Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Counter - Strike 1.6
Модератор: dantho.mihov
Re: Counter - Strike 1.6
Случайно сървърите имат античийт програма,която банва перманентно всеки засечен играч с хак!Ако ти не можеш да играеш не е нужно да обвиняваш всички за хакери.Lightning написа:Тука дето винаги е пълно с хакериkmap написа:Ето и няколко много добри сървъри-Pure-Cs:
Pure-CS Classic : server.pure-cs.net:27016
Pure-CS Dust2 Only : server.pure-cs.net:27021
Pure-CS Zombie : server.pure-cs.net:27020
Pure-CS Gungame + Respawn : server.pure-cs.net:27017
Pure-CS Deathmatch : server.pure-cs.net:27022
Pure-CS Aim : server.pure-cs.net:27018
Pure-CS Hackers Forever : server.pure-cs.net:27019
Pure-CS StarWars Deathmatch : server.pure-cs.net:27026
Pure-CS Classic WarCraft : cs.pure-cs.net:27021
Pure-CS Hide`n`Seek : cs.pure-cs.net:27027
Pure-CS Source Classic : server.pure-cs.net:27023
Pure-CS 5v5 : server.pure-cs.net:27025
Голяма разновидност от модове.Както знаете,за да влезете,отваряте конзолата,пишете connect и IP-то(от горните) на избрания от Вас сървър[Пример:connect server.pure-cs.net:27021].Ако имате проблем,това е сайта на сървърите:www.madmaniac.com ,а ето го и форума:www.forum.madmaniac.com![]()
![]()
![]()

-
- фен клуб-скобар
Много слабички в тоя сървър бе! 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Владо,като казваш много слабички явно имаш впредвид и мен(аз само там играя)-ако искаш ще играем 1в1 или 2в2 да те видим каква си машина.vlado-fidera написа:Много слабички в тоя сървър бе!

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Че сте слабички спор няма, ама може ли, някой баш играч да ми махне банна

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
тоя античийт искаш ли да се хванем на бас,че мога да вляза с хак и няма да ме хванеСлучайно сървърите имат античийт програма,която банва перманентно всеки засечен играч с хак!Ако ти не можеш да играеш не е нужно да обвиняваш всички за хакери.

и смея да твърдя,че разпознавам хаковете и добрите играчи отлично

Съгласен съм.Само кажи как ти е ника и влез с хак,да видим дали няма д ате засече.(ника ми трябва за да проверя дали те има в банлистата).Lightning написа:тоя античийт искаш ли да се хванем на бас,че мога да вляза с хак и няма да ме хванеСлучайно сървърите имат античийт програма,която банва перманентно всеки засечен играч с хак!Ако ти не можеш да играеш не е нужно да обвиняваш всички за хакери.![]()
ок само да се прибера в нас,щото в момента съм доста далечкоkmap написа:Съгласен съм.Само кажи как ти е ника и влез с хак,да видим дали няма д ате засече.(ника ми трябва за да проверя дали те има в банлистата).Lightning написа:тоя античийт искаш ли да се хванем на бас,че мога да вляза с хак и няма да ме хванеСлучайно сървърите имат античийт програма,която банва перманентно всеки засечен играч с хак!Ако ти не можеш да играеш не е нужно да обвиняваш всички за хакери.![]()

-
- разбира нещата
Какво стана с този сървар? Нещо замря и хора не влизат... 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Защото хората предпочитат сървъри пуснати от хубава машина а не тия "домашарки"Shankulov написа:Какво стана с този сървар? Нещо замря и хора не влизат...
- В.Стефанов
- вече хвърля и на тежко
Аз играя тука: connect 95.111.50.82:27015
Сървъра е respawn.
Сървъра е respawn.