Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- maljak
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
аз бях преди 3 седмици там наистина язовира си е много гот има си даже и ток и масички и пейки -отидохме след обяд и ни оставиха вечерта да ловим таксата е 15 лв, а доколкото до рибата има много таранка повечето дребна и шаранчета пазача каза че има и едра риба ама ние нямахме слука може би защото я мъчих на топчета и пилети ,колегата които бе с мен като си прибира въдицата закачи един толостолоб 5 кила които го хапнахме заедно и беше супер на вкус-язовира за почивка и напивка е супер ама за риба според мен не-поне засега явно не е тръгнала рибата водоема е доста дълбок
-
- вече хвърля и на тежко
Оброчище! Голямо разочарование, то друго и не може да бъде след като вече не е арендован. Опоскан отвсякъде. Принципно е губене на време, ама поне още не са се завъдили боклуци...
каде е това Оброчище бе колеги .. често минавам през оброчище ама язовир... инааче някои някакво инфо за Генерал Киселово(свободен ли е или се плаща) ? или Засмяно че преди малко решихме утре за риба ама се колебаем много ... 

sxl ---Така вчера бях на Засмяново сичко си е наред само билет трябва да има природата е оку излиза таранка предимно дребна но има и едра над 500-600 г има и шаран и бяла риба но така и не ни се осмихна касмета бяхме с Ivo_bsl от форума тои хвана една голяма таранка и останалото дребна по 50-100г обшто зето това ако нешто съм пропуснал питаи а за Генерал Киселово си има коментари как е и какво е само трябва малко по внимателно да прочетеш няколко страници на заде.
Последно промяна от doom3niko на Нед Юни 20, 2010 7:35 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Язовира е в края на селото. По пътя за Добрич, последната пресечка в дясно ( срещу футболните игрища ) караш няколко пресечки, докато отдясно стигнеш детска градина. Завиваш наляво и пътя те води право на водоема. Успех!!!sxl написа:каде е това Оброчище бе колеги .. често минавам през оброчище ама язовир...
P.S. По-добре не си губи времето...
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Здравец е забранен за неопределено време.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Новобранец във Варна!
Привет на всички. Не съм писал доста отдавна..и ето сега пак ми се налага да потърся съвет. Преместих се във Варна, обаче в морето няма течение, няма бързеи, няма вирове. Гледам една стара карта на рибите в Бг и се спрях на Голяма Камчия и Луда Камчия като по-близки дестинации; даже е нарисувано, че се обитават от мряна и скобар
Вече май разбрахте какво ще попитам: Истина ли е, че има скобар и мряна по тези два притока на Камчия. Ще съм много благодарен, ако някой ме насочи по-точно към тези райони. ( и морунаж и речен кефал биха свършили работа ). Въобще, ще се зарадвам на всяко предложение за интересен речен риболов в областта на Варна.
Благодаря предварително.

Благодаря предварително.
Re: Новобранец във Варна!
Скобари в една и в другата Камчия не съм хващал,а и не съм чувал някои да е хванал.Морунаж има и в двете реки,като по-едри излизат около с.Хан Крум в него раион излиза и мряна,но рядко.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз знам и съм хващал мряна и скобар на р.Луда Камчия, но в района на с.Бероново
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Хан Крум си е доста далече от Варна,както и да го погледнеш...mimok написа:Скобари в една и в другата Камчия не съм хващал,а и не съм чувал някои да е хванал.Морунаж има и в двете реки,като по-едри излизат около с.Хан Крум в него раион излиза и мряна,но рядко.
Вчера кълвеше,днеска не ще!
шаран и сом има,ама скобар не съм чувал ...
Мерси за отоворите. за киселово се извинявам че не съм видял инфото . в краина сметка стигнахме до засмяно ама дъжда ни отказа да пробваме пътя ... от там за киселово ... по дребна таранка даже и от засмяно .. като цяло беше забавен риболов с дъжд и кални пътища ама все пак непланираните излети са наи забавни .. 

Благодаря за мненията.
Задължително ще пробвам тези две села, въпреки че е далечко. Кой сезон според вас е най-подходящ за по-добър улов?
И с какви такъми да тръгна? ( щека, болонезе, мач или фидер)
Ако се сетите за някоя друга река, може да споделите.
Задължително ще пробвам тези две села, въпреки че е далечко. Кой сезон според вас е най-подходящ за по-добър улов?
И с какви такъми да тръгна? ( щека, болонезе, мач или фидер)
Ако се сетите за някоя друга река, може да споделите.
Има ли някой прясна информация за Доброплодно?
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Някой да има информация за Левски?Нещо не се споменава този язовир последно време а е отворен ?