Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Хайде в Черноморец за Дракони
Модератори: emo vasilev, alekst
Овалват се в царевично брашанце....и се пържат в тиганче...после се наръсват малко с черен пипер и лимонов сок ....
може с лека панировка....от белтък, биричка...брашанце....панираш и задушаваш в тенджерка от йенско стъкло...като ги наръсваш с черен пипер и лимонов сок...
ИЗМИЙ СИ РЪЦЕТЕ....защото ще си оближеш пръстите от кеф и вкусотия...хахаха...

може с лека панировка....от белтък, биричка...брашанце....панираш и задушаваш в тенджерка от йенско стъкло...като ги наръсваш с черен пипер и лимонов сок...

ИЗМИЙ СИ РЪЦЕТЕ....защото ще си оближеш пръстите от кеф и вкусотия...хахаха...

Щях да забравя най-важното...главите и отрязаните отровни шипове на дракончетата не се хвърлят....от тях става много хубава ТЪЩА-СУПА...даваш от нея само на тъщата....езика и става дебел като на крава....и спира да "лае зета"...след като се нахрани тъщата....останалото количество супа се изхвърля...в тоалетната и се пуска водата...
Чак сега включих защо РИБАРИНА ходи за дракони....хахаха...

Чак сега включих защо РИБАРИНА ходи за дракони....хахаха...

Re: Хайде в Черноморец за Дракони
Морския дракон много прилича на попче и лесно се бъркат двете.
Абе не прилича точно на попче ама ,като разбереш че си сбъркал и вече боли,между другото днес на Черноморец от 6 до 9 ,два заргана ,вярно големи ама два,ми няма и тва е 

- Mich
- ще става разбирач
братчед хората убили платерината днес в бургас на плажаzografa написа:Абе не прилича точно на попче ама ,като разбереш че си сбъркал и вече боли,между другото днес на Черноморец от 6 до 9 ,два заргана ,вярно големи ама два,ми няма и тва е

Последно промяна от Mich на Съб Сеп 20, 2008 7:34 pm, променено общо 1 път.
който не лови, няма да яде 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Mich,пиши в Загран и илария,тук е за дракони.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
и при нас такаMich написа:братчед хората убили платерината днес в бургас на плажаzografa написа:Абе не прилича точно на попче ама ,като разбереш че си сбъркал и вече боли,между другото днес на Черноморец от 6 до 9 ,два заргана ,вярно големи ама два,ми няма и тва е, по 600-700 гр риби излизали . Ние бяхме с лодката на аркутино ама нищо, само едни огромни дракони
http://forum.blackseawolves.eu/viewtopic.php?t=240
- КИРО
- Обратна връзка:
Поне добри
си направил Батка.

Бе ще накарам аз авера да свали снимката от телефона да видите огромен дракон
.

- КИРО
- Обратна връзка:
Чакам.kuku написа:Бе ще накарам аз авера да свали снимката от телефона да видите огромен дракон.
Идвам с кануто ве ЕЙ! 

Ти пък се сети!Цяла пролет къде беше!?Можеше да им организираш "разходка с лодка", само дето щяха да искат отстъпка за група(щото доста бяха тая година).Ама пък те достатъчно големи и сами да карат кануто ,така че нямаше да се налага да буташ
.
Поръчах да свалят снимката - от сега да е ясно - гадът го хванах на бомбарда на Бяла.Дърпаше като за кефал направо.

Поръчах да свалят снимката - от сега да е ясно - гадът го хванах на бомбарда на Бяла.Дърпаше като за кефал направо.
-
- новобранец
Преди десетина дни влязах с един приятел в морето от плажа на Силистар. На около 20м. дълбочина започнахме да чепариме.
За четири часа един сафрид и около двеста дракона от 10 до 30 сантиметра.
Въпреки, че използвах кохер за да ги обездвижвам един все пак ме убоде по палеца. Страшна болка!
След около час болката започна да преминава и второ убождане да нокъта на показалеца.
По-силна болка не съм изпитвал през живота си! Продължи три-четири часа и ръката ми оттече.
Последваха инжекции в Ахтопол, пиене на Клемастин ,но и сега все още ръката ми е подута и ме наболява.
Последствие разговарях с много местни рибари, всичките казваха, че винаги вземат в лодките си шишенце с АМОНЯК цена 0,70лв.
след убождането изстискваш капка кръв,топваш убоденото за минутка и забравяш.
Колеги, искренно се надявам да бъда полезен на някого.
За четири часа един сафрид и около двеста дракона от 10 до 30 сантиметра.
Въпреки, че използвах кохер за да ги обездвижвам един все пак ме убоде по палеца. Страшна болка!
След около час болката започна да преминава и второ убождане да нокъта на показалеца.
По-силна болка не съм изпитвал през живота си! Продължи три-четири часа и ръката ми оттече.
Последваха инжекции в Ахтопол, пиене на Клемастин ,но и сега все още ръката ми е подута и ме наболява.
Последствие разговарях с много местни рибари, всичките казваха, че винаги вземат в лодките си шишенце с АМОНЯК цена 0,70лв.
след убождането изстискваш капка кръв,топваш убоденото за минутка и забравяш.
Колеги, искренно се надявам да бъда полезен на някого.
- КИРО
- Обратна връзка:
Благодаря за амоняка - не го знаех.
Иначе алергозана е постоянно в лодката,и тъкмо ме подсети
да сложа нова опаковка.
Иначе алергозана е постоянно в лодката,и тъкмо ме подсети
да сложа нова опаковка.