Сом на тролинг

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сом на тролинг

Мнение от Franko »

lubo9 написа:Ето как открихме сезона на Жребчево......
Браво ,колега!Ти си един от малкото на които се е отчел Жребеца за откриването.
Ще споделиш ли в кой край на язовира удари и на каква дълбочина газеше воблера в колко часа??
Благодаря за което.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Любо9,преди да отговориш на лицемерното въпросче,нека той да каже кво е фанал и после да пита другите за подробности! :idea: Франко не го очаквах от теб,но кво да се прави,хората нахитреха! :D И аз хванах,но ше си траем и нема да поствам снимки до декември,щот ме смятат за бракониер. :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Troli Rapala написа:Спокимиро ми харесва! :drinkers: Даде доста отговори и е открит,кат типичен европеец! :idea: Малка грешка! :idea: Цветът е RDT,а не RTD! :wink: На Искъра и други са ми казвали за успех на този цвят!Извод? :D Мога да добавя,че щом имате толкова сомове,не е СЛУЧАЙНО! :idea: :drinkers:
Разбирам ги май,нещата! :D :D :D :drinkers: Бех ебаннат и не можех да си каем,кво ми е на сърцето за тоя сом,но зимъска ще ви раздувам! :D :drinkers:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Не е тайна в кой край удари, защото доста хора ме видяха. Бях без кеп и ми предложиха, но колегата го измъкна с ръце. Воблерът е на Рапала гази до около 3.5 м. Часът бе около 9 сутринта. Мястото не знам как се казва. Това е горната широка част на язовира, над един тесен проход.
Мисълта убива действието!
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Troli Rapala написа:Любо9,преди да отговориш на лицемерното въпросче,нека той да каже кво е фанал и после да пита другите за подробности! :idea: Франко не го очаквах от теб,но кво да се прави,хората нахитреха! :D И аз хванах,но ше си траем и нема да поствам снимки до декември,щот ме смятат за бракониер. :roll:
Нямал съм задни мисли,защо така си си помислил ,не знам.Сома се оказа повече от труден за в момента(за Жребеца) и за това съм питал.Интересуваше ме главно района,защото аз го търсих от 14 до 7м дълбочина.Вдигат се риби много ,но не вземат.
По въпроса за траенето,верно изкарах двенки по три и половина на :arrow: "падарника" ,но не е за тази тема бате понеже са на кльонк.Ще го спомена на точното място.
Троли ,учудваш ме.
skorpion
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от skorpion »

Отлично откриване!
Тази година си благословен!
Не са рекордни, но са постоянни добрите ти риби.
Продължавай все така.
...
...
Ония Рапалки имат невероятна игра.
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

skorpion написа:Отлично откриване!
Тази година си благословен!
Не са рекордни, но са постоянни добрите ти риби.
Продължавай все така.
...
...
Ония Рапалки имат невероятна игра.
Мерси за пожеланията. Между другото на Trolls-To-Shad се хвана една бяла 1,5 кг. Надявам се и твойте да се отчетат подобаващо.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

След 30часа тролинг за 3дена имам три пуснати сулчета по 40санта и некъф бонус сом.Изнервен съм и ме тресе параноята,но до известна степен съм прав. :wink: Кажи,че си фанал два на кльонк,къде,кога и всичко е точно!Така става разговор,иначе е подпитване да се разбере къде се намираш спрямо другите! :oops: Това ми е логиката:"Дай/инфо/,за да ти дадат/инфо/"!Може да се нарече и равенство във взаимоотношенията! :D Поздравявам ви за сомовете,особенно Любо,щот е "куче" в тролинга и виждам,че набира скорост!Сопот,преди това февруари на Искъра! :roll: :drinkers: Задобрява! :wink: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Пон Юни 14, 2010 8:59 pm, променено общо 1 път.
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Troli Rapala написа: :D Поздравявам ви за сомовете,особенно Любо,щот е "куче" в тролинга и виждам,че набира скорост!Сопот,преди това февруари на Искъра! :roll: :drinkers: Задобрява! :wink: :drinkers:
Само да не ме урочасате :) , щот троля от по-малко от година.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Franko написа:
Troli Rapala написа:..Вдигат се риби много ,но не вземат...
Това не е възможно, с новия кльонк. Поне не напълва ли екрана с пирончета? То се разбра, че не е за голем. :rolleyes:

А сега сериозно. Честито за улова! Ти си ги можеш. Емо поне платика фана ли? Офф, не ме разбирай погрешно. Прихванал съм нещо от тези форуми. А също и нямам никакво желание да показвам улова си, както и да коментирам каквото и да било. Защо ли се стигна дотук? А? Започнах да се лиготя във форумите. Но това не съм аз. Май е време да се самоотлюспя. Вече ми се повръща...
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Франко,ти изобщо троли ли? :roll: Защото моята теза е,че тролингът е по-успешен от кльонкането при улов на сом! :wink: Тук е моята теоретична война с Емо и за това съм разочарован! :oops: :oops: Че не са ти на тролинг! :oops: :oops: :drinkers:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Според мен откриването бе зле от към риба, зщото имаше доста гюрултия и най вече петък и събота вечер и не само вечерта. Музика и гъмежи се чуваха отвсякъде. Това е моето скромно мнение.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Любо,канджата е задължителен атрибут за тролингистът,щот не се знае,знае ли се! :wink: Винаги ходя подготвен,щот да навъртиш 800км. за три дена и още 150км. с лодката и да вземеш да изпуснеш едничкия сом е неуважение,към себе си! :!:
lubo9
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от lubo9 »

Troli Rapala написа:Любо,канджата е задължителен атрибут за тролингистът,щот не се знае,знае ли се! :wink: Винаги ходя подготвен,щот да навъртиш 800км. за три дена и още 150км. с лодката и да вземеш да изпуснеш едничкия сом е неуважение,към себе си! :!:
Канджа имам, ама не си заслужава за такъв малък да се използва. Благодаря все пак за съвета.
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Troli Rapala написа:Франко,ти изобщо троли ли? :roll: Защото моята теза е,че тролингът е по-успешен от кльонкането при улов на сом! :wink: Тук е моята теоретична война с Емо и за това съм разочарован! :oops: :oops: Че не са ти на тролинг! :oops: :oops: :drinkers:
Направих няколко тигела за проба.Една хубава бяла се откачи до лодката и това беше всичко.
Наблюдавах лодките преминаващи покрай мен и по тях се водих.Ако хващаха на тролинг почвах ги и аз,но не.
На всичката армада ,която се изниза се чу само за няколко извадени риби.
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”