Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Откриване с мрени
-
- фен клуб-скобар
Откриване с мрени
Днес следобяд се освободих от работа и къде накъде в жегата? естественно на Искъра
Един приятел ми показа перспективните мренски места и резултата не закъсня
Такъма -боло TICA-ares 6м-основно 0,16 повод-0,12 кука OWNER-Umi-Tanago-10 стръв бял червей
да но ИЗНЕНАДА времето се развали точно за 15мин рибата спря да кълве задуха силен вятър и риболова завърши за жалост
но поне разбрах вира в който се държат мрените и успях да хвана една 0,880гр
Време е за мрени
Един приятел ми показа перспективните мренски места и резултата не закъсня
Такъма -боло TICA-ares 6м-основно 0,16 повод-0,12 кука OWNER-Umi-Tanago-10 стръв бял червей
да но ИЗНЕНАДА времето се развали точно за 15мин рибата спря да кълве задуха силен вятър и риболова завърши за жалост
но поне разбрах вира в който се държат мрените и успях да хвана една 0,880гр
Време е за мрени
- akoto13
- ще става разбирач
Re: Откриване с мрени
Браво за мренаната,много е красива.Другите е трябвало да параснат,но здраве да е.Другия път повече и по големи
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- ще става разбирач
Чудесник вълшебен
! Завиждам ти не само благородно, ами и гърлото ти прегризвам да съм на твое место
. Обожавам риболова на мрена, особено на бяла, а в наше село никъде не се въди пуста
.
Наслука!

Наслука!
Никога не пия карал!

Браво. Мраната е страхотна. 

Колега, поздравявам те за улова. Много ми е чудо, защо всички плюете против удължаването на забраната и разните му бракониери, като във форума си пускате теми с маломерни рибета. Извинявай, но не те разбирам, защо не ги снима поне на водоема и да кажеш, че си ги пуснал. Най- вероятно имат и хайвер, но нищо, обяда си е обяд. Сега повечето ще кажат "какво толкова, това са няколко риби а онези с мрежите никой не ги лови" и 1000 човека като си кажем същото какво става? Никога няма да се оправят водоемите докато всеки гледа другите а си прибира рибките! Само да кажа, че в магазина килограм риба струва по-малко от захранката за 1 излет, ако толкова ви се яде риба не се набутвайте за захранка просто. И само да попитам, спортният риболов на 1 обяд ли е равен?
Браво колега, супер мряна( за тази голямата) ,
иначе за другите, всеки сам си решава. Има си правила във форума относно упреци към съфорумници.
иначе за другите, всеки сам си решава. Има си правила във форума относно упреци към съфорумници.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Kолега, за съжаление не всеки сам си решава, има правила и минимално допустими размери за риба http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=38&t=16927. А колкото до правилата на форума нека модераторите да решат, с нападките си не целя да убидя колегата тъй като не го познавам лично, и може някой ден да направим съвместен риболов, но съм против да пишем за бракониери мрежари и в същото време да сме като тях.nikozia написа:Браво колега, супер мряна( за тази голямата) ,
-
- фен клуб-скобар
Взех да се чувствам виновен наистина трябваше вярно да ги пусна малките
Днес отивам отново да ги пробвам защото този риболов е голям кеф
Наслука на всички колеги
Днес отивам отново да ги пробвам защото този риболов е голям кеф
Наслука на всички колеги
Абе добре си наловил, щеше да е добре да ги пущиш дребните, ама айде нема значение другия път да знаеш. 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
Браво,колега!!!Страхотна мряна!Поздрави!
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Браво и от мен ...удоволствие са си тези мрени, тази събота и аз съм по р.Искър.Но мисля да лъжа кленове
абе дали аз тях или те мен ще видим

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Колега ,евала за страшните плочки където ги имаш 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...