Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Луда Яна - отровена (отново)
Модератор: dantho.mihov
- bigfish133
- ще става разбирач
Луда Яна - отровена (отново)
http://www.dnes.bg/index/2010/06/17/myr ... iana.92956
Колеги , току що го чух по новините и пускам темата , за да предупредя колеги насочили се към реката за уикенда . Просто нямам думи с които да иразя какво ми е в момента . Тази река беше отравяна в последните 20 - 25 години на няколко пъти от въпросното предприятие и досега трудно и упорито природата успяваше да се възстанови . Последното такова доколкото си спомням беше преди 6-7 години . Оттогава насам малко - помалко рибната популация се възстановяваше благодарение на някои нейни притоци и тази година вече в реката имаше доста добри количества мряна и кефал (може би и защото за тези години почти нямаше и риболовци (и бракониери ) по бреговете и ). И ето , че пак усрахме работата до ушите
. Не знам , направо ми се плаче , точно този уикенд мислех да ходя за сефте до там за тази година ама ... А колкои спомени ме свързват с тази река - не е истина . Щели да ги глобят уж , голяма работа , бълха ги ухапала , дреме им на к..а
, извинявам се за ругатните , ама това ми е на езика (и не само ) . Приятна вечер на всички !!!
Колеги , току що го чух по новините и пускам темата , за да предупредя колеги насочили се към реката за уикенда . Просто нямам думи с които да иразя какво ми е в момента . Тази река беше отравяна в последните 20 - 25 години на няколко пъти от въпросното предприятие и досега трудно и упорито природата успяваше да се възстанови . Последното такова доколкото си спомням беше преди 6-7 години . Оттогава насам малко - помалко рибната популация се възстановяваше благодарение на някои нейни притоци и тази година вече в реката имаше доста добри количества мряна и кефал (може би и защото за тези години почти нямаше и риболовци (и бракониери ) по бреговете и ). И ето , че пак усрахме работата до ушите

- cookies
- научил се да хвърля
Re: Луда Яна - отровена (отново)
Какво да ти кажа,човек?! То хора за убииство нв влизат в затвора,а една глобичка ли ще ги уплаши тия? Това е равносилно на убииство! Не може да унищожиш една цяла екосистема и да се разминеш само с глоба. Това според мен е доста повече от бракониерство,унищожение на природата! Трябва да има затвор за такива,не глоба. Но това са законите в България,нашата мила родна страна!
http://www.puffin.bg Риболовен магазин! http://www.facebook.com/pages/puffinbg/ ... 0492608711
-
- учете се от него
- Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
- Обратна връзка:
Айде пак пълната простотия и безхаберие на българина си проличаха
Е тия да земат да ги санкционират яко и да ги накарат да въстановят всички щети докато не се възстанови отново популацията на рибата,пак и не само на нея на цялата флора и фауна в засегнатия участък на реката.
Тва ако се случи в чужбина незнам ко ще ги направят

Е тия да земат да ги санкционират яко и да ги накарат да въстановят всички щети докато не се възстанови отново популацията на рибата,пак и не само на нея на цялата флора и фауна в засегнатия участък на реката.
Тва ако се случи в чужбина незнам ко ще ги направят

Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
-
- вече хвърля и на тежко
майка им да е.а и боклуци,иб.х тая смотъна държава и тез управници,само джобовете си гледат и големите си джипове никои не мисли за таз държава,на тоя щяло глоба да има ,нали утре пак ще отрови реката направо да го затварят ,ПОБЕСНЯХ

-
- вече хвърля и на тежко
Направо ми се доплака и побеснях едновременно
....тия асарел медет са ми болна тема....и нашите оправници също,мамка им мръсна,знаете ли,че тия добиват злато по 5 6 тона годишно покраи медта,нея не я броя,и първоначалния им договор с бивше наше правителство е да оставят само 5 процента
за нашата държава....а после със предишното наше правителство се договориха да оставят 2,5 процента....маико,маико......а златото се повиши двоино от тогава на международния пазар,а на тях им се била намалила рентабилноста и им намалили процентчето
А сегашните вместо там да дърпат пари,намалят заплати,вглеждат се в маичинските дори,съкращават,от рибарите откраднаха,какво ли още не.....да пукнат дано всички корумпирани и некадърни,безмилостни безчовечни и отцеобииствени копелета на власт в тая държава,в съседна Румъния 50 ПРОЦЕНТА ВЗИМАТ за златодобив,познаите разликата в кои джобове отива,тяхната мамичка мръсна,еееееиииии,направо откачих,сега като знам колко ще ги и глобят за съсипаната река....

и бойковци и мойковци всички една кучка ги е окучила май... им ... д .... боклуци расипаха държавата 

-
- и господ не е толокова добър
Ядрена бомба ще на оправи само 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.