Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

14-18.2010г-Компанията е важна.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- разбира нещата
14-18.2010г-Компанията е важна.
Решаваме с Кръстьо да идем за риба на Тунджа,речено сторено.Пътьом взехме Джако от Стара Загора.Пристигнахме,набързо се организирахме,направихме план.
Оставихме само багажа в апартамента,и се засилихме към реката,както си бяхме с цивилните дрехи.Още с първото хвърляне Мюранчето ми реализира рибе.

След няма и 5 минути,Попето да не види нещо.

Докато ние се щракахме с тия бебешорки,Джако измъкнал 2 рибенца от същия калибър и ги релийзнал...
Аз упорито обстрелвах отсрещния бряг и резултата незакъсня,ето този хубавец 38см ми разтресе пръчката,и позира пред апаратчето.

Блесната отново беше Мюран,марка непозната досега за мен,но пък резултатите с тези блесни са впечатляващи,имайки впредвид условията в които се ловеше.

Тоя Кръстьо,ей
да не види нещо.

Имахме малко пауза,празни удърчета,но в тишината се чу,кепаааааааааааа

Нашия почнал да ги лови на косене,ма простено му беше,понеже каза,че било случайно,бил хвърлял за по-голямо
Още няколко мерни и маломерни бяха извадени,без да бъде уведомен "фотографа"
,ама тука Джако неможа да се измъкне,и беше принуден да позира,видимо с нежелание.То пък неможе все с трофейни риби да се снима.

През следващия ден спахме като порове,а вечерния риболов започна,така.

Следващото хвърляне започна с удър,продължи с 3 метра изваден авадено влакно озвучено с просвирване на аванса,лягане на дъното,късаНеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Любимата ми и единствена Мюранка:-(
Бях в шок поне 2 часа(после си легнах и на сутринта бях забравил за случилото се).
Да се върнем на риболова,тук Джако направи едно впечатляващо попадение на напълно непозната за мен примамка.

А откъде се появи Маноел,пък и с тия сомове и тоя морунаж........

Този път Кръстьо пропусна да ме викне за 2 от кленчетата си,но пък аз снимах своите,без да пропускам.Малко и малки,но от сърце,все пак условията бяха ужасни,а рибите с почти нулева активност.

Те ви още едно,преди лягане.

На следващия ден беше още по-трудно да се излъжат малките рибки които проявяваха все пак някаква активност,заразлика от своите батковци и дядовци.
Първото излезна на необичайно голяма примамка за него,но размера и беше именно решаващ фактор.

Тук отново се наложи да търся рибите под другия бряг,вкарах в действие отново Мюранче.

Реших да потърся Джако и Попето,да видя,как е положението под сенките,а то било същото.

Джако каза,че е уловил 3 от същия калибър,Попето също.Просто големите хищници пасуваха и това си е.
Поне си чесахме крастата насред природата,колкото и горещо да беше.

Е тука Попето изби рибата,хвана най-големия клен за последните 3 дни,небеше зловещ,но в сравнение с другите си беше батко.

Преместихме се на един разлив дето скачаше распер,предния ден беше отново там,и реших да го пробвам,а Кръстьо тактично си цъкаше до мен бебенца.

Така и неулових распера(то и в следващите дни пак неуспях,никой неуспя).Но пък Кленчета си ловях,снимах,пусках...

Джако се върна след дълга и мъчителна битка с комарите,похвали се,че е мъчил некви черни мустакатки,ма с преработена тройка от воблер,все се откачали пред брега.
Така завърши и този прекрасен ден.
Вечерта банкетче с приятели на сом и питиета,а на сутринта.......Ох,лових на плувка,каракудата беше активна,предния ден едни френдчета ги смазаха.Ние бяхме решени да се върнем с риба,на всяка цена.А ако продължавахме да ловим на спининг,това нямаше как да стане.Все пак докато захранката попиваше,пробвахме на спининг,Кръцко хвана едно кленче,от масовия калибър,а ние с Джако в продължение на половин час нямахме и пипане,това ни накара да хвърлиме спинингите и да пробваме на стръв.
Още в първите минути имах страхотно повличане,засечка,аванс..........откачи се:evil:
То пък луната взе да изгрява,времето се смръчка,водата взе да пада.....офффффф!!!
Кръцко улови 1 сомче,няколко попчета и кленчета.

Маноел и той едно таковка сомче,Джако и аз,2 хубави каракуди и мялко дребосък.

Вечерта завърши в едно кафене с приятели на маса,а на сутринта ни чакаше път.
В 5.30ч събрахме багажа,взехме Джако,пътьом го метнахме в едно селце в близост до Стара Загора.А аз имах поет ангажимент към колега от форума да му взема Если от един магазин в Казанлък.Да ама в 7 сутринта магазините небачкат,така,че с Попето си намерихме занимание.Отидохме да ми покаже язовир Копринка,и как се лови риба на спининг в него.
То май стана обратното де

Следващия се бореше достойно.

http://www.vbox7.com/play:bab99be3

Точно 30см.
Те го и такъма с който лових през цялото време:

пп.Благодаря на всички за приятното прекарване.

Оставихме само багажа в апартамента,и се засилихме към реката,както си бяхме с цивилните дрехи.Още с първото хвърляне Мюранчето ми реализира рибе.

