Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Репеленти!
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- андрей дончев
- новобранец
Re: Репеленти!
Витамин В1 -като хакнеш 2 бр.потта ти смърди на л..на и комарите бягат 

Тоя витамин при мен не влияае. Пил съм по 3-4 на веднъж и не става, но пък мен по-ринцип си ме кльопат 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
по принцип трябва да го вземеш няколко часа преди да излезеш , колкото до това че миришеш на л....на не е вярно поне при менVGS написа:Тоя витамин при мен не влияае. Пил съм по 3-4 на веднъж и не става, но пък мен по-ринцип си ме кльопат

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ето поразрових се в нета и намерих това
Нова мода за борба против комари тръгна по морето. Чужди летовници масово се бранят от кръвосмучещи с витамин В1, разкриха бургаски фармацевти. Една таблетка осигурява ефикасна защита от комари в продължение на 6 - 7 часа. Аптекарите по Южното Черноморие научили за свойството на витамина да мори комари от германски туристи. "Хората влизат и търсят хапчета против комари. Ние отговаряме, че такова нещо не продаваме. А те на свой ред изумени питат: "А таблетки В1 нямате ли?" Обясниха ми, че в Германия този витамин е известен като хапче против комари", разказа магистър-фармацевтът Емилия Чалъкова от аптека "Ани". Тя обясни, че витаминът действа изключително ефикасно и осигурява несравнимо по-висока защита в сравнение с известните препарати за пръскане. "Витамин В1 съдържа много остър мирис, неуловим от хората. След като таблетката се разтвори, този мирис влиза и в цялата кръв. Комарите го усещат отдалеч и изобщо не доближават човек, пил витамин В1", обясни Емилия Чалъкова. Освен всичко останало витамините излизат и в пъти по-евтино от останалите мазила. Един блистер с 10 таблетки струва само левче. Според аптекарите 1 до 2 таблетки на ден са достатъчни да осигурят 24-часова защита против жилещите насекоми. Таблетки витамин В1 могат да се дават и на деца над 6-годишна възраст.
Елена Димитрова

Нова мода за борба против комари тръгна по морето. Чужди летовници масово се бранят от кръвосмучещи с витамин В1, разкриха бургаски фармацевти. Една таблетка осигурява ефикасна защита от комари в продължение на 6 - 7 часа. Аптекарите по Южното Черноморие научили за свойството на витамина да мори комари от германски туристи. "Хората влизат и търсят хапчета против комари. Ние отговаряме, че такова нещо не продаваме. А те на свой ред изумени питат: "А таблетки В1 нямате ли?" Обясниха ми, че в Германия този витамин е известен като хапче против комари", разказа магистър-фармацевтът Емилия Чалъкова от аптека "Ани". Тя обясни, че витаминът действа изключително ефикасно и осигурява несравнимо по-висока защита в сравнение с известните препарати за пръскане. "Витамин В1 съдържа много остър мирис, неуловим от хората. След като таблетката се разтвори, този мирис влиза и в цялата кръв. Комарите го усещат отдалеч и изобщо не доближават човек, пил витамин В1", обясни Емилия Чалъкова. Освен всичко останало витамините излизат и в пъти по-евтино от останалите мазила. Един блистер с 10 таблетки струва само левче. Според аптекарите 1 до 2 таблетки на ден са достатъчни да осигурят 24-часова защита против жилещите насекоми. Таблетки витамин В1 могат да се дават и на деца над 6-годишна възраст.
Елена Димитрова
- Don4o_62
- учете се от него
А за бълхи дали ще помогне 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за бълхи не знам ама може да пробваш
обаче не вярвам да стане

- Don4o_62
- учете се от него
Където работя,има една стая с голям кантар,и сигурно избиват отдолу.С кво ли не пръсках(от малките шишенца,дето се разреждат),нищо не помага.Преди няколко години ми дадоха от едно шише 1л.,малко течност.Шишето беше бяло с една синя пайжина на него.Значи всяка гад дето лети, подскача и хапи,им ебава майката.Но село на старата къща излизаха едни черни големи хлебарки,и с нищо не се трепеха.След 2-3 напръсквания от пулверизатор,изчезнаха и не се видяха 2-3 години.Но течноста(една бяла) свърши и пак си дойдоха
.Съжалявам,че не си записах името но шишето.Сега ще сваря Розмарин,и ще видим дали бълхурниците ще ме лазят .Други ден очаквайте инфо 

Реших да послушам колегата и си взех Б1. Утре и вдругиден ще го пробвам на Копринка. 

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Шморхи написа:Реших да послушам колегата и си взех Б1. Утре и вдругиден ще го пробвам на Копринка.
няма да сгрешиш ще видиш

Колко часа преди това приблизително? В смисъл, за колко часа ще го усвои организма? И....с алкохола как стоят нещата?

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
с алкохола не знам как стоят нещата щтот не пия иначе пии ги няколко часа преди да тръгнеш 1-2 часа за да могат да се разградят (виж на опаковката сигурно пише колко часа им трябва и дали може да се пие )
п.п най-добре се консултирай с лекар

п.п най-добре се консултирай с лекар

- Don4o_62
- учете се от него
Розмарина не помага.Бълхурниците пак хапят
.Дайте няква друга рецепта,или нещо за пръскане от пулверизатор.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
А пък витамина при мен не действа.Снощи щяха да ме отнесат комарите.Изнесох се на бегом.
Другият път ще пробвам с 2-3 хапчета...ама се съмнявам да помогне.
Другият път ще пробвам с 2-3 хапчета...ама се съмнявам да помогне.

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
явно не си го пил правилно иначе нямам обяснение
кога го изпи 

- Don4o_62
- учете се от него
Цялата работа е,че гадините се изродиха.Не им действат стари средства.