Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Geleto
фен клуб-скобар

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от Geleto »

szhristov написа::drinkers:
:drinkers: :drinkers:
:drinkers: :drinkers: :drinkers:
:partyman: :smt006 :partyman:
:smt117 , трябва и риба да се лови 8)

Много мерси за инфото :arrow: , аз си запазвам правото да те водя накои път за щука :wink:

Поздрави

:drinkers:
В лова на щука колега съм бос, но нямам нищо против да се обуя :D. А колкото до :drinkers: - това е неизменна част от няколкодневния риболов. А който може си го може, независимо от обстоятелствата :lol: Поздрави и на теб и успех в събота.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Това с Пожарево ме рибна , тъкмо бащата ме караше да ходим някъде на близо , но на мен много неми се занимаваше да нодя цялото оборудване за един ден. Ще споделите ли сега на какво излиза там шарана и къде почесто се върти , преди като ходех там ловях в ръкава срещо скалата и мятах към нея, с много царевица и захранка за 24 часа имахме почти винаги слука.
Та имали смисъл да се ходи на това място , или както казва колегата щом я пускат от фургона и е лудница до него рибата едвали стига понавътре в язовира.
Също ми е интересно някой на косъм там ловилил ли е , понеже мисля да захраня с ракета и с две пръчки на косъм с царевица да заложа , вие какво ще предложите
Изображение
Geleto
фен клуб-скобар

Мнение от Geleto »

Колега "MiTaKa™", чудесно си решил. Само че не знам с каква кола си и при прогнозата за сериозни валежи дали ще можеш да излезеш от този иначе чудесен за риболов ръкав на язовира. Дано не се налага да търсиш трактор от селото за да те вади от тази кал :D . Аз иначе също ходя само там/с малки изключения/, предимно привечер до сутринта. Досега без успех не съм се връщал, но може това да се дължи на големият ми късмет :D :D :D . За тази седмица не знам дали ще пускат риба/предвид лошото време/, но си струва да опиташ защото на шарана, пуснат през миналата са му трябвали няколко дни да се разсели по ръкавите, за да почнем да го тормозим ние :lol: . Аз лично използвам за захранка само сладка царевица. Последните ми успехи са предимно на плувка и то на ниво малко над дъното, защото има много раци които не те оставят на мира. Със това, както и с обещаваните от синоптиците валежи задължително трябва да се съобразиш. Ако имаш късмет ще останеш доволен, ако ли пък не, опитай отново. Привършвам защото мача започна. Успех и наздраве :drinkers: .
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Чух, че на Слаковци са пуснали 400 кг шарани, някой да е ходил ? :roll:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Geleto написа:Колега "MiTaKa™", чудесно си решил. Само че не знам с каква кола си и при прогнозата за сериозни валежи дали ще можеш да излезеш от този иначе чудесен за риболов ръкав на язовира. Дано не се налага да търсиш трактор от селото за да те вади от тази кал :D . Аз иначе също ходя само там/с малки изключения/, предимно привечер до сутринта. Досега без успех не съм се връщал, но може това да се дължи на големият ми късмет :D :D :D . За тази седмица не знам дали ще пускат риба/предвид лошото време/, но си струва да опиташ защото на шарана, пуснат през миналата са му трябвали няколко дни да се разсели по ръкавите, за да почнем да го тормозим ние :lol: . Аз лично използвам за захранка само сладка царевица. Последните ми успехи са предимно на плувка и то на ниво малко над дъното, защото има много раци които не те оставят на мира. Със това, както и с обещаваните от синоптиците валежи задължително трябва да се съобразиш. Ако имаш късмет ще останеш доволен, ако ли пък не, опитай отново. Привършвам защото мача започна. Успех и наздраве :drinkers: .
Снощи след работа отидохме с две коли към Пожарево , баш в големия дъжд , таа повъртехме се малко докато го решим ии започнахме риболова.
М/у аз си бях с бмв-то таа днес чаках да изсъхне , че нямаше излизане поне за мен :D , тои и слизането небеше лесно но аз съм си дрифтър.
Сега от към риболова, той е повече от успешен , доста сом се извади имаше и 5 -6 риби над 2кг , но си трябва и много хранене , понеже тези прахосмукачки смучат здраво.
Риболова приключи към 11 днес със 23 сомчета и 3 каракуди , а аз бях отишал за шаран , ловихме аз и бащата с по две въдици , а аз и цялата нощ.
На косъм удариха и два сама , който нещо го интересува на ЛС за повече инфо.
Тема няма да пускам , че като за първи път забравихме апаратчето и нямаше как да направим снимков матрял :lol: , таа няколко бързи снимки в нас , но мисля да неги пускам , че да некажете че са месарски в банята .
айде със здраве , аз легам чеее несе издържа вече :drinkers:
Изображение
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Колеги някой да знае за щуки на Богров-платения и какви са условията за нея(може ли да се пуска, цена на кило..) ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Geleto
фен клуб-скобар

Мнение от Geleto »

"MiTaKa™" радвям се на успеха ти, а също така и на това, че не съм те подвел :P . Хубаво е и че си се измъкнал без проблем от калата. Тази седмица най-вероятно са пускали сомчета, което е добре защото ще поизядат част от раците/дано всичките/. Пожелавам ти повече такива излети, в приятна компания :drinkers: .
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Ribko написа:Колеги някой да знае за щуки на Богров-платения и какви са условията за нея(може ли да се пуска, цена на кило..) ?
Имаше тема в " Моят излет" тази пролет, мисля че се казваше "Щуки На Богров" или нещо подобно, там колегата беше описал подробно условията.
diffidati
новобранец
новобранец

Мнение от diffidati »

Здравейте.Може ли някой от вас да ми каже как стоят нещата на Долни Богров (Платеното).Какви са цените? На пръчка ли се плаща или на човек и за колко време? Състоянието на рибата как е, по-специялно шарана?Плаща ли се рибата и ако да колко лв./ кг? Благодаря на отзовалите се . Наслука на всички !
Genata13
новобранец
новобранец

Панчарево ?

Мнение от Genata13 »

Някой може ли да ми каже как е положението на Панчарево ?
Толкова ли са много 25 лв. за билет на година? :Х
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

За Панчарево , незнам , но аз довечера след работа изцепвам към Пожарево , и после ще дам инфо :D
Изображение
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Панчарево ?

Мнение от сомчо »

Genata13 написа:Някой може ли да ми каже как е положението на Панчарево ?
Зле, днес минах от там.Обиколих от гумаджийницата до дигата, и навсякъде беше едно и също - дребни баби и уклеи, от време на време някой заблуден костур и това е.Иначе колеги колкото щеш, днес пак имаше 40-50 човека.
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Някой знаели как е положението но 777 пуснаха ли го за нощен риболов :?:
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Naiden71 »

TRAP написа:Някой знаели как е положението но 777 пуснаха ли го за нощен риболов :?:
Да.15лв.-24 часа...ако не бъркам.
Cohiba Fishing
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

TRAP написа:Някой знаели как е положението но 777 пуснаха ли го за нощен риболов :?:
ДА
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”