Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

14-18.2010г-Компанията е важна.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- 
				krasi-84
- разбира нещата 
14-18.2010г-Компанията е важна.
Решаваме с Кръстьо да идем  за риба на Тунджа,речено сторено.Пътьом взехме Джако от Стара Загора.Пристигнахме,набързо се организирахме,направихме план.
Оставихме само багажа в апартамента,и се засилихме към реката,както си бяхме с цивилните дрехи.Още с първото хвърляне Мюранчето ми реализира рибе.

След няма и 5 минути,Попето да не види нещо.

Докато ние се щракахме с тия бебешорки,Джако измъкнал 2 рибенца от същия калибър и ги релийзнал...
Аз упорито обстрелвах отсрещния бряг и резултата незакъсня,ето този хубавец 38см ми разтресе пръчката,и позира пред апаратчето.

Блесната отново беше Мюран,марка непозната досега за мен,но пък резултатите с тези блесни са впечатляващи,имайки впредвид условията в които се ловеше.

Тоя Кръстьо,ей да не види нещо.
 да не види нещо.

Имахме малко пауза,празни удърчета,но в тишината се чу,кепаааааааааааа 

Нашия почнал да ги лови на косене,ма простено му беше,понеже каза,че било случайно,бил хвърлял за по-голямо
Още няколко мерни и маломерни бяха извадени,без да бъде уведомен "фотографа" ,ама тука Джако неможа да се измъкне,и беше принуден да позира,видимо с нежелание.То пък неможе все с трофейни риби да се снима.
 ,ама тука Джако неможа да се измъкне,и беше принуден да позира,видимо с нежелание.То пък неможе все с трофейни риби да се снима.

През следващия ден спахме като порове,а вечерния риболов започна,така.

Следващото хвърляне започна с удър,продължи с 3 метра изваден авадено влакно озвучено с просвирване на аванса,лягане на дъното,късаНеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее Любимата ми и единствена Мюранка:-(
 Любимата ми и единствена Мюранка:-(
Бях в шок поне 2 часа(после си легнах и на сутринта бях забравил за случилото се).
Да се върнем на риболова,тук Джако направи едно впечатляващо попадение на напълно непозната за мен примамка.

А откъде се появи Маноел,пък и с тия сомове и тоя морунаж........

Този път Кръстьо пропусна да ме викне за 2 от кленчетата си,но пък аз снимах своите,без да пропускам.Малко и малки,но от сърце,все пак условията бяха ужасни,а рибите с почти нулева активност.

Те ви още едно,преди лягане.

На следващия ден беше още по-трудно да се излъжат малките рибки които проявяваха все пак някаква активност,заразлика от своите батковци и дядовци.
Първото излезна на необичайно голяма примамка за него,но размера и беше именно решаващ фактор.

Тук отново се наложи да търся рибите под другия бряг,вкарах в действие отново Мюранче.

Реших да потърся Джако и Попето,да видя,как е положението под сенките,а то било същото.

Джако каза,че е уловил 3 от същия калибър,Попето също.Просто големите хищници пасуваха и това си е.
Поне си чесахме крастата насред природата,колкото и горещо да беше.

Е тука Попето изби рибата,хвана най-големия клен за последните 3 дни,небеше зловещ,но в сравнение с другите си беше батко.

Преместихме се на един разлив дето скачаше распер,предния ден беше отново там,и реших да го пробвам,а Кръстьо тактично си цъкаше до мен бебенца.

Така и неулових распера(то и в следващите дни пак неуспях,никой неуспя).Но пък Кленчета си ловях,снимах,пусках...

Джако се върна след дълга и мъчителна битка с комарите,похвали се,че е мъчил некви черни мустакатки,ма с преработена тройка от воблер,все се откачали пред брега.
Така завърши и този прекрасен ден.
Вечерта банкетче с приятели на сом и питиета,а на сутринта.......Ох,лових на плувка,каракудата беше активна,предния ден едни френдчета ги смазаха.Ние бяхме решени да се върнем с риба,на всяка цена.А ако продължавахме да ловим на спининг,това нямаше как да стане.Все пак докато захранката попиваше,пробвахме на спининг,Кръцко хвана едно кленче,от масовия калибър,а ние с Джако в продължение на половин час нямахме и пипане,това ни накара да хвърлиме спинингите и да пробваме на стръв.
Още в първите минути имах страхотно повличане,засечка,аванс..........откачи се:evil:
То пък луната взе да изгрява,времето се смръчка,водата взе да пада.....офффффф!!!
Кръцко улови 1 сомче,няколко попчета и кленчета.

Маноел и той едно таковка сомче,Джако и аз,2 хубави каракуди и мялко дребосък.

Вечерта завърши в едно кафене с приятели на маса,а на сутринта ни чакаше път.
В 5.30ч събрахме багажа,взехме Джако,пътьом го метнахме в едно селце в близост до Стара Загора.А аз имах поет ангажимент към колега от форума да му взема Если от един магазин в Казанлък.Да ама в 7 сутринта магазините небачкат,така,че с Попето си намерихме занимание.Отидохме да ми покаже язовир Копринка,и как се лови риба на спининг в него.
То май стана обратното де 

Следващия се бореше достойно.

http://www.vbox7.com/play:bab99be3

Точно 30см.
Те го и такъма с който лових през цялото време:

пп.Благодаря на всички за приятното прекарване.

Оставихме само багажа в апартамента,и се засилихме към реката,както си бяхме с цивилните дрехи.Още с първото хвърляне Мюранчето ми реализира рибе.

След няма и 5 минути,Попето да не види нещо.

