Кратък риболов на р.Чая

Модератори: bobopeli, sapuna

Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Кратък риболов на р.Чая

Мнение от Avrionov »

Ribko написа: Искаш да кажеш на влашка плувка ?
Точно така се нарича при вас! :D Само, че тук ние ловим по-модифицирано, докато при вас този вид риболов е стационарен, тук ние постоянно сменяме местата. На излет средно се изминават между 3 и 5 километра, според зависи от кълването.
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Avrionov написа:
Ribko написа: Искаш да кажеш на влашка плувка ?
Точно така се нарича при вас! :D Само, че тук ние ловим по-модифицирано, докато при вас този вид риболов е стационарен, тук ние постоянно сменяме местата. На излет средно се изминават между 3 и 5 километра, според зависи от кълването.
То секи си избира дали да седи на едно място цял ден на влашка или да пробва различни места, но според мен този метод изисква чакане(пример- хвърлям на влашка в един вир и първият удар е след 20 мин, но на едра каракуда :) )
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Avrionov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Avrionov »

Ribko написа:То секи си избира дали да седи на едно място цял ден на влашка или да пробва различни места, но според мен този метод изисква чакане(пример- хвърлям на влашка в един вир и първият удар е след 20 мин, но на едра каракуда :) )
Точно тук е другата разлика: ние мряната я търсим само в бързеите, когато я търсим по вировете обикновено ловим на изтичане. Айде, че му оспамихме хубавата тема на колегата :D
Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”