Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема

Аз и братлето - 13 удара 9 риби!

голям зор докато ги подредя
както се казва които храни тои ще хване 

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- научил се да хвърля
Вярно е - Това е от петък от 11 часа предиобед:dian написа:както се казва които храни тои ще хване

Последно промяна от don4o на Пет Юни 18, 2010 10:10 am, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евала,яки тупалки,незнам дали е на същото място,но му казах да се огледа за такава шамандура.Той каза същото за храненето,около тях каза че слабо хранелии не ловят.Утре като се прибере ще го разпитам и ще ви дам подробно инфо.
-
- научил се да хвърля
Ако си от Перник точно до мене имаше идни колеги от Перник - много точни хора .Като отидох на мястото си що да вида -трева до кръста ,а твоите съграждани имаха коса та ми я дадоха да приведа мястото в ред. Три дена си искарахме много хубаво .Приятно ми беше че се запознах с тях.drebens написа:Евала,яки тупалки,незнам дали е на същото място,но му казах да се огледа за такава шамандура.Той каза същото за храненето,около тях каза че слабо хранелии не ловят.Утре като се прибере ще го разпитам и ще ви дам подробно инфо.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами от Перник съм,тук всички сме точни,едва ли са те,брат ми се казва Митко,а колегата е Коце,ама са там от понеделник.Днес сутринта там е било кофти времето,ама днес им е най резултатния ден,имали са 8 удара,общо за излета имат 12 амурета от 2 до 10кг.don4o написа: Ако си от Перник точно до мене имаше идни колеги от Перник - много точни хора .Като отидох на мястото си що да вида -трева до кръста ,а твоите съграждани имаха коса та ми я дадоха да приведа мястото в ред. Три дена си искарахме много хубаво .Приятно ми беше че се запознах с тях.
А Митак,питах ги за шамандурата,ама не са били там,или поне е нямало такова шише.Те вече се прибират,получа ли снимките ще ги пусна тук.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Е мога само да ти пожелая наслука и да ти завиждам благородно защото аз незнам кога ще имам време да я видя с тая работа.Дано ги разбиеш поне да гледам снимки.Те се прибраха днес,вече са си в Перник,но днес се е развалило времето и са имали най много удари,дано продължи така.sapuna написа:Слави,питаш не питаш аз мисля отново да изчезвам!![]()
Наслука!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера и днес страшно много удари.Не при мен а при познати,които са там.Има и 4-5 класни шарана.

Където качеството е от значение!
- CERRUTI
- сериозен играч
А верен ли е слуха за 27килограмов амур хванат при пожарната??Говоря за миналата седмица за откриването....
Иначе както каза Секрета(Secret Carp)масово дребни шаранчета и амурчета....дори и при толкова храна която се вкара,излизаха риби от 2-4кг....
По едро при нас не излезе...Иначе през ноща имаше яко удари със скъсани поводи.....

За занимавка лових и с мач,ама то се нетрае....сложиш ли какъвто и да е червей или едно зърно царевица веднака кълвът ей такива досадници,още при пропадането:

п.п.-Кире надявам се не се сърдиш....
Иначе както каза Секрета(Secret Carp)масово дребни шаранчета и амурчета....дори и при толкова храна която се вкара,излизаха риби от 2-4кг....
По едро при нас не излезе...Иначе през ноща имаше яко удари със скъсани поводи.....

За занимавка лових и с мач,ама то се нетрае....сложиш ли какъвто и да е червей или едно зърно царевица веднака кълвът ей такива досадници,още при пропадането:

п.п.-Кире надявам се не се сърдиш....

-
- научил се да хвърля
А верен ли е слуха за 27килограмов амур хванат при пожарната??Говоря за миналата седмица за откриването....
Верен е
Разпъване десет метра преди червения буй...
Верен е

Разпъване десет метра преди червения буй...

-
- научил се да хвърля
КОЛЕГИ,възможно ли е след този дъжд да се иде с лека кола до язовира предварително БЛАГОДАРЯ
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
След два часа ще ти кажа! 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Лоша работа - дъжд и кал в момента! 

-
- научил се да хвърля
а за утре следобед дали ще става?sapuna написа:Лоша работа - дъжд и кал в момента!