Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега до 12.06.2010 риболова на всички водоеми е забранен, защото в сила е все още забраната, която ИАРА удължиха и ходенето на свободни водоеми си е бракониерство и лош пример , които не се толерират в този форум.nolimitbg написа:На 04.06.2010 . посетих три водоема :
Язовира на Преселци - Риболова е ЗАБРАНЕН

А относно Язовир Приселци - той е със статут на частна собственост на фирма МТГ Делфин и не пускат външни лица.
Последно промяна от svilen_sa6kov на Нед Юни 06, 2010 5:09 pm, променено общо 1 път.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- научил се да хвърля
svilen_sa6kov написа:Колега до 12.06.2010 риболова на всички водоеми е забранен, защото в сила е все още забраната, която ИАРА удължиха и ходенето на свободни водоеми си е бракониерство и лош пример , които не се толерират в този форум.nolimitbg написа:На 04.06.2010 . посетих три водоема :
Язовира на Преселци - Риболова е ЗАБРАНЕН![]()
![]()
![]()
А относно Язовир Приселци - той е със статут на частна собственост и не пускат външни лица.

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- научил се да хвърля
Някой нещо да знае за Генерал Киселово и Тръстиково?!
Voj_of_CarpTeamPRD кога ще ходим на яз.Катранджията
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
За Тръстиково една позната ми каза, че мъжа й се имал с арендатора и ходили да ловят там. За костура и бялата риба знаете - те са си там от време оно.Имало много шаран и то масово към две кила. Обаче още не се знае дали ще го пуснат тази година, както се говореше. Може и да не е тая година. Препредавам информация, и не знам колко е вярна , но това е което знам за Тръстиково.
.

Някой ходил ли е скоро на преливника и на азмаците под яз.Цонево за щука.Благодаря предварително и успех на всички колеги.
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колега тия азмаци ги няма вече от доста време и забрави за тях. Като пуснаха водата да точат Цонево на макс водата отнесе всичко, издълба и дъното и сега и помен няма от такова нещо. На Цонево ходя много често и дори в момента изпомпват водата на макс и две силни притока се слеват в едно и още с по-голяма сила отнасят всичко по пътя си. Освен това там направиха и пречиствателна станция/ преди бетонния преливник/ и достъпа до преливника и другите изравнители и канали прилежащи към язовира и помпените станций са под въоръжена охрана от скоро и не пускат и пиле да прехвръкне и така ще е занапредтова е защото официално има питейна зона/.Последно даже достъпа до местата от страната на черешовата градина през стената беше строго забранен и не се допуска.Това е откак Напоителни системи Варна са с нов Изпълнителен Директор и по- зле ще става.
.

Някой да е ходил на Бозвелийско скоро? Дали е тръгнал амура вече?
искам да попитам каде е наи добре да пусна коментар относно това че имам желание да ходя на язовир но нямам транспорт и съм от варна извинявам се предварително за отнетото внимание
Кажете нещо за язовира до село Искър, община Вълчи Дол. Също как стой положението с язовира до село Брестак.
Благодаря ви предварително.
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Искър е забранен частна собственост е и е забранен за риболовgosubg написа:Кажете нещо за язовира до село Искър, община Вълчи Дол. Също как стой положението с язовира до село Брестак.
таман се пребирам от засмяново престигнах на 11 вечерта в 12:00ч и хварлихме на земен червей без захранка сутрита извадих 2 таранки дребни и така цял ден на плувка дребна таранка най голямата е около 150г-200г иначе извадиха на дъно на стериопор 2 таранки около 500-600 г а може и малко по големи но видимо имаха 30см и за около цял ден киснене около 2-3кг дребна таранка но не е чак толкова дребна като за засмяново по 70-100 г
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Колега, аз на засмяново не съм хващал таранки под 300 грама.. Там съм си хванал най-голямата червеноперка и таранка така че не мисли че там няма едра рибаdoom3niko написа:... цял ден киснене около 2-3кг дребна таранка но не е чак толкова дребна като за засмяново по 70-100 г

ооо има бил съм свидетел но е голяма рядкост и иска много тарпение а и сеа с тия мрежи дет нахварляха и треха рибата е бая наплашена на засмяново просто нямаше сериозен удаар освен на колегата до мене тои беше извадил 2 по 600-700 грама. А и каде си заставал аз бях гората
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, положението на Оброчище изясни ли се? Платен или свободен е в момента? Благодаря!