Риболов около Добрич

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Re: Риболов около Добрич

Мнение от mi7aka_gt »

Някой може ли да ми даде инфо за язовир Абрит?
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

На язовира е забранен риболова. Само най-близки приятели на собственика са допускани. Ако не си от тях, не се пробвай.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Мнение от mi7aka_gt »

nikgeo написа:На язовира е забранен риболова. Само най-близки приятели на собственика са допускани. Ако не си от тях, не се пробвай.
Ще го отварят ли или изобщо е затворен за този сезон :?:
mi7aka_gt
новобранец
новобранец

Мнение от mi7aka_gt »

и ето ви една прясна информация от язовир Дрян:

Изображение

15 кг звяр хванат е Април месец.. преди забраната ся на 6 юни го отварят :)
Последно промяна от mi7aka_gt на Вто Юни 08, 2010 12:25 pm, променено общо 1 път.
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

Ето и от мен малко прясна информация за Звънец(Страхил). 10лв. 3 пръчки за 24 часа, каквото хванеш си го взимаш или поне пазача не каза нищо за рибата. Доколкото разбрах са пуснати 25 000 шаранчета по 300-400гр., другите са от 1 до 2 кг рядко излиза някой от по-"големите". Също така излиза и бяла риба от 500 грама нагоре, на мен лично само на жива рибка ми удряше на спининг не пипна.Ако някой иска да си начеше крастата там е неговото място, но честно казано аз не бих стъпил повече там в следващите 2 години, на излет може би, но не и за риба. :wink:
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
nikgeo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikgeo »

mi7aka_gt написа:
nikgeo написа:На язовира е забранен риболова. Само най-близки приятели на собственика са допускани. Ако не си от тях, не се пробвай.
Ще го отварят ли или изобщо е затворен за този сезон :?:
Не няма да бъде отварян изобщо. В момента се строи хотелска база и след пускането и (около средата на август ) риболова на язовира ще е бонус за гостите на хотела.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

Колеги имате ли някаква информация за язовира до Оногур ако някой е ходил моля да сподели.Благодаря предварително
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

driu написа:Ето и от мен малко прясна информация за Звънец(Страхил). 10лв. 3 пръчки за 24 часа, каквото хванеш си го взимаш или поне пазача не каза нищо за рибата. Доколкото разбрах са пуснати 25 000 шаранчета по 300-400гр., другите са от 1 до 2 кг рядко излиза някой от по-"големите". Също така излиза и бяла риба от 500 грама нагоре, на мен лично само на жива рибка ми удряше на спининг не пипна.Ако някой иска да си начеше крастата там е неговото място, но честно казано аз не бих стъпил повече там в следващите 2 години, на излет може би, но не и за риба. :wink:
Същата работа като колегата шаранета по 300-400гр ,в Неделя бях там за 3 часа сутринта 3 шаранчета като напече риболова спря такса 10лв .Рибата се взима ако имаш желание лично аз ги пуснах да пораснат след някоя друга годинка ще бъде хубаво там стига да не го отърмъчат.Пазача каза че собствениците на този язовир ще взимат и Одринци и че всичко било сигурно чакали само последни документи ,каза също така че концесията ще е за 10 години за любителски риболов това го каза пазача ако той лъже значи и аз ви лъжа .
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

Тази неделя ходих на Страхил и преди да "атакувам" говорих със собственика на водоема,който явно е много в час.По-конкретно: 1. забранил е да се лови на опашката на язовира,защото има шарани закъснели с хвърлянето на хайвера. 2. От всичкия уловен шаран прибираш по избор само 3 броя,а на другите даваш втори шанс!!!!! 3.Бялата риба е без ограничения. 4.Сомчетата са само за атракция..........Такса 10 лв.Лично мое мнение- трябваше да разреши риболова след 2 години.!
doktora69
новобранец
новобранец

Мнение от doktora69 »

Нещо ново за Дуранкулак ? Вярно ли е,че тази година ще бъде забранен ?
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

За Страхил(Звънец) разрешено ли е преспиването?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

jibira написа:За Страхил(Звънец) разрешено ли е преспиването?
Разрешено е аз като ходих имаше много палатки и таксата е за 24 часа .Наслука колега
driu
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от driu »

Някой да има прясно инфо за Езерец ? Най-много ме интересува дали е разрешен за риболов ? Мерси предварително и наслука :wink:
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи :smt021
Аватар
Гошко
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Гошко »

mi7aka_gt написа:и ето ви една прясна информация от язовир Дрян:

15 кг звяр хванат е Април месец.. преди забраната ся на 6 юни го отварят :)
Добро парче :)
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от radobg1 »

То хубаво колега обаче виж форумните правила
2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната! .Можеш и да напишеш как е хваната на какъв монтаж стръв ,иначе си за бракониерския подфорум.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”