Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Пиши лично на колегата fishingmania, той почти всяка седмица ходи там.iv4o_pif4o написа:Някой да има инфо за това рибарниче което било някъде до Житен .Благодарим и наслука.
Тия дни (или утре) някой да е бил на пънча (и дали ще ходи утре),да каже нивото на водата и какво се случва? да знам Неделя има ли смисъл да хода или не ?
Утре сутринта ще ходя, очаквай инфо следобяд.fido написа:Тия дни (или утре) някой да е бил на пънча (и дали ще ходи утре),да каже нивото на водата и какво се случва? да знам Неделя има ли смисъл да хода или не ?
-
- новобранец
вчера бях на стената /напук на логиката/ , ама нищо,освен едно малко костурче. доста малки рибета /10-15см/се виждаха до самият бряг , но не пипаха. на 10-15метра навътре ,повърхността често вреше от рибета ,но нищо не кълвеше. един колега мина и за 10 минути хвана 2 червеноперки точно до мен, ама нищо повече и след половин час изчезна. според мен водата е мн студена и рибата още масово си хвърля хаивера и не кълве.fido написа:Тия дни (или утре) някой да е бил на пънча (и дали ще ходи утре),да каже нивото на водата и какво се случва? да знам Неделя има ли смисъл да хода или не ?
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
някои ходил ли е скоро на пожарево ще бъда благодарен за инфо
аз преди около 2-3 седмици бях там онли каракуди....но още беше студ
А някакво инфо за р.Искар около Своге или тук към Богоров - какво ,как и на какво дава
А някакво инфо за р.Искар около Своге или тук към Богоров - какво ,как и на какво дава
благодарско надявам се и некои шарко да излиза
Какви са условията на заплащане на Пожарево даите малко информация моля.
- crazybot
- фен клуб-скобар
Тая събота бяхме на Червена могила. Отидохме вечерта към 8. Шерифа каза ,че пускали предния ден шаран, скоро щели амур да пускат, а пъстърва не били пускали от края на март, взе 35 кинта и замина.
Цела нощ раците ни ебаваха, постоянно сваляха царевиците. Точно се съмна и удари един амур 2 кила на царевица с мед и това беше.
На целия язовир само това се извади. "Шараните от вчера" ги немаше.
Повече на тоя гьол нема да стъпим.
ПС: Темата не беше за софийската област ама не ми се пускаше друга тема
Цела нощ раците ни ебаваха, постоянно сваляха царевиците. Точно се съмна и удари един амур 2 кила на царевица с мед и това беше.
На целия язовир само това се извади. "Шараните от вчера" ги немаше.
Повече на тоя гьол нема да стъпим.
ПС: Темата не беше за софийската област ама не ми се пускаше друга тема
8лв. пръчка в неделя бях там доволно каракуда шарани около кило и един доста голям изпуснатshpaci написа:Какви са условията на заплащане на Пожарево даите малко информация моля.
Някой да е ходил скоро на Пънча ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Колега, току що се връщам от Пожарево. Относно риболова си прав - повече от успешен е. Цената обаче е 7 лв. на пръчка, освен ако на теб са ти врътнали и една св...аvasi_1977 написа:8лв. пръчка в неделя бях там доволно каракуда шарани около кило и един доста голям изпуснатshpaci написа:Какви са условията на заплащане на Пожарево даите малко информация моля.

- szhristov
- ще става разбирач
Привет,
Дайте малко инфо за това Пожарево да се поразсеям с плувка в събота
.
Поздрави

Дайте малко инфо за това Пожарево да се поразсеям с плувка в събота

Поздрави
...и наслука
Привет и на теб колега. Условията както споменах по-горе са - 7 лв. на въдица за 24 часа, каквото хванеш не плащаш. Всеки петък пускат по около 100 до 150 кг. шарани, всеки по около 1 до 1,5 кг. Ако имаш късмет/пък и умения де/ можеш да останеш много доволен. Рибата се пуска до фургона на пазача и понякога първите часове там настава истинска сеч.Затова е по-добре да не допускат да се лови около фургона, за да може рибата да се разсее и по ръкавите. Веднъж вече посвикнала с обстановката е по-трудно да се улови, но повярвай ми много по-голям е кефаszhristov написа:Привет,
![]()
Дайте малко инфо за това Пожарево да се поразсеям в събота.
Поздрави

- szhristov
- ще става разбирач

Много мерси за инфото

Поздрави

...и наслука