След няма и 5 минути,Попето да не види нещо.

Докато ние се щракахме с тия бебешорки,Джако измъкнал 2 рибенца от същия калибър и ги релийзнал...
Аз упорито обстрелвах отсрещния бряг и резултата незакъсня,ето този хубавец 38см ми разтресе пръчката,и позира пред апаратчето.

Блесната отново беше Мюран,марка непозната досега за мен,но пък резултатите с тези блесни са впечатляващи,имайки впредвид условията в които се ловеше.

Тоя Кръстьо,ей

Имахме малко пауза,празни удърчета,но в тишината се чу,кепаааааааааааа

Нашия почнал да ги лови на косене,ма простено му беше,понеже каза,че било случайно,бил хвърлял за по-голямо

Още няколко мерни и маломерни бяха извадени,без да бъде уведомен "фотографа"

През следващия ден спахме като порове,а вечерния риболов започна,така.

Следващото хвърляне започна с удър,продължи с 3 метра изваден авадено влакно озвучено с просвирване на аванса,лягане на дъното,късаНеееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Бях в шок поне 2 часа(после си легнах и на сутринта бях забравил за случилото се).
Да се върнем на риболова,тук Джако направи едно впечатляващо попадение на напълно непозната за мен примамка.

А откъде се появи Маноел,пък и с тия сомове и тоя морунаж........

Този път Кръстьо пропусна да ме викне за 2 от кленчетата си,но пък аз снимах своите,без да пропускам.Малко и малки,но от сърце,все пак условията бяха ужасни,а рибите с почти нулева активност.

Те ви още едно,преди лягане.

На следващия ден беше още по-трудно да се излъжат малките рибки които проявяваха все пак някаква активност,заразлика от своите батковци и дядовци.
Първото излезна на необичайно голяма примамка за него,но размера и беше именно решаващ фактор.

Тук отново се наложи да търся рибите под другия бряг,вкарах в действие отново Мюранче.

Реших да потърся Джако и Попето,да видя,как е положението под сенките,а то било същото.

Джако каза,че е уловил 3 от същия калибър,Попето също.Просто големите хищници пасуваха и това си е.
Поне си чесахме крастата насред природата,колкото и горещо да беше.

Е тука Попето изби рибата,хвана най-големия клен за последните 3 дни,небеше зловещ,но в сравнение с другите си беше батко.

Преместихме се на един разлив дето скачаше распер,предния ден беше отново там,и реших да го пробвам,а Кръстьо тактично си цъкаше до мен бебенца.

Така и неулових распера(то и в следващите дни пак неуспях,никой неуспя).Но пък Кленчета си ловях,снимах,пусках...

Джако се върна след дълга и мъчителна битка с комарите,похвали се,че е мъчил некви черни мустакатки,ма с преработена тройка от воблер,все се откачали пред брега.
Така завърши и този прекрасен ден.
Вечерта банкетче с приятели на сом и питиета,а на сутринта.......Ох,лових на плувка,каракудата беше активна,предния ден едни френдчета ги смазаха.Ние бяхме решени да се върнем с риба,на всяка цена.А ако продължавахме да ловим на спининг,това нямаше как да стане.Все пак докато захранката попиваше,пробвахме на спининг,Кръцко хвана едно кленче,от масовия калибър,а ние с Джако в продължение на половин час нямахме и пипане,това ни накара да хвърлиме спинингите и да пробваме на стръв.
Още в първите минути имах страхотно повличане,засечка,аванс..........откачи се:evil:
То пък луната взе да изгрява,времето се смръчка,водата взе да пада.....офффффф!!!
Кръцко улови 1 сомче,няколко попчета и кленчета.

Маноел и той едно таковка сомче,Джако и аз,2 хубави каракуди и мялко дребосък.

Вечерта завърши в едно кафене с приятели на маса,а на сутринта ни чакаше път.
В 5.30ч събрахме багажа,взехме Джако,пътьом го метнахме в едно селце в близост до Стара Загора.А аз имах поет ангажимент към колега от форума да му взема Если от един магазин в Казанлък.Да ама в 7 сутринта магазините небачкат,така,че с Попето си намерихме занимание.Отидохме да ми покаже язовир Копринка,и как се лови риба на спининг в него.
То май стана обратното де

Следващия се бореше достойно.

http://www.vbox7.com/play:bab99be3

Точно 30см.
Те го и такъма с който лових през цялото време:

пп.Благодаря на всички за приятното прекарване.

-
- ще става разбирач
Re: 14-18.2010г-Компанията е важна.
Браво колега добър излет!!! 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Разтурили сте ги момчета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Малииий, бравоз бре момци, много арно сте го изкарали, пъ и Попето как се е маскирал с тоя камуфлаж, добре че "фидера" му изпъква, че да го позная!

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- вече хвърля и на тежко
Голям кеф.Браво.
Браво страхотен репортаж

-
- сериозен играч
-
- разбира нещата
Всички маломерни риби хванати през дните ни на престой,са пуснати в реката.fn1p написа:Браво за риболова,ама тея сомета не са ли маломерни ?
-
- вече хвърля и на тежко
Браво супер риби

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
По молба на сътворилият темата я захлопвам с катанеца 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов