Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Искър - всичко за и по реката
От 4 до 9 април , около село Староселци , Искъра беше пълна скръб.Нивото всеки ден беше различно , от вчера започна да се нормализира и започнаха да излизат дребосъци .
Е това вече са добри новини.Само да отложат забраната с няколко дена.две седмици се каня да ходя към реката,ама тази вече ще съм там.
Днес ходих на реката в района на гр. Искър (бившето Пелово) реката доста голяма, влачи боклуци, върти водата, не много мътна. Пробвах на фидер, на боло и на влашка - само на последното няколко уклея и една бабушка. Няма морунаж няма дявол, не зная как е по-надолу, но като тръгнах пообиколих колегите и никой не спомена за хваната стойностна риба!!!
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Реката вече си е в нормите....уникална си е за риболов,ама още 10 дни

ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Малко след откриването, при село Д.Луковит резултата единствено две сомчета на границата. Върнахме ги обратно веднага, за щастие не бяха нагълтали.
Интересното е че морунаж нямаше и още по-учудващото каракудата я няма никаква. Чух за една-две мрени уловени малко по-надоло по бързите участъци и това е.
Реката се е поизтекла и леко мътна, има още какво да се желае от към ниво на водата.
Освен рибите забелязахме и едни представители на местната фауна, което обяснява може би липсата на движение на риба- момчетата с тока
Интересното е че морунаж нямаше и още по-учудващото каракудата я няма никаква. Чух за една-две мрени уловени малко по-надоло по бързите участъци и това е.
Реката се е поизтекла и леко мътна, има още какво да се желае от към ниво на водата.
Освен рибите забелязахме и едни представители на местната фауна, което обяснява може би липсата на движение на риба- момчетата с тока

Марто,Марто........................................еми освен ток да ги удари 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
абе тея момчета........няма ли наи после и аз да ги забележа,над червен бряг не ходят ли тези индивиди,да се позабавляваме из реката,които пръв падне във водата,усеща волтажа

-
- научил се да хвърля
Има ли някой прясна информация за състоянието на реката ?
И да ме няма, пак съм тук !
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Ние първо си ги бием /меко казано/, а после си ги свестяваме с тока...мирославмладенов написа:абе тея момчета........няма ли наи после и аз да ги забележа,над червен бряг не ходят ли тези индивиди,да се позабавляваме из реката,които пръв падне във водата,усеща волтажа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
Колеги, имате ли инфо за реката към Роман. Какжо и е нивото и някакви отзиви.
мътна и бързаbgRaptor написа:Колеги, имате ли инфо за реката към Роман. Какжо и е нивото и някакви отзиви.

Здравейте, смятам да ходя на искъра около лакатник и искрец. Та въпроса ми е някой може ли да препоръча стръв и да каже как е там в момента.
Толкова ли са много 25 лв. за билет на година? :Х
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
реката леко се е покачила и леко размътена,за стръв ще ти препоръчам земен червей,