Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Призив за помощ!
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- ще става разбирач
Призив за помощ!
Колеги,
на 19-ти, или 26-ти септември, пада се в неделя, ще проведем състезание за деца и по-възрастни хора с увреждания!
Най-после успяхме да намерим водоем в старозагорска област, който, както ще видите по-долу на снимките, е особенно подходящ за целта със своите полегати брегове, и най-вече с многото си риба.
Идеята ми да направим подобно състезание и за децата от нашата област не е нова, но по различни причини досега не можахме да я реализираме.
Сега, с Вашата безценна помощ, можем да направим един ден от живота на тези прекрасни деца красив и весел, който да остане задълго в спомените им! Знаете, че за всяко детенце ще бъде нужен инструктор, пък и състезанието ще бъде чудесен повод да се съберем, макар и за няколко часа.
Допълнително ще оповестя точния ден на състезанието, ще публикувам и карта, за да може, който желае да дойде и помогне, да стигне до язовира без проблеми. Той се намира до село Крън, няколко километра северно от Казанлък. Ето малко снимки....

Има и цветенца :thumbsupsmiley

Пускам темата, за да се опитам да ангажирам вниманието Ви към състезанието, макар че има доста време дотогава!
Наслука!
на 19-ти, или 26-ти септември, пада се в неделя, ще проведем състезание за деца и по-възрастни хора с увреждания!
Най-после успяхме да намерим водоем в старозагорска област, който, както ще видите по-долу на снимките, е особенно подходящ за целта със своите полегати брегове, и най-вече с многото си риба.
Идеята ми да направим подобно състезание и за децата от нашата област не е нова, но по различни причини досега не можахме да я реализираме.
Сега, с Вашата безценна помощ, можем да направим един ден от живота на тези прекрасни деца красив и весел, който да остане задълго в спомените им! Знаете, че за всяко детенце ще бъде нужен инструктор, пък и състезанието ще бъде чудесен повод да се съберем, макар и за няколко часа.
Допълнително ще оповестя точния ден на състезанието, ще публикувам и карта, за да може, който желае да дойде и помогне, да стигне до язовира без проблеми. Той се намира до село Крън, няколко километра северно от Казанлък. Ето малко снимки....

Има и цветенца :thumbsupsmiley

Пускам темата, за да се опитам да ангажирам вниманието Ви към състезанието, макар че има доста време дотогава!
Наслука!
Никога не пия карал!

-
- ще става разбирач
Re: Призив за помощ!
Благородна кауза,дано колегите от региона и не само да се отзоват,аз лично не ставам за инструктор но ако решите за някакъв награден фонд за всички деца под формата на някакви подаръчета ще участвам,,мисля че всеки от нас може да отдели по 2,3,5лв. или кой колкото може .Успех в начинанието ще следя темата с интерес.
-
- ще става разбирач
Благодаря ти, друже!
Няма нужда да се събира каквото и да било! Основно аз ще финансирам състезанието, а община Стара Загора, както и няколко фирми ще помагат.
Забравих да спомена, че състезанието ще бъде отразено от БТВ И ББТ, разбира се, от Хоби ТВ, както и от регионалните медии. Единственото, от което се нуждаем, е Вашата помощ като инструктори на децата
!
Няма нужда да се събира каквото и да било! Основно аз ще финансирам състезанието, а община Стара Загора, както и няколко фирми ще помагат.
Забравих да спомена, че състезанието ще бъде отразено от БТВ И ББТ, разбира се, от Хоби ТВ, както и от регионалните медии. Единственото, от което се нуждаем, е Вашата помощ като инструктори на децата

Никога не пия карал!

Септември е далече още, но ще направя всичко възможно да съм там
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- ще става разбирач
Предстоят летни отпуски и т.н, затова нарочно пускам темата по-рано, за да могат тези, които решат да помогнат, да планират времето си
!
И още, всеки колега става за инструктор, нужно е само да помагаме на децата в слагането на стръвта и в изваждането на рибките
!

И още, всеки колега става за инструктор, нужно е само да помагаме на децата в слагането на стръвта и в изваждането на рибките

Никога не пия карал!

- szhristov
- ще става разбирач
Привет,
Пишете ме
.
Мисля, че ще мога да дойда. От София съм, ако има и други колеги от тук и искат да помагат - може да пътуваме заедно.
Поздрави.

Пишете ме

Мисля, че ще мога да дойда. От София съм, ако има и други колеги от тук и искат да помагат - може да пътуваме заедно.
Поздрави.

...и наслука
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Браво ! Похвално за инициативата !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И при нас се зароди идея в подобна посока , но още не сме я избистрили !
Отдавна риболовът се е превърнал в хоби, което не носи гастрономически, а духовни удовлетворения и насоката е ясна
Не сме близо до Вас и не обещаваме участие, може би ще бъдем по-полезни на местно ниво , но инициативи от подобен характер трябва да станат част от нашето хоби-ежедневие
Това е КАУЗАТА

Отдавна риболовът се е превърнал в хоби, което не носи гастрономически, а духовни удовлетворения и насоката е ясна

Не сме близо до Вас и не обещаваме участие, може би ще бъдем по-полезни на местно ниво , но инициативи от подобен характер трябва да станат част от нашето хоби-ежедневие

Това е КАУЗАТА

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Поздравления и адмирации за инициативата!Мисля,че от София ще сформираме група!
Pavkata 1977 написа:Поздравления и адмирации за инициативата!Мисля,че от София ще сформираме група!

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
РК"Хоуплес тийм" застава зад инициативата.Ще помогнем с опита,който натрупахме през трите години.Поздравления и се радваме все повече да стават тези мероприятия!
Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот.