Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Днес на лимана от обяд до към 5-6 часа.На плувка с директен на бял епизодични бабушки,дребни платички,косати и морунаж.Като цяло слабо.
Above us only sky
-
- сериозен играч
На кой лиман е това?lfc_boy написа:Днес на лимана от обяд до към 5-6 часа.На плувка с директен на бял епизодични бабушки,дребни платички,косати и морунаж.Като цяло слабо.
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
На кранчето.nick71 написа:На кой лиман е това?lfc_boy написа:Днес на лимана от обяд до към 5-6 часа.На плувка с директен на бял епизодични бабушки,дребни платички,косати и морунаж.Като цяло слабо.

-
- сериозен играч
Извинявай колега ама на кое викате кранчето?kasabinho написа:На кранчето.nick71 написа:На кой лиман е това?lfc_boy написа:Днес на лимана от обяд до към 5-6 часа.На плувка с директен на бял епизодични бабушки,дребни платички,косати и морунаж.Като цяло слабо.

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Колега нямаш ли инфо след забраната на Текето дали не са извадили някой и друг шаран или амур. Най-хубавите места бяха заети от сряда не вярвам някой да не е ударил нещо. Само не знам как са стоели на тези комари - милиарди са.MiTKo_Fisher написа:Днес на Текето от 5,00 до 11,00ч 1 каракуда 3 попчета и 2 облеза .Няма да я бъде таяЩе сменям водоема
Последно промяна от kasabinho на Нед Юни 20, 2010 10:34 pm, променено общо 1 път.

След речна гара, преди яхт клуба. Предполагам там е ловял колегата, понеже там излизат такива риби. Но за най-сигурно нека той сам да каже.nick71 написа: Извинявай колега ама на кое викате кранчето?

-
- вече хвърля и на тежко
Аз пак се пробвах на Янтрата този път, само че от моста на Бяла до Долна студена, а резултата беше дребосък и дребосък, само две малки кефалчета се излъгаха на спининг и бяха пуснати на бързо дори без снимки.
Точно така.Там бях.kasabinho написа:След речна гара, преди яхт клуба. Предполагам там е ловял колегата, понеже там излизат такива риби. Но за най-сигурно нека той сам да каже.nick71 написа: Извинявай колега ама на кое викате кранчето?
Above us only sky
Колеги искам да ви попитам има ли достъп с кола до Лома на самото му устие на Дунава.
И разрешено ли е преминаването по мостчето на картата, което е до надписа "Русенски Лом"?
Не съм ходил никога там и затова моля който е запознат с терена да даде информация. Благодаря предварително!

И разрешено ли е преминаването по мостчето на картата, което е до надписа "Русенски Лом"?
Не съм ходил никога там и затова моля който е запознат с терена да даде информация. Благодаря предварително!
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Колега до устието на Лома не можеш да стигнеш с кола. По моста можеш да минеш безпроблемно но пътя свършва до Теца /по точно навремето можеше по него да се стигне до Дунава, но сега от "Приста Ойл" са го затворили. Може да оставиш колата на паркинга и да продължиш пеша. Успех.
Който го може, си го може!
Благодаря ти, Stivi!
Смятах да не го споменавам, но май ще трябва. Аз съм в инвалидна количка и за риба ме води с колата си един мой приятел от време на време, който не е рибар. По тази причина няма как да оставим колата далеч от нас и да се движим с количката по разни пътеки и то с багаж, който не за един човек, който пък от своя страна трябва да помага и с тикането на количката.
Затова, моля те сподели къде е най-подходящото място, ТРЯБВА СЪЩО И ДА Е РАВНО, ЗА ДА МОГА ДА СТОЯ БЕЗ ДА ПАДАМ, за да сме близо до колата и да можем да ловим.
Тази правоъгълна сграда от ляво по течението, до която стига пътя след мостчето ли е "Приста Ойл"? Там до края на пътя има ли подходящи места?
Може и на личен ако искаш.
Смятах да не го споменавам, но май ще трябва. Аз съм в инвалидна количка и за риба ме води с колата си един мой приятел от време на време, който не е рибар. По тази причина няма как да оставим колата далеч от нас и да се движим с количката по разни пътеки и то с багаж, който не за един човек, който пък от своя страна трябва да помага и с тикането на количката.

Затова, моля те сподели къде е най-подходящото място, ТРЯБВА СЪЩО И ДА Е РАВНО, ЗА ДА МОГА ДА СТОЯ БЕЗ ДА ПАДАМ, за да сме близо до колата и да можем да ловим.
Тази правоъгълна сграда от ляво по течението, до която стига пътя след мостчето ли е "Приста Ойл"? Там до края на пътя има ли подходящи места?
Може и на личен ако искаш.
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Бях на откриването в гората до събота .Нокой от колегите не извади по голям риба от 1,5кг амур.1 шаранче не видях .Колегите на гребната взимаха облез и таранка , ние в гората (плиткажа) само малки амурчета.Казано от 5 човека с лодки нито една мерна риба !!! Вчера минах да видя колегите на плаца за 24 часа нямаха риба за после незнамkasabinho написа:Колега нямаш ли инфо след забраната на Текето дали не са извадили някой и друг шаран или амур. Най-хубавите места бяха заети от сряда не вярвам някой да не е ударил нещо. Само не знам как са стоели на тези комари - милиарди са.MiTKo_Fisher написа:Днес на Текето от 5,00 до 11,00ч 1 каракуда 3 попчета и 2 облеза .Няма да я бъде таяЩе сменям водоема

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Да-да!Я ходете си я търсете на Кастел!Големи сте хитреци нали!MiTKo_Fisher написа: .Захитряла е нещо
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Ами ще ходят. Хората хващат от Текето и ходят да продават там. Уж са рибари на метода catch and release, а не я пускат в Текето отново. Ех, тези пари!Венци ® написа:Да-да!Я ходете си я търсете на Кастел!Големи сте хитреци нали!MiTKo_Fisher написа: .Захитряла е нещо

Айде едно прясно инфо от мен. Тази вечер бях на Дунава и минаха да разпръскват против комари. Ще се живее на Дунава