Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

моля инфо топлия канал до ПСОВ Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
моля инфо топлия канал до ПСОВ Пловдив
колеги моля ако някой от вас е ходил там да даде инфо
какво кълве /не само сега може и миналата година/
на какво се лови каква линия благодаря на всички предварително
наслука
какво кълве /не само сега може и миналата година/
на какво се лови каква линия благодаря на всички предварително
наслука

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
канала се намира на 500м. след ресторант рибарска среща.добри са местата в близост до аза.лови се основно скобар,морунаж,кефал.хващали сме и шарани и сомчета,но инцидентно.има и щука,излизали са добри екземпляри.лови се основно на пинки,френска кифла,вердевас,мънисто,червен конец и ....според ситуацията.гледай да имаш поне три от вариантите.директният телескоп 4м.е най-удачният вариант,или топ-сет от щека.аз ловя с 6-метрова щека и според къде взема определям на колко метра да ловя.основна линия 0.10-0.12,повод0,08-0,09.лека линия 0.5,0.7,куки 16,18.захранка омесена с пръст,там има хубави къртичини.малки топки за основно ,дохранване с бял.на место ще прецениш как да подхранваш.дано съм бил изчерпателен.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Карате по магистралата почти подминавате града и отбивате по стария път за Истанбул /преди 4-5 години още не беще пуснато движението по магистралата след Войводиново/, минавате над реката по моста и продължавате още километър и сте на мястото/
не може да се сбърка даже в работни дни има спрели коли на пътя.
ВАЖНО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ КУСКУСА. 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
колеги тоя канал изобщо не си заслужава чак такова внимание !!
канала е много тясен а местата найстина са ограничени, но не това е най важното- има само дребна риба и поради бистрата вода (може би) кълването не е много интензивно но най досадното са многото рибари а и от столюпиново и съседния квартал изгрев много мургави сънародници ходят там с велосипеди .
това е мое мнение на мен там не ми е приятно да ловя ,предпочитам марица.
канала е много тясен а местата найстина са ограничени, но не това е най важното- има само дребна риба и поради бистрата вода (може би) кълването не е много интензивно но най досадното са многото рибари а и от столюпиново и съседния квартал изгрев много мургави сънародници ходят там с велосипеди .
това е мое мнение на мен там не ми е приятно да ловя ,предпочитам марица.