Наглост!!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Dimitard
новобранец
новобранец

Re: Наглост!!!

Мнение от Dimitard »

Да нека му публикуват ИП-то. Да му стане тъжно после.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Е заради такива хора като тоя няма риба по водоемите, тоя лайнар е избил тонове риба, само погледнете снимките :axe: :axe: :axe:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от biel »

Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

какво ще направи ИАРА хасково по въпроса???
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
petrakizz
новобранец
новобранец

Мнение от petrakizz »

Е затова не трябва да ги съжалявате тези ТВАРИ да се издавят до един а пък ние после искаме да хванем риба да ама не,незнам от къде ? ако тези боклуци са още доста време на свобода риба ще ловим единствено и само в ТЯХНИТЕ рибарски магазини ....Направо не ми се чете повече защото само се дразна а съм безсилен да направя каквото и да било...............НО ДАНО ТОЗИ ПЪТ НЯКОЙ ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ДА НАПРАВИ КАКВОТО Е НЕОБХОДИМО ИНАЧЕ ВСИЧКО Е БЕЗМИСЛЕНО
Dimitard
новобранец
новобранец

Мнение от Dimitard »

danev69 написа: какво ще направи ИАРА хасково по въпроса???

Едно голямо НИЩО, защото и те са такива като тоя боклук.
biel
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от biel »

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: biel, Dimitard, IARA_HASKOVO, ivo75, naso, Nedeltcho Delev, petrakizz, stpest и 0 госта
Дано се самосезира.
emzo
новобранец
новобранец

Мнение от emzo »

biel написа:Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: biel, Dimitard, IARA_HASKOVO, ivo75, naso, Nedeltcho Delev, petrakizz, stpest и 0 госта
Дано се самосезира.
Щом не заема позиция, IARA_HASKOVO или не е този, за който се представя, или пък черпи информация какво се случва тук.
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

еи мамицата му мръсна на тоя мангал :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067 :smt067
и на оная сган дето го защитава, да изсъхнат в затвора :evil: :evil: :evil:
който не лови, няма да яде :)
toyo1

Мнение от toyo1 »

Щом снимките си е качил (ГОРДО) представи си как е НА ВОДА :?: ДАНО НЯКОГА СЕ ЗЕСЕЧЕМЕ (и аз да кача някоя друга снимка с ТРОФЕИТЕ) :finga:
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

toyo1 написа:Щом снимките си е качил (ГОРДО) представи си как е НА ВОДА :?: ДАНО НЯКОГА СЕ ЗЕСЕЧЕМЕ (и аз да кача някоя друга снимка с ТРОФЕИТЕ) :finga:
Принт-ни си една снимка на тези "трофеи", за да можеш да ги откриеш измежду многото подобни трофеи, колега :wink:
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
steaven
новобранец
новобранец

Мнение от steaven »

Ще яде дървото тоя !
сВОБОДНА рИБАРСКА пАРТИЯ - Не се оставяйте да бъдете мамени от други политически партии. Елате при нас!
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Предлагам да му спретнем един Линч/американски бродяга "съдия", "узаконил" саморазправата на тълпата/ :D
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Тука го обърнахте на комунистически съд :D
Не искам да защитавам колегата, щото и аз разгледах снимките и аз останах разочарован от това колко гордо се е снимал с всичката риба, но да не прибързваме с крайните реакции. Все пак не се знае дали ги е бил с ток или пък с мрежи или с нещо друго, но понякога истината не е това което изглежда. Във форума има не един или два случай когато даден колега е плют заради разни снимки или изказвания, а после се изреждаме да му се извиняваме когато разберем истината(Пример за това е наш колега, който качи снимка с уловения от него шаран и всички започнаха да го плюят, че е хванат с мрежа щото имало следи от мрежата по тялото, а никой не помисли, че човечеца просто след като го хвана го върза с въже през хрилете и го пусна така във водата, за да издържи по-дълго жив и от там и следите от мрежа, които се оказаха от въже(личен свидетел съм))
И пак казвам НЕ защитавам колегата ама истината може и да не е толкова брутална и все пак апелирам за проверка на този човек и ако трябва обиск на фризерите.
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

Аве всеки приказва и развива теории,закани незнам си какво.Е и .Ако ще не Ай пито ами и домашния адрес и телефона да им побликуват ви гарантирам,че никой от тоя форум нищо няма да направи...манталитет е тва.А на тея пичове от снимките да им обяснявам колко са зле няма смисъл-няма да ме разберат...
Заключено

Обратно към “Бракониери !”