Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване с колеги на Широка Поляна
Re: Откриване с колеги на Широка Поляна

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- st_piskov
- ще става разбирач
Айде да се включа малко и аз!Пристигане в петък около обед,Борето ни чакаше с неговата съпруга Нелито!

Разпъване на циганията и айде на масата!

Малко снимки от язовира,който наистина е може би наи-красивия в България!

Засякохме и колеги,които имаха доста добра слука,ама и 3 дена не бяха ставала от масата!Евала!Обсъдихме тактиката за следващия ден,пихме по някоя ракия и при тях!

общо взето съботния ден мина в пиене, обиколки и рибарски лакърдии!Естествено,че отделих няколко часа след обеда, за да помъчим каракудите!

С колегата Наско от форума!

Вечерта естествено мина в йедене и пийене,в компанията на Борето и Нели, Илиян и Нина!Нямаше време да снимам,или по-точно забравих да щракна някое фото от вечерта!
В неделя сутринта ставане в 6 и газ към набелязаната цел!

Борето, в очакване на нещо йедро!

Моето место!

Част от улова,каракудите наистина са перфектни!

Ами общо взето това е от мен,прекарах 3 яки дни сред природата,запознах се с готини хора,половихме риба,какво му трябва на човек!Надявам се пак да се засечем някъде по язовирите, в което не се и съмнявам!Поздрави и наздраве!

Разпъване на циганията и айде на масата!

Малко снимки от язовира,който наистина е може би наи-красивия в България!

Засякохме и колеги,които имаха доста добра слука,ама и 3 дена не бяха ставала от масата!Евала!Обсъдихме тактиката за следващия ден,пихме по някоя ракия и при тях!

общо взето съботния ден мина в пиене, обиколки и рибарски лакърдии!Естествено,че отделих няколко часа след обеда, за да помъчим каракудите!

С колегата Наско от форума!

Вечерта естествено мина в йедене и пийене,в компанията на Борето и Нели, Илиян и Нина!Нямаше време да снимам,или по-точно забравих да щракна някое фото от вечерта!
В неделя сутринта ставане в 6 и газ към набелязаната цел!

Борето, в очакване на нещо йедро!

Моето место!

Част от улова,каракудите наистина са перфектни!

Ами общо взето това е от мен,прекарах 3 яки дни сред природата,запознах се с готини хора,половихме риба,какво му трябва на човек!Надявам се пак да се засечем някъде по язовирите, в което не се и съмнявам!Поздрави и наздраве!

Последно промяна от st_piskov на Пон Юни 14, 2010 8:51 pm, променено общо 1 път.
- borislav58
- сериозен играч
Стоянчо абе на жената трябва да купиш нещо
.Пак си я прекръстил Нели беше
Нещо май се разколебаваш за края на седмицата да се качим пак там .Аз сигурно още в четвъртък пак съм на онова място което ти споделих.Иначе разкошно си изкарахме там .

Ние също пихме ама пък те 10 литра ракия за 3 дена
Страшни са
П.п.Ходихме дори и из гората сега в момента си хапнах гъбките Перфектни са

Ние също пихме ама пък те 10 литра ракия за 3 дена

П.п.Ходихме дори и из гората сега в момента си хапнах гъбките Перфектни са