7-ца или 8-ца?

Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev

Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

kRaikkonen написа:Ми аз ся съм намислил една 8-мичка да си взема ,ама като се има и в предвид още колко бумаги трябват за да е добър и успешен риболова, може и да не отделя повече от 200лв за пръта.
Мисля да си взема една малка платформичка ама има време да реша.
Пожелавам успех на всички в идните им излети.
Пратих ти лично съобщение колега. Погледни го.
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Kолега,вземи си 9-ка и ще спечелиш ДВЕ неща :!: ДВА сезона ще загубиш ,докато стигнеш до извода ,че 8-ка не ти е функционален максимално и платформата риба не лови !Хемероидите не са добрата стръв :!: :wink:
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Разликата 6 или 8м. е 2-5 килограма повече на ръката- зависи от силата на вятъра. Ако сте фитнесманиаци- може и на 9 да отидете, като тука не се смята теглото на самата въдица, а само натоварването от вятъра. :D
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

Van Helsing написа:Разликата 6 или 8м. е 2-5 килограма повече на ръката- зависи от силата на вятъра. Ако сте фитнесманиаци- може и на 9 да отидете, като тука не се смята теглото на самата въдица, а само натоварването от вятъра. :D

ма те хората за това са измислили стоиките да те :idea: то ако непипа и 5 да е пак ли цял де ще я държиш в ръка :?: :?:
Изображение
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

Стойката е привилегия на мързеливеца- може за 4 часа да отида за риба, но въдицата ми ще е в ръката- иначе какъв рибар съм.
Аватар
biserpp
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от biserpp »

Van Helsing написа:Стойката е привилегия на мързеливеца- може за 4 часа да отида за риба, но въдицата ми ще е в ръката- иначе какъв рибар съм.

колко каза че ще държиш 8ца :?: :?: :?: :?:
Изображение
Van Helsing
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Van Helsing »

2 часа 8- мица, 6часа 6-тица.
якия кеф на риболова е до 5часа, така, че защо са ви дълги копия като на ...кръстонсците! :smt040
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За успешен директен риболов си трябва фитнес. Цяла зима вдигане на тежести и чаши :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Щом говорите за фитнес и риболов с директен при вятър , веднага мога да ви кажа , че или не ловите с подходящият телескоп или изобщо не го практикувате този риболов :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Аааа, ето го ключа от палатката, сега остава само да ни кажеш, кой е правилният телескоп и сме готови.

bdk След тежката присъда чаками и мотивите за издаванито й.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
sht
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sht »

Що не пробвате с Triana Interpida KFX1?
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

За Triana-ta съм чувал много добри думи.

ПП. Аз пък вече съвсем свикнах с Тиката и ме радва все повече тая пръчка :wink:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Чируз ,като имаш Тика няма какво да мърмориш :wink: Просто си си решил продлема :lol: Други да му мислят за бицепс... :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Така така, хич не се оплаквам аз, и винаги съм казвал, че риба може да се лови и с леска, всичко друго се купува за да ни е удобно и приятно.
И повярвайте ми заслужава си всяка глезотия и всеки даден лев, било то за някой грам по-малко или за някой сантиметър повече.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Уинърче ли размахваш :?: :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов с щека, уип и директен”