Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Презареждане
Презареждане
Много напрежение и отрицателни емоции бях събрал през последните няколко месеца и определено имах нужда от зареждане на батериите. Без да се замислям особено, пуснах едноседмична отпуска и поех със семейството към Синеморец. Началото на туристическия сезон бе в самото начало и обстановката край селцето беше идеална за възстановяване на душевния ми мир
.
Първата дестинация на почивката беше устието на р. Велека. Неособено приятен преход с чадъри, хладилни чанти, неопрени, харпун и какво ли още не, но усилията си заслужаваха. Какво му трябва на човек?

Нямах шанса да уцеля кефал в морето, а пък и конкуренцията по едно време стана жестока

Останалите дни бях неизменно до обяд по реката. Шарен риболов се получаваше, като най-често каракуди, лупавци, попчета и дребни шаранчета налитаха на стръвта. Подхранката се състоеше от пелети, жито и царевица, а за стръв използвах последните две.

Лятото чука на вратата и инвазията по бреговете на реката ще бъдат отново невероятни, затова си позволявам да отправя един апел към всички, които ще посетят това невероятно кътче от южното черноморие.
-Пазете моля ви чисти бреговете по реката и дайте шанс на зарибителния материал да достигне нужните за улов размери! Усещането да дариш живот, не се нуждае от коментар:

Позволих си да задържа единствено 2 морски кефала, които дръпнах с бомбардата на стръв морски червей

Риболовът по Велека беше на първи план, но няма как да подмина цялата красота около мен

Следобедите отделях за семейството край морето и все пак ловния инстинкт заложен в мен усетиха рапаните и различни ракообразни, изпречели се пред погледа ми:

Последните два дни на моята почивка изкарах в компанията на добри приятели, а повечето от времето прекарахме на маса в сладки раздумки и закачки

Една прекрасна седмица отмина и основната задача е изпълнена - батериите вече са на макс
.

Първата дестинация на почивката беше устието на р. Велека. Неособено приятен преход с чадъри, хладилни чанти, неопрени, харпун и какво ли още не, но усилията си заслужаваха. Какво му трябва на човек?

Нямах шанса да уцеля кефал в морето, а пък и конкуренцията по едно време стана жестока

Останалите дни бях неизменно до обяд по реката. Шарен риболов се получаваше, като най-често каракуди, лупавци, попчета и дребни шаранчета налитаха на стръвта. Подхранката се състоеше от пелети, жито и царевица, а за стръв използвах последните две.

Лятото чука на вратата и инвазията по бреговете на реката ще бъдат отново невероятни, затова си позволявам да отправя един апел към всички, които ще посетят това невероятно кътче от южното черноморие.
-Пазете моля ви чисти бреговете по реката и дайте шанс на зарибителния материал да достигне нужните за улов размери! Усещането да дариш живот, не се нуждае от коментар:

Позволих си да задържа единствено 2 морски кефала, които дръпнах с бомбардата на стръв морски червей

Риболовът по Велека беше на първи план, но няма как да подмина цялата красота около мен

Следобедите отделях за семейството край морето и все пак ловния инстинкт заложен в мен усетиха рапаните и различни ракообразни, изпречели се пред погледа ми:

Последните два дни на моята почивка изкарах в компанията на добри приятели, а повечето от времето прекарахме на маса в сладки раздумки и закачки

Една прекрасна седмица отмина и основната задача е изпълнена - батериите вече са на макс

Последно промяна от rumci на Пон Юни 21, 2010 11:04 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Презареждане
Екстра снимки както винаги 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Много красиви места, добър репортаж и отлични фотографски умения 

- Andrey82
- научил се да хвърля
Снимките са направо за National Geographic страшни са наистина
С какъв апарат ли ги правиш?

На Текето ми е най-добре 

-
- сериозен играч

-
- и господ не е толокова добър
Както винаги перфектно 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Румци, както винаги репортажът ти кефи на макс - прекрасни снимки, подплатени с чудесен разказ. Но най-вече бих искал да се присъединя към казаното от теб като апел към всички риболовци и туристи, които ще наводнят Великата Велека: колеги, МОЛИМ Ви, пазете девствената природа, почиствайте си останките от риболова, нека видим ли боклуци да дадем мъничко сърце и ги почистим, па макар и да не са от нас самите, в името на Великата Велека!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- pachosz
- сериозен играч
Докато гледах снимките само, и аз се презаредих!
Невероятни снимки си направил!!!
Невероятни снимки си направил!!!

-
- ще става разбирач
Страхотни снимки и голяма красота