Докато ние се щракахме с тия бебешорки,Джако измъкнал 2 рибенца от същия калибър и ги релийзнал...
Аз упорито обстрелвах отсрещния бряг и резултата незакъсня,ето този хубавец 38см ми разтресе пръчката,и позира пред апаратчето.

Блесната отново беше Мюран,марка непозната досега за мен,но пък резултатите с тези блесни са впечатляващи,имайки впредвид условията в които се ловеше.

Тоя Кръстьо,ей
 да не види нещо.
 да не види нещо.

Имахме малко пауза,празни удърчета,но в тишината се чу,кепаааааааааааа

Нашия почнал да ги лови на косене,ма простено му беше,понеже каза,че било случайно,бил хвърлял за по-голямо

Още няколко мерни и маломерни бяха извадени,без да бъде уведомен "фотографа"
 ,ама тука Джако неможа да се измъкне,и беше принуден да позира,видимо с нежелание.То пък неможе все с трофейни риби да се снима.
През следващия ден спахме като порове,а вечерния риболов започна,така.

Следващото хвърляне започна с удър,продължи с 3 метра изваден авадено влакно озвучено с просвирване на аванса,лягане на дъното,късаНеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
 Любимата ми и единствена Мюранка:-(
 Любимата ми и единствена Мюранка:-(Бях в шок поне 2 часа(после си легнах и на сутринта бях забравил за случилото се).
Да се върнем на риболова,тук Джако направи едно впечатляващо попадение на напълно непозната за мен примамка.

А откъде се появи Маноел,пък и с тия сомове и тоя морунаж........

Този път Кръстьо пропусна да ме викне за 2 от кленчетата си,но пък аз снимах своите,без да пропускам.Малко и малки,но от сърце,все пак условията бяха ужасни,а рибите с почти нулева активност.

Те ви още едно,преди лягане.

На следващия ден беше още по-трудно да се излъжат малките рибки които проявяваха все пак някаква активност,заразлика от своите батковци и дядовци.
Първото излезна на необичайно голяма примамка за него,но размера и беше именно решаващ фактор.

Тук отново се наложи да търся рибите под другия бряг,вкарах в действие отново Мюранче.

Реших да потърся Джако и Попето,да видя,как е положението под сенките,а то било същото.

Джако каза,че е уловил 3 от същия калибър,Попето също.Просто големите хищници пасуваха и това си е.
Поне си чесахме крастата насред природата,колкото и горещо да беше.

Е тука Попето изби рибата,хвана най-големия клен за последните 3 дни,небеше зловещ,но в сравнение с другите си беше батко.

Преместихме се на един разлив дето скачаше распер,предния ден беше отново там,и реших да го пробвам,а Кръстьо тактично си цъкаше до мен бебенца.

Така и неулових распера(то и в следващите дни пак неуспях,никой неуспя).Но пък Кленчета си ловях,снимах,пусках...

Джако се върна след дълга и мъчителна битка с комарите,похвали се,че е мъчил некви черни мустакатки,ма с преработена тройка от воблер,все се откачали пред брега.
Така завърши и този прекрасен ден.
Вечерта банкетче с приятели на сом и питиета,а на сутринта.......Ох,лових на плувка,каракудата беше активна,предния ден едни френдчета ги смазаха.Ние бяхме решени да се върнем с риба,на всяка цена.А ако продължавахме да ловим на спининг,това нямаше как да стане.Все пак докато захранката попиваше,пробвахме на спининг,Кръцко хвана едно кленче,от масовия калибър,а ние с Джако в продължение на половин час нямахме и пипане,това ни накара да хвърлиме спинингите и да пробваме на стръв.
Още в първите минути имах страхотно повличане,засечка,аванс..........откачи се:evil:
То пък луната взе да изгрява,времето се смръчка,водата взе да пада.....офффффф!!!
Кръцко улови 1 сомче,няколко попчета и кленчета.

Маноел и той едно таковка сомче,Джако и аз,2 хубави каракуди и мялко дребосък.

Вечерта завърши в едно кафене с приятели на маса,а на сутринта ни чакаше път.
В 5.30ч събрахме багажа,взехме Джако,пътьом го метнахме в едно селце в близост до Стара Загора.А аз имах поет ангажимент към колега от форума да му взема Если от един магазин в Казанлък.Да ама в 7 сутринта магазините небачкат,така,че с Попето си намерихме занимание.Отидохме да ми покаже язовир Копринка,и как се лови риба на спининг в него.
То май стана обратното де

Следващия се бореше достойно.

http://www.vbox7.com/play:bab99be3

Точно 30см.
Те го и такъма с който лових през цялото време:

пп.Благодаря на всички за приятното прекарване.

- 
				ramcho_gazara
- ще става разбирач 
Re: 14-18.2010г-Компанията е важна.
Браво колега добър излет!!! 

- 
				Nikola Polizovski
- кандидат преподавател 
- Обратна връзка:
Разтурили сте ги момчета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал! 

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Малииий, бравоз бре момци, много арно сте го изкарали, пъ и Попето как се е маскирал с тоя камуфлаж, добре че  "фидера" му изпъква, че да го позная!  

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

- 
				jokolino
- вече хвърля и на тежко 
Голям кеф.Браво.

Браво страхотен репортаж  

- 
				dobrin_dinev
- сериозен играч 
- 
				krasi-84
- разбира нещата 
Всички маломерни риби хванати през дните ни на престой,са пуснати в реката.fn1p написа:Браво за риболова,ама тея сомета не са ли маломерни ?
- 
				fishingmaniac
- вече хвърля и на тежко 
Браво супер риби   

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър 
По молба на сътворилият темата я захлопвам с катанеца  

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов