Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Крояч
Модератор: sapuna
Крояч
Дайте някаква информация за язовирчето.Излизазат ли риби в момента,на каква стръв,места...абе всичко 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: Крояч
Колега , миналата година бях много редовен и доволен клиент на крояч (язовирчето над Бели Лом), по информация на колегите от Шумен обаче есента е било източено и рибата прибрана, предполагам, че са прибрали и каракудата... Информацията ми официално е непотвърдена обаче...
-
- вече хвърля и на тежко
Ивко говори за по-миналата година !
Миналата година беше забранен !
Миналата година беше забранен !
Искам Ланец Вместо ВРАТ ! ! !
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
здравейте колеги,и аз ходих днес , само таранка дребна и шаранчета малки но ври от тостолоп които преди го ниамаше
от petlio1979
на Сря Май 20, 2009 8:36 pm
Форум: Моят риболовен излет.
Тема: Крояч
Отговори: 3
Преглеждания: 711
Напиши отгоре в търсачката "КРОЯЧ" и ще се убедиш,че не съм единствения който е посещавал това прекрасно място през 2009 година.
здравейте колеги,и аз ходих днес , само таранка дребна и шаранчета малки но ври от тостолоп които преди го ниамаше
от petlio1979
на Сря Май 20, 2009 8:36 pm
Форум: Моят риболовен излет.
Тема: Крояч
Отговори: 3
Преглеждания: 711
Напиши отгоре в търсачката "КРОЯЧ" и ще се убедиш,че не съм единствения който е посещавал това прекрасно място през 2009 година.
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А бе ИВКО,,,,,,гордея се с тебе,....направо си като супермен,обиколи всички гьолове из БГ.
Понеже съм роден в Шумен и съм отраснал там,провери и едно язовирче,ЛОЗЕВО се казва.Излизаш от Шумен през к-с Боян Българанов,на 5-6км от града е.Преди 35год.загубих една блесна там.Ако я намериш ми я донеси
.Сърдечни поздрави и НАСЛУКА

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
С риск да оспамя темата ще споделя част от местата и регионите по който съм риболовствал .Шумен - езерото,Крояч,Буховци и на двата язовира , Бели Лом, Радко Димитриево (днес добре се отчете) ,Цонево , Тича на реката и на с. Ловец, река Камчия при Хан Крум.Дурнакулаг. По нашия край незнам дали ще успея да изредя всички места - Жребчево , Ал.Стамболиийски , Ястребино,Йовковци,Копринка , Попово язовира под гарата ,Драганово корекциите + абсолютно всички корекции на Янтра след Горна чак до Бяла, река Янтра и по Росица на много места , десетки частни язовири като Ловни дол, Търхово, Душево,Враниловци е не ги помня всичките, Кастел, Плаково, Златаришкия ...яз.Янтра, разбира се и Дряновските язовири.Имал съм и значителни успехи (шаран , сом,амур) но повечето случей се отдавам на каракудите
.100 % съм забравил да спомена доста места , ако ти трябва инфо за някой водоем питай
Шъ разпитам и за Лозево 

Здравейте колеги, някои може ли да ми обясни по подробно как се стига до това язовирче " Крояч ", накой ходил ли е на Бели Лом скоро, мислех да направя една палатка уикенда.
-
- новобранец
язовира на крояч е платен и ако имаш късмет може да хванеш нещо по едро защото хранят рибата яко пък и сипват хлорна вар във водата за да зашеметят рибата за да не кълве а само да ти вземат парите.Това го знам от опит защото съм от Лозница и често съм ходил там но освен дребосък нищо по прилично.До колкото зо толстолопите наистина ги има но само на тармък може нещо да хванеш и то ако не те видят.Не е за препоръчване.