Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>

Мнение от chestarfield »

Темата е посетена 19877 пъти :rolleyes: а само едни и същи хора даваме инфо :evil:
Ало консуматорите стегнете се малко :axe: и се засрамете.
И ние сме хора дайте малко инфо насам :oops:
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Срам ме е ,как да не ме е срам? :?: :?: Имам над 30 въдици и не мога да дойда в "Меката" на риболова!Вие ходите и имате информация! :!:Когато дойдем във вашите риболовни полета и ако хванем-ще пишем!Утре откривам сезона на "Лагера"- езеро на 1500м. наморска височина и здравословна температура на въздуха около 23 градуса.Септември 2009г. излизаха шарани по 2-3кг.Ако са се размразили вече-добре.Днеска щяха да ме изгонят,защото ползвах херметическата тенджера на жената да сваря една ланшна царевица!След този тормоз,ако има господ утре трябва да се запиша :!: Наслука на Станимашкатаа чета + здраве за Честъра :!: :D :D :D
Изображение
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Наслука и от мен " екскурзианта " :mrgreen:
Засега съм се ориентирал към яз. Огняново.....
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

В началото на седмицата направх кратък риболов на яз. Сушица. На обичайните места за риболов на дистанция на една щека + - е пълно със закачки, има кълванета над клоните и тревите, но рибата пак отива във закачките. Вероятно клоните са вкарани във водата от последния вятър. На фидера изкарах десетина средни по размер каракуди, а със спидито разцепих уклея.
В самия ъгъл до падналата върба във водата имаше някаква мрежичка с пластмасова тръба, бяха се оплели 3-4 уклейки и една щука близо 3 кг. Рибар се опита да я изтегли и щуката се освободи сама. :D
Изображение
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Днес бяхме със жена ми на Брягово!Изкарахме един невероятен излет!Не хванахме много риба ,но за сметка на това беше много разнообразна-шаранчета,каракуди,костури и разбира се мноооооого бели рибета-кутрета,които веднага бяха пускани да викат бабите си,но уви...бабите им не дойдоха! :lol: Но съм обнадежден за този водоем,щом гъмжи от малки значи има и големи!Невероятна природа/бяхме в горичката на сянка/,птичките не спряха да пеят и жабите да крякат!Живот и здраве пак някой ден ще поситим този водоем!
И не на последно място искам да изкажа служебна благодарност за подробните обяснения и напътсвия за риболовния ми излет на 2-ма колеги:bigfish и Асен!Нека всички да бъдем като тях и когато някой пита да си помагаме,а не да се правим на голямата работа!!!
Това е от мен!На слука на всички колеги!!! :D
paparak1
новобранец
новобранец

Мнение от paparak1 »

Zdraveite kolegi.Izviniavam se za latinica,no pishsa ot telefona.Chestar kak e na konush,moje li da se lovi?Do men stigna info che ne sa mogli da izloviat vsichkia sharan?Nemoga da proveria,zashtoto sam s gadna operacia,no mislia kato se opravia da ida da proveria.
Аватар
bat_boiko_nikolov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от bat_boiko_nikolov »

Ей,изядохте го Асен- инфо та инфо !
На предишната страница е дал подробно инфо за Конуш, при това със снимков материал :idea: :idea: :idea:
Ами дали били останали шарани след тоталното тарашене ........ :roll:
Сега Асен да сложи и акваланга, та да даде отговор и на този въпрос - може и подводни снимки да направи :mrgreen:
Ще си позволя да цитирам един виден градски колега / Don4o_62 /:
Отива се на място и се хваща . Ако не се хване нищо, тогава се пита - защо не хванах :?: :roll:
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Здравейте колеги и колежки.За сега приключихме с откриването.Бяхме на Студен кладенец.Риба почти няма но изкарахме перфектно.Общо имаше 5-6 удара от който единия беше добър но не го искарахме.Тази сутрин искарах една бяла рибка към половинка.За сега това е от мен.А забравих имаше можеби над 500 човека.Имам чувството че хората едва са чакали този момент.Ако някой се е прибрал от някъде нека сподели.
Георги Тенев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Колега,тоя язовир е дълъг 36км..Поне кажи къде си бил.Какво гонехте и на какво.Такива малки подробности,но от голямо значение :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

bat_boiko_nikolov написа: Ще си позволя да цитирам един виден градски колега / Don4o_62 /:
Отива се на място и се хваща . Ако не се хване нищо, тогава се пита - защо не хванах :?: :roll:
Бойко,това може да стане като лозунг по платените на входа :D
georgi30
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от georgi30 »

Колега Дончо бях на Звезделина,гонех бяла риба,пробвах на стръв уклей и змиорка,две въдици бях разпънал на около 200 метра а други бяха хвърлени от ръка.Друга риба не съм пробвал.А язовира колко е дълаг, знам сигурно по добре от теб защото му познавам всяка педя.
Георги Тенев
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Аз предположих първо,че си бил срещу Дърец,отляво на Сипейте в ръкава, но от другия край където е малката пещера.Ако ми кажеш въпросния ръкав като свърши,накрая какво има,тогава сигурно познаваш язовира :D
Може и да го познаваш язовира,но аз ходя там от 94г. насам,та сигурно и аз знам нещо :D
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

Ей размърда се темата бре?? :lol:
Както се беше застояла към боклука клонеше. :axe:
На Черногорово мерни каракуди малки шаранчета чат пат некой малък амурец, и за три дена 4 души 10 мерни шарана на 13 сектор.
На перо червеноперка спокойно можиш да извъртиш 15-20 кила на ден по 250-300-400 грама са. :wink:
Мойте авери бяха на Мечка през уикенда на дъните 3 дивака по 1200-1500г.аз бях през ноща на гости ядене пиене на другия ден пробвах на устието на перо ; малки кефалчета,кустурчета и нищо друго :oops:
В момента съм в ремонт и нямам интернет у нас поне ощи една седмица ,така че инфо малко ограничено от мен понеже съм зет :ANAL:
Можи да съм зает но сяко свободно време съм по гьоловете :wink:
Абе за 40-извора никой нищо не писа.
Знам за малки шаранчета и нищо друго. :?
Прави впечатление за активиране на сички язовири на зарибителен материал това е хубаво но същевремено и одговорно от наша страна.
ПАЗЕТЕ ЗАРЕБИТЕЛЯ, независимо каде.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Избегли и Конуш са вече с билет само не разбрах дали от ловното или от другите
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

dany01 написа:Избегли и Конуш са вече с билет само не разбрах дали от ловното или от другите
То хубаво са със билет ама какво има в тях за да идеш на излет. :wink:
Много ми е интересно дали някой е ходил да пробва на Конуш :lol: понеже нямам цял ден свободен за дънен риболов там.
Доста конфузно ще ми е овчарите да ми се смеят като ме видат да кибича с дънни тамка. :oops: Ама пък същото време си викам ами ако е останал шаран там 8) и амур :idea: и никой не е пробвал за да кажи.
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”