Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване на Марица
Re: Откриване на Марица
Абе Кузмич и ти ли си бил там...? И аз да ва питам дали дава и да не се разберемКузмич написа:Евгени аз те познах ама много бързо отпрашихте надолу.evgeniboy написа:Колега , не сме се разбрали , че сме съфорумници....ние минахме покрай вас (със синия Хюндай) и със спинингите и застанахме малко по в дясно от вас....Айде наздраве сега поне!!!Иначе браво за улова, ние направихме десетина кефалчета и си тръгнахме. А и да те питам, знаеш ли нещо за тоя отвратително мръсен и миризлив канал , който се вливаше до нас в Марица?
Канала идва от свинарниците на Маноле.

- Local
- учете се от него
Тоа пъ, тоа път, Кузмич ти и за риба ли ходиш бре?Кузмич написа:Евгени аз те познах ама много бързо отпрашихте надолу.evgeniboy написа:Колега , не сме се разбрали , че сме съфорумници....ние минахме покрай вас (със синия Хюндай) и със спинингите и застанахме малко по в дясно от вас....Айде наздраве сега поне!!!Иначе браво за улова, ние направихме десетина кефалчета и си тръгнахме. А и да те питам, знаеш ли нещо за тоя отвратително мръсен и миризлив канал , който се вливаше до нас в Марица?
Канала идва от свинарниците на Маноле.

ПС: И аз искам да фащам скобари

Клавиатура риба не лови!!!
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бат Здравко президент!

Браво за излета момчета

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA