Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз. Овчарица - студено езеро
Модератор: Paublo_Eskobar
яз. Овчарица - студено езеро
Смятам да направя излет на яз. Овчарица. Моля някой от колегите, ако знае, на каква стръв взима на студеното в момента смъдока и сома да даде инфо.
- man1966
- ще става разбирач
Особеностите са си както преди-на студеното само с връзки,на топлото си плащаш таксата-6 кинта за 24 часа.dedeff написа:А какви са особеностите при риболова на студеното в момента,колеги бяха раздули че договора за концесия на г-н Водиничаров е изтекъл,или си продължава по старому с картите на право на риболов.Нещо съм още в невидение с тия Тецове.
Нончо продължава да си е арендатор -Овчарица е примамлива хапка за некои хора,ма човека май удържа на напъна до момента.
Я елате рибенца при батко...
- krokibg
- учете се от него
Да кажа какво знам по въпроса.
1.Концесийте са по минимум 25години.
2.Нончо има поне още 12 години остатък,ако не и повече.
3.Картите са поименни,членски карти,и се заплащат мисля минимум за 1годишен период,като се исклучват хората с връзки,на който им се дават заради ранга и положението им в живота и политиката.
4.Никой няма проблем,да стане член и да си закупи годишна карта за Овчарица,като му дава право да лови на определени места.Хората ходещи редовно знаят какво имам в предвид.
5.Това е най важното,човек да има парите и желанието да ги даде за членска карта.
Ходех там редовно но незнам колко пари е членската карта.
Надявам се да съм бил изчерпателен.
Ако някой го интересува нещо повече,да пита.Веднага ще разуча как стоят нещата в момента /не съм бил на овчарица от миналото лято/
1.Концесийте са по минимум 25години.
2.Нончо има поне още 12 години остатък,ако не и повече.
3.Картите са поименни,членски карти,и се заплащат мисля минимум за 1годишен период,като се исклучват хората с връзки,на който им се дават заради ранга и положението им в живота и политиката.
4.Никой няма проблем,да стане член и да си закупи годишна карта за Овчарица,като му дава право да лови на определени места.Хората ходещи редовно знаят какво имам в предвид.
5.Това е най важното,човек да има парите и желанието да ги даде за членска карта.
Ходех там редовно но незнам колко пари е членската карта.
Надявам се да съм бил изчерпателен.
Ако някой го интересува нещо повече,да пита.Веднага ще разуча как стоят нещата в момента /не съм бил на овчарица от миналото лято/
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Имаше и обикновенни карти,за смъртни хора !!! Да неби да са ги забранили ??? Имаше карти,аз взех такава преди две години за мой човек който тогава ме помоли за карта !!!! Може и да са раздадени много и да са решили да ги спрат за да понамалеят рибарите,което не ги устройва,защото губят пари от това но всичко е възможно.
- krokibg
- учете се от него
Сапунче, ако прочетеш ще видиш че съм уточнил че това го знам от преди,и нали разбираш че когато ходих миналото лято неме е интересувала карта,такса и т.н.Никога несъм плащал там.Малко е неудобно да разпитвам.И понеже знам че нещата се менят,казах че ако някой иска точна информация,ще се обадя да разбера.За да не говоря празни приказки,ще ти кажа че познавам Нончо лично от 8-9години,и смея да твърдя че ми е личен приятел.Познавам и технолога му,казва се Живко.Последно се обаждах преди няколко месеца за информация която касае моята дейност с рибовъдството но сега тези телефони които имах на Нончо и Живко,не са актуални.Ако искаш,за да не говорим простотий,понеже аз не съм глупак и знам да чета и респективно помня какво чета,знам че ходиш редовно.Хаиде задай ми въпрос на който неби ти одговорил човек който не е във час със язовира и да ми се извиниш за думите който написа.Макар че не се сърдя.Като кажа нещо от сорта че съм почетен гост и когато отида никога несъм плащал,и винаги е имало за НАС бунгало от новите които направи,и преди това когато още в началото беше с фургони който бяха до базата на първия скендер срещу садките и още много,много неща,ще ме обвинят пак в надуване и че се правя на велик,но това е истината и няма втора.Каквото ги интересува някой колеги от форума,за информация която като отидеш и си плащаш за деня да ловиш,няма кой да ти я каже,ще я дам веднага.Чакам твоя въпрос,знам че си коректен колега и нежелая да споря с теб и се надявам да неме разочароваш.Чакам твоите въпроси,и ще ти дам одговорите и те ще те удовлетворят на 100%.
Последно промяна от krokibg на Нед Фев 18, 2007 2:43 am, променено общо 3 пъти.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Kroki,не съм се съмнявал ни най-малко в каквото и да било писано от теб.Просто исках да не раздуваме тема,която може да се приключи с два реда.Дава се някакъв телефон примерно и всеки се спасява поединично.Това е услуга,за която много хора ще са ти благодарни.
Не съм искал да дразня теб или когото и да било от колегите.Бях малко рязък,за което искренно се извинявам.
/благодаря ти за ЛС-а/
П.П.Днес съм в службата и ще имам много време да ровя тук!
Успешен съботен ден момчета и НАСЛУКА на всички по водоемите!
Не съм искал да дразня теб или когото и да било от колегите.Бях малко рязък,за което искренно се извинявам.
/благодаря ти за ЛС-а/
П.П.Днес съм в службата и ще имам много време да ровя тук!

Успешен съботен ден момчета и НАСЛУКА на всички по водоемите!
- krokibg
- учете се от него
Sapuna 1971, всичко е наред,сега се обадих да взема актуален телефон,и да питам как са нещата,но човека на който звънах е такъв мизерник,че го мързи да си слезе до колата и да извади от другия му телефон номера.Обеща че сутринта ще го извади.Изнамерих и още телефони но и те са стари и невалидни.Но да сме живи и здрави и да се събудим утре,нов ден-нов късмет.