Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.дрангово
-
- новобранец
Re: яз.дрангово
Абе колеги що не споделяте ,страх ви е да не ви изловим рибата ли.Вече питам двама и си траят като "риби"

С ВЪДИЦА А НЕ С МРЕЖИ
-
- ще става разбирач
несъм казал че риба не ямbisqo написа:Тук имаш некво мноооого леко противоречие.Хем не ме познаваш, хем ме знаеш кво правя? Чаки малко пич, объркал си се много лошо. Първо незнам за кво търговия ми говориш да съм въртял, второ кви са тия пеперуди дет те гонят? Вие сте с много болни мозъци и от там идва целия проблем. Никои не ти казва да не си взимаш риба. Вземи си като се яде, все пак наистина си си платил. Ама да ми казва аз риба не ям и в същия момент да взима толкова риба, понеже незнам си кой ядял, е това е ГСП-то или СОС. На ония като му се яде риба,и неможе да си хване да иде да си купи.joko75 написа:А ве bisqo ли си кой си не те знам ама ти къв се явяваш в тоя случай че не мога да те разбера?Гледай си търговията в форума и не се заяждай с хората.
Човека отишъл,платил,хванал си риба,от тук нататък той решава какво да прави с улова си.
Най ме яд че такива като тебе вземат всяка пеперуда където хванат ама иначе по форумите се правят на голяма работа.
А,и да те питам ти като излизаш в магазина връщаш ли част от покупките или не може да се връща че пара се е давала?

и не живея сам в къщата

имам родители\ роднини които някой ядат РИБА!!!!!!
-
- новобранец
Вместо да се заяждате с момчето, което просто иска да се похвали и да ви покаже къде може да си хванете и вие риба, какво се получава - "недей да взимаш рибата, защото другия път аз няма да мога да я хвана" , "рибата трябва да се пуска" - кой го казва и кой задължава това да стане - въпрос на личен избор. На частен водоем условията се определят от собственика - другото е просто съвест. В закона пише какво може да се взима - това че няма достатъчно зарибяване от държавата е друг въпрос, естественото възпроизводство на рибата също е занемарено - кой се грижи за това - не е проблема само да се охраняват водоемите - кой прави мръстилища за по-лесно размножаване, кой източва големите язовири през размножителния период и хайвера остава на сухо - има ли вещи лица в управляващите органи на ИАРА, който да знаят, какви условия са нужни за естествено възпроизводство на рибата? 50 години е нямало пробеми с връщането на рибите, а риба е имало повече от достатъчно, сега какъв е проблема - замисля ли се някой? Това че няма риба по водоемите не е заради това, че не я връщаме - като искате вдигнете се на протест срещу ИАРА - какво зарибява, как зарибавя, кога зарибява, с какво зарибавя - или е само отчитане на дейност? Къде са парите от членския внос, защо има по-малко от 100 000 хил. регистрирани риболовци - другите без билети също не връщат рибата - заяждайте се с тях де , заяждайте се с бракониерите де, само че повечето си мълчите на гьола щото ще ядете бой от тях. Изобщо не ми се пише повече - някои пишат само защото нещо им е криво, че не могат да си хванат риба. "Колеги риболовци" ходете за риба - не стойте пред компа по 24 часа и да търсите под вола теле.
Поздрави на всички истински риболовци
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
абсолютно вярно //евала на пичоветеkoceto_pld написа:Вместо да се заяждате с момчето, което просто иска да се похвали и да ви покаже къде може да си хванете и вие риба, какво се получава - "недей да взимаш рибата, защото другия път аз няма да мога да я хвана" , "рибата трябва да се пуска" - кой го казва и кой задължава това да стане - въпрос на личен избор. На частен водоем условията се определят от собственика - другото е просто съвест. В закона пише какво може да се взима - това че няма достатъчно зарибяване от държавата е друг въпрос, естественото възпроизводство на рибата също е занемарено - кой се грижи за това - не е проблема само да се охраняват водоемите - кой прави мръстилища за по-лесно размножаване, кой източва големите язовири през размножителния период и хайвера остава на сухо - има ли вещи лица в управляващите органи на ИАРА, който да знаят, какви условия са нужни за естествено възпроизводство на рибата? 50 години е нямало пробеми с връщането на рибите, а риба е имало повече от достатъчно, сега какъв е проблема - замисля ли се някой? Това че няма риба по водоемите не е заради това, че не я връщаме - като искате вдигнете се на протест срещу ИАРА - какво зарибява, как зарибавя, кога зарибява, с какво зарибавя - или е само отчитане на дейност? Къде са парите от членския внос, защо има по-малко от 100 000 хил. регистрирани риболовци - другите без билети също не връщат рибата - заяждайте се с тях де , заяждайте се с бракониерите де, само че повечето си мълчите на гьола щото ще ядете бой от тях. Изобщо не ми се пише повече - някои пишат само защото нещо им е криво, че не могат да си хванат риба. "Колеги риболовци" ходете за риба - не стойте пред компа по 24 часа и да търсите под вола теле.

-
- новобранец
"Колеги риболовци" ходете за риба - "Колеги риболовци споделяите.........не трайте като.... да не казвам като какво.
С ВЪДИЦА А НЕ С МРЕЖИ