Луда Яна - отровена (отново)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
bigfish133
ще става разбирач
ще става разбирач

Луда Яна - отровена (отново)

Мнение от bigfish133 »

http://www.dnes.bg/index/2010/06/17/myr ... iana.92956
Колеги , току що го чух по новините и пускам темата , за да предупредя колеги насочили се към реката за уикенда . Просто нямам думи с които да иразя какво ми е в момента . Тази река беше отравяна в последните 20 - 25 години на няколко пъти от въпросното предприятие и досега трудно и упорито природата успяваше да се възстанови . Последното такова доколкото си спомням беше преди 6-7 години . Оттогава насам малко - помалко рибната популация се възстановяваше благодарение на някои нейни притоци и тази година вече в реката имаше доста добри количества мряна и кефал (може би и защото за тези години почти нямаше и риболовци (и бракониери ) по бреговете и ). И ето , че пак усрахме работата до ушите :evil: . Не знам , направо ми се плаче , точно този уикенд мислех да ходя за сефте до там за тази година ама ... А колкои спомени ме свързват с тази река - не е истина . Щели да ги глобят уж , голяма работа , бълха ги ухапала , дреме им на к..а :axe: , извинявам се за ругатните , ама това ми е на езика (и не само ) . Приятна вечер на всички !!!
Аватар
cookies
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Луда Яна - отровена (отново)

Мнение от cookies »

Какво да ти кажа,човек?! То хора за убииство нв влизат в затвора,а една глобичка ли ще ги уплаши тия? Това е равносилно на убииство! Не може да унищожиш една цяла екосистема и да се разминеш само с глоба. Това според мен е доста повече от бракониерство,унищожение на природата! Трябва да има затвор за такива,не глоба. Но това са законите в България,нашата мила родна страна!
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Айде пак пълната простотия и безхаберие на българина си проличаха :smt021
Е тия да земат да ги санкционират яко и да ги накарат да въстановят всички щети докато не се възстанови отново популацията на рибата,пак и не само на нея на цялата флора и фауна в засегнатия участък на реката.
Тва ако се случи в чужбина незнам ко ще ги направят :evil:
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

майка им да е.а и боклуци,иб.х тая смотъна държава и тез управници,само джобовете си гледат и големите си джипове никои не мисли за таз държава,на тоя щяло глоба да има ,нали утре пак ще отрови реката направо да го затварят ,ПОБЕСНЯХ :smt014 :smt067 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070 :smt070
Изображение
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

Направо ми се доплака и побеснях едновременно :smt010 ....тия асарел медет са ми болна тема....и нашите оправници също,мамка им мръсна,знаете ли,че тия добиват злато по 5 6 тона годишно покраи медта,нея не я броя,и първоначалния им договор с бивше наше правителство е да оставят само 5 процента :!: за нашата държава....а после със предишното наше правителство се договориха да оставят 2,5 процента....маико,маико......а златото се повиши двоино от тогава на международния пазар,а на тях им се била намалила рентабилноста и им намалили процентчето :!: :!: :!: А сегашните вместо там да дърпат пари,намалят заплати,вглеждат се в маичинските дори,съкращават,от рибарите откраднаха,какво ли още не.....да пукнат дано всички корумпирани и некадърни,безмилостни безчовечни и отцеобииствени копелета на власт в тая държава,в съседна Румъния 50 ПРОЦЕНТА ВЗИМАТ за златодобив,познаите разликата в кои джобове отива,тяхната мамичка мръсна,еееееиииии,направо откачих,сега като знам колко ще ги и глобят за съсипаната река.... :smt027 :smt067 :smt071 :smt097 :smt098 :smt074 :smt062
Аватар
mavrata
новобранец
новобранец

Мнение от mavrata »

и бойковци и мойковци всички една кучка ги е окучила май... им ... д .... боклуци расипаха държавата :smt067
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Ядрена бомба ще на оправи само :evil:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”