Открихме , ама какво :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Открихме , ама какво :)

Мнение от Николай Неделков »

На последък покрай Световното по футбол и други ангажименти нямам много време да пиша , ама айде да кажа ,че и аз открих , въпреки че не се открива нещо , което не е закривано :wink:
На 10-ти /четвъртък/ след работа с Mihail Ivanov натоварихме багажа в "БързиО GOLF" и газ към Лобош от към с.Поцърненци. Но с пристигането заварихме кофти гледка. Хубавите места бяха заети , а свободните бяха обрасли с водорасли по 30-40 метра на вътре. Избрахме едно що годе добро и се захванахме да чистим. След около 1 час постигнахме задоволителен резултат и се захванахме с по-приятната част.
Дойде рад на залеза:

Изображение

Мишо се захвана с огъня , хем да ни е топло и светло , хем малко да ми позасъхнат маратонките :lol:
А аз се захванах с палатката и масата. Мисля , че резултата беше приемлив :mrgreen:

Изображение

Изображение

Изображение

А на тая последната снимка съм все едно току що излезнал от РудникО :lol:
И така в лафчета , водка, ракия и малко сън , дойде и изгрева

Изображение

Извадих тежката артилерия /фидера/ , захраних и зачаках.
Риба колкото искате и то едри , скачаха но все навътре във водораслите , а при нас нито на плувка , нито на дъно кълве. Общо взето в целия залив беше така. Само тези , които бяха с лодки зад водораслите вадеха прилично количество риба. Аз все пак се отчетох с 2 слънчевки на фидер :lol:
Към 8:00 се издразнихме много , събрахме багажа и 8:30 вече бяхме заели стратегически места на Арката под "свинарника".

Изображение

Изображение

А там с обилна първоначална захранка и с по една стиска дохранване на всеки 5-6 риби направихме страшна сеч.
За времето от 8:30 до 12:30 хванахме 146 уклея , 4 костура , 5-6 бабушки и десетина червеноперки.
Захранката и финния монтаж изиграха невероятно важна роля , защото другите колеги по канала ловяха много слабо. Линията ни беше 0.12 основно , 0.10 повод , плувки 0.5гр и куки №16 на OWNER с дълго рамо. Стръвта бял червей. А резултата - резултата зашеметяваш само за 4 часа :

Изображение

Дори натопихме и кепа , защото на Мишо му излезе късмета ей с тоя разбойник

Изображение

Взехме си уклеите , другите риби бяха пуснати обратно :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ribko
фен клуб-скобар

Re: Открихме , ама какво :)

Мнение от Ribko »

Квото и да си говориме уклейте са най-добрите ! :smt023 :smt038
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !