Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

канала на новоселци
Модератор: Paublo_Eskobar
- gogobogo
- кандидат преподавател
канала на новоселци
здравейте колеги да ви питам някой ходил ли е вчера или онзи ден на канала на новоселци и дали калве.миналата седмица много не кълвеше костура.чух че таранкта и червеноперката са взели да калват че смятям ако спре утре вятъра утре да отида
- каридата
- учете се от него
днес бях там.нивото на водата е с 20/30см повече.имаше доста хора но никой нищо не хващаше.вятър много силен.невъзможно беше да се риболува.хванах само настинка.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- gogobogo
- кандидат преподавател
искам да ви се оплача.първо днес ходих на канала и в събота и след акцията миналата седмица на риболовните си взех билет викам си като ходя да ми е спокойно и какво явно си попълниха квотата и ние с билетите да вървим подяволите. и двата дена никаква проверка в събота беше върха един селяндур влезе с лодката и си хвърли парашута на два метра от мен и взе да хвърля едни камъни във водата напрово чудо кажи как да ловиш и хич не му дреме.дне беше върха всички които бяха хвърлили в тръстиката бяха с парашути аз преброих поне 10 парашута и вадеха таранка след таранка.и каде са господата риболовни вече взех да съжалявам че си взех билет за какво да имам като няма смисал.и последно ако някой чете това съощение и може да алармира риболовните или да ми даде някаква връзка с тях
-
- и господ не е толокова добър
Днеска беше касапница.Парашутисти,но най лошото беше,че на моста на Тръстиково имаше един,с 3 метра рачило и вадеше по една кофа на веднъш.Ас лових близо до моста .Извадих доста червеноперка и костур с не лоши размери.Гледах го този с рачилото един час и накрая не издържах.Отидох по надолу по канала и намерих проверяващите и сега един браконер по малко.А относно законните рибари,също голяма сеч.Има доста хора които си тръгнаха с по една бака дребосък.ПРОСТО ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Относно питането на gogobogo. Мястото се намира след Новоселци караш покрай канала.След като стигнеш центъра на Тръстиково хващаш пътя за Дебелт.На края на селото пресичаш моста .Качваш се на дигата от другата страна на селото по посока Новоселци и на около 20 метра,по надолу има места.Но да те предопредя,че ако е валяло ще ти трябват ботуши.Там е тясно около 2 мтра и нети трябва голяма гега.Значи захранка каквато имаш смесена схляб.Излизат много червеноперки и по рядко костур.Червеноперките са около 20 санта,но излизат и мутанти.Костура е около ,10,15,20 санта.ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ!!!!!!
- gogobogo
- кандидат преподавател
въпроса ми е до хората които мгат да ми помогнат и по точно днес се разходих до канала на новоселци и беше много интересно всички в трастиката ловяха с парашути и онзи тип с лодката и за който писах предния път.молбата ми е ако някой ако може да ми даде телефона на иара или просто да се свържем по някакъв начин с тях.това просто трябва да престане.даже днес ми се уби желанието и да хвърля въдиците.между другото ситуациата е същата и на помпената станция на меден рудник.там пък никой не лови на нищо друго освен на парашут.това трябва да престане.
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
добави дясна наклонена в скобите след линка за да се получи ...9935S6000041-med.JPG[/img]като размер:
Ще излезе ето това:
като размер:
Последно промяна от Zen на Чет Фев 15, 2007 2:16 pm, променено общо 1 път.