яз. Извево

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

To4ko
новобранец
новобранец

яз. Извево

Мнение от To4ko »

Здравейте колеги, случайно на няколко места попаднах на инфо за яз. Извево (Горна Гращица Кюстендилско), но не е изчерпателна и си противоречи т.е. на едно място пише, че се плаща по 3лв. на пръчка, 4-5лв. хванатата риба и можеш да върнеш рибата, а на друго място пише, че се плаща по 7 лв. на пръчка и си взимаш рибата без да плащаш!!! Моля за малко инфо ако някой е ходил скоро или е чул нещо!!! НАСЛУКА !!!
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз. Извево

Мнение от mario67 »

Таксата е 3 лв на въдица,после рибата по 5 лв за кило.Можеш да вземеш,само толкова колкото искаш,другата можеш и да я пуснеш.Междувременно,арендатора минава и преглежда живарниците,ако неискаш риба,той я пуска или си отделя някоя за продаване.
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
To4ko
новобранец
новобранец

Мнение от To4ko »

А ако искам да напълня живарника и да се снимам с него началника ще направи ли компромис да пусна рибата след излета???
mario67
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mario67 »

Попитай го лично,на място :D
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Точно такава е ситуацията на Извево, и който може лови. А такса 7лв е на другия язовир в началото на селото, който се казва Валого. Там си взимаш рибата. Но мисля, че има и ограничение, не съм сигурен колко е. И тук, кой си може си хваща. :D
На слука.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
jor
новобранец
новобранец

Мнение от jor »

Язовирчето е много готино и си заслужава 3лв такса ,освен това там има толкова много риба и то разнобразна че просто няма на4ин да останеш разочарован.
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

To4ko написа:А ако искам да напълня живарника и да се снимам с него началника ще направи ли компромис да пусна рибата след излета???
Нямаш проблем.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”