото повече гледни точки има, толкова по-точно ще може да се опише произволен проблем, и понеже казах и "гледни точки", давам последен пример - при изчертаването на детайл или уред, или постройка се дават много изгледи в чертежите, за да се опише целият детайл, уред или постройка), но в някакви частни случаи зависещи от разположението на бреговата ивица! И написах едно дългичко разяснение :oops:
Извинявам се на всички :( , но много обичам да давам тъпи примери, защото те са изключително полезни! :!: Колкото е по-тъп примерът, толкова повече хора разбират генералната идея и смисъла на нещата, а колкото пък са по-интелигентни хората, толкова по-бързо и по-лесно и почти без усилия ще разберат всичко! :D Вярвам, че почти всички сме чували тезата, че гениалните неща са си прости! :D Преди време бях чул, че американците се чудели как да направят химикалки за астронавтите си, защото горе е безтегловност и мастилото не изтичало от пълнителите и направили някакво сложно устройство, осигуряващо налягане в пълнителите на химикалките, но се и обърнали след време до руснаците и ги попитали как решават те този проблем, а братушките им казали, че просто пишат с молив! :D
И така искам да кажа, че колегата roko-koko много хубаво ни е напомнил, че:
roko-koko написа:в спора се ражда истината
Проблемът обаче е, че много хора като чуят "спор" и си представят "скандал" и "разправия", а е добре да го разбираме само като "дискусия"! Ето тук има някакво определение за "форум" и там се споменава за "дискусии":
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%83%D0%BC
Та хора, ако го нямаше този спор(дискусия) за посоката на морския бриз и не бяхме достигнали до истината, сега всички щяхме да сме си по мъничко прави, но и заблудени! Аз щях да си мисля, че хубавият вятър е най-вече източният, КИРО и dhaydhoe, че е североизточният, dobria1 пък - че е изток или североизток, а то се оказа, че би могло да бъде дори и югоизток! Просто на различни места по крайбрежието бризът е с различна посока! Благодаря на всички свои опоненти, ако не бяха те с различните си позиции сега щяхме само да сме щастливи в невежеството си(убедени, че само ние всеки един за себе си е прав)! :wink:
А ле ле пак написах доста, :oops: но все пак ми се вижда важно да спомена тези неща, защото те са като, че ли нещо което често ни убягва! :? Наслука на всички! :D И КИРО и rumci не ми трийте мнението бе, хора(или поне не веднага)! :? Вижте, свързано си е с нещата в темата дотук в последните дни, а и никой не съм засегнал, надявам се! :roll:
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Написах един пост по въпроса ,за който говори добрия понесох колкото хвалби толкова и оплювания,няма лошо...аз влизам в тоя форум за да дам информация и да получа такава...това че някои хора влизат да покажат колко риба са хванали около Варна или Бургас мен не ме удоволетворява, при условие че давам конкретна информация каквато очаквам да получа,чак почнаха да ме обиждат за това че искам информация, а не снимки на риби...работата стана дай да си мерим.....аз моя си го знам колко е..нямям намерение да си го меря с никой
Зарганолог
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

1000,няма да те трия.
Просто практиката до сега ми е показала кога идва сафрида.
Да,и сега го има,но не това което чакаме.
А и сафрида е още с хайвер,което означава,че не е настървен още да яде желязото.
А и водата горе е топла,ама под 10-тия метър колко ли е ?
И последно,затова се пише тука от години,върнете се назад в годините - вижда се кога и къде
е избил сафрида.Нали затова пишем,че да има информация от годините назад.
Аз съм казал каквото знам.
Ще казвам какво съм направил и занапред.
Изображение

realpsych
новобранец
новобранец

Мнение от realpsych »

....Казвайте ся кой подгони на север сафрида, ся в Украйна ще го спукат а ние ще си пукаме................... :lol: :butthead: :lol: /В кръга на майтапа/
BOBCAT
новобранец
новобранец

Мнение от BOBCAT »

Вчера бях на Агалина похвърлях 2 часа нищо не се обади. Естествено имаще делфини и едри платерини се мяркаха от време на време.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”