Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов около Добрич
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов около Добрич
Някой може ли да ми даде инфо за язовир Абрит?
Риболова е като футбола,не всеки удар е гол и не всеки улов стига до тигана
-
- вече хвърля и на тежко
На язовира е забранен риболова. Само най-близки приятели на собственика са допускани. Ако не си от тях, не се пробвай.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- новобранец
Ще го отварят ли или изобщо е затворен за този сезонnikgeo написа:На язовира е забранен риболова. Само най-близки приятели на собственика са допускани. Ако не си от тях, не се пробвай.

-
- новобранец
и ето ви една прясна информация от язовир Дрян:

15 кг звяр хванат е Април месец.. преди забраната ся на 6 юни го отварят

Последно промяна от mi7aka_gt на Вто Юни 08, 2010 12:25 pm, променено общо 1 път.
-
- научил се да хвърля
Ето и от мен малко прясна информация за Звънец(Страхил). 10лв. 3 пръчки за 24 часа, каквото хванеш си го взимаш или поне пазача не каза нищо за рибата. Доколкото разбрах са пуснати 25 000 шаранчета по 300-400гр., другите са от 1 до 2 кг рядко излиза някой от по-"големите". Също така излиза и бяла риба от 500 грама нагоре, на мен лично само на жива рибка ми удряше на спининг не пипна.Ако някой иска да си начеше крастата там е неговото място, но честно казано аз не бих стъпил повече там в следващите 2 години, на излет може би, но не и за риба. 

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- вече хвърля и на тежко
Не няма да бъде отварян изобщо. В момента се строи хотелска база и след пускането и (около средата на август ) риболова на язовира ще е бонус за гостите на хотела.mi7aka_gt написа:Ще го отварят ли или изобщо е затворен за този сезонnikgeo написа:На язовира е забранен риболова. Само най-близки приятели на собственика са допускани. Ако не си от тях, не се пробвай.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги имате ли някаква информация за язовира до Оногур ако някой е ходил моля да сподели.Благодаря предварително
-
- вече хвърля и на тежко
Същата работа като колегата шаранета по 300-400гр ,в Неделя бях там за 3 часа сутринта 3 шаранчета като напече риболова спря такса 10лв .Рибата се взима ако имаш желание лично аз ги пуснах да пораснат след някоя друга годинка ще бъде хубаво там стига да не го отърмъчат.Пазача каза че собствениците на този язовир ще взимат и Одринци и че всичко било сигурно чакали само последни документи ,каза също така че концесията ще е за 10 години за любителски риболов това го каза пазача ако той лъже значи и аз ви лъжа .driu написа:Ето и от мен малко прясна информация за Звънец(Страхил). 10лв. 3 пръчки за 24 часа, каквото хванеш си го взимаш или поне пазача не каза нищо за рибата. Доколкото разбрах са пуснати 25 000 шаранчета по 300-400гр., другите са от 1 до 2 кг рядко излиза някой от по-"големите". Също така излиза и бяла риба от 500 грама нагоре, на мен лично само на жива рибка ми удряше на спининг не пипна.Ако някой иска да си начеше крастата там е неговото място, но честно казано аз не бих стъпил повече там в следващите 2 години, на излет може би, но не и за риба.
Тази неделя ходих на Страхил и преди да "атакувам" говорих със собственика на водоема,който явно е много в час.По-конкретно: 1. забранил е да се лови на опашката на язовира,защото има шарани закъснели с хвърлянето на хайвера. 2. От всичкия уловен шаран прибираш по избор само 3 броя,а на другите даваш втори шанс!!!!! 3.Бялата риба е без ограничения. 4.Сомчетата са само за атракция..........Такса 10 лв.Лично мое мнение- трябваше да разреши риболова след 2 години.!
Нещо ново за Дуранкулак ? Вярно ли е,че тази година ще бъде забранен ?
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За Страхил(Звънец) разрешено ли е преспиването?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- вече хвърля и на тежко
Разрешено е аз като ходих имаше много палатки и таксата е за 24 часа .Наслука колегаjibira написа:За Страхил(Звънец) разрешено ли е преспиването?
-
- научил се да хвърля
Някой да има прясно инфо за Езерец ? Най-много ме интересува дали е разрешен за риболов ? Мерси предварително и наслука 

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

- Гошко
- новобранец
- Обратна връзка:
Добро парчеmi7aka_gt написа:и ето ви една прясна информация от язовир Дрян:

-
- вече хвърля и на тежко
То хубаво колега обаче виж форумните правила
2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната! .Можеш и да напишеш как е хваната на какъв монтаж стръв ,иначе си за бракониерския подфорум.
2.10 - Забранено е постването на снимки с кървящи риби и брутални касапски сцени.Снимки на филетирани риби може да се постват само в "риболовна кухня".Малко повече уважение към рибите и към храната! .Можеш и да напишеш как е хваната на какъв монтаж стръв ,иначе си за бракониерския подфорум.