Colmic или SPRO ?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Colmic или SPRO ?

Мнение от kesh »

Трябва ми спининг предимно за кефал, по Марица, с блесни №2-3, които са с тегло 4-8 грама и воблери 3.5 см. Трябва ми пръчка, която обаче да може да понесе евентуален удар от 4-5 килограмов сом или 2-3 килограмова щука. Спрял съм се на тези две и съм решил да е една от тях. Разчитам на вашия опит, за да ми помогнете в избора.

1. http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=6 , код: CAMA35H - MASTER SPIN 2,40м. 5-20гр.(214гр.) 56.00 лв.

2. http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6579 SPRO - Precision Universal Carbon Spin 25 2.40 м. акция 5 - 25 ,тегло 190 гр. цена 59.60 лв.

SPRO-то ми я препоръча един приятел, каза, че е много доволен от нея и засега тя води :) Благодаря на всички, предварително. Поздрави :)
Последно промяна от kesh на Нед Юни 20, 2010 5:56 pm, променено общо 1 път.
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Колеги, дайте експресно мнение

Мнение от szhristov »

Привет,

За мен по-добрата опция е SPRO-то :wink: .
:idea: Ако имаш възможност си вземи 2,7м :arrow: лично мнение :!:

Поздрави

:drinkers:
...и наслука
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

И аз съм за SPRO-то.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Мастър Спина е дърво с доста дебела бланка ! Иначе имам и Спрото - не е нищо особено-лигоч. Ако искаш за кефал решението е Колмик Пърч Плюс , ако искаш за по-едър хищник - Даймънд серията. ;)
Успех :)
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Не ми е проблем да си взема Colmic DIAMOND - 2,40м. - 10 / 25 гр.(166гр.) , но ме притеснява долната акция.... дали ще летят добре блесните №2-3.
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

sandista написа:Мастър Спина е дърво с доста дебела бланка ! Иначе имам и Спрото - не е нищо особено-лигоч. Ако искаш за кефал решението е Колмик Пърч Плюс , ако искаш за по-едър хищник - Даймънд серията. ;)
Успех :)
Aз не мога да сравня двете пръчки, които си показал, но съм с две ръце за Колмика! Леките ги хвърля добре, а я сефтосах с една щука 2,5 кг. Без проблем си я вдигнах на брега въпреки съпротивата и! Поздрави!
п.п. Пропуснах да кажа, че става въпрос за този модел - PEARCH PLUS 3,00м. 3-12гр.
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Re: Colmic или SPRO ?

Мнение от bobopeli »

+1 за Мастър Спина

Изображение

Този на снимката е 3-15 /2.40м
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Уф писна ми да избирам :evil: Колкото повече чета и питам различни хора, все разлимни мнения и препоръки. Явно всеки си го разбира по различен начин спининга, в което няма нищо лошо де. Взимам си един Колмик Мастър Спин 2.40 , 3-15гр и квото такова. В крайна сметка ще ловя кефали. Ако се хване щука или сом - "каквото сабя покаже" е казал Ботев едно време :lol: ще го мъкна някак си :drinkers:
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Браво, това си е майсторлък :) Другия път ще я хванеш :)
Аватар
kesh
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kesh »

Да, схванах ти идеята :) Благодаря за компетентното мнение :) Не знам само дългата дръжка дали е удобна... Най-лошото е, че ще купувам на сляпо. Кофти е когато нямаш възможност да пипнеш и видиш такъма. Но все пак е въдица за 60лв., не кола или къща :) Здраве да е и наслука :